Vidio sam to- bilo je povratnih karata iz Podgorice i za Lisabon i za Porto ispod 200€ sa rucnim koferom ali nije to to,jebesh Portugaliju zimi.
Bez brčkanja u okeanu nije to to![]()
Vidio sam to- bilo je povratnih karata iz Podgorice i za Lisabon i za Porto ispod 200€ sa rucnim koferom ali nije to to,jebesh Portugaliju zimi.
Bez brčkanja u okeanu nije to to![]()
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Uzmite kombinaciju pg-Malpensa, WIZZ, pa Malpensa-lisabon, easyjet, Ja isao u mart, ispala me ta karta 30e, sa rucnim
Sto znam,ja sam bio dva puta u Lisabonu jednom u junu a drugi put u septembru i nekeko bi mi boravak tamo bez brckanja u okeanu bio bojim se nekako krnj,nedovrsen,nepotpun.
Evo gledam cijene AirMontenegro izbacio za Baku iz Tivra povratna je 303€ sto i nije bas neka prilika spektakularna.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Evo da ti prenesem relativno svjeze utiske jer smo bili porodicno za Madrid iz Tirane krajem Oktobra (23-31.10.). Otprilike iz PG (Tuzi) do mjesta Rinas (tamo se nalazi aerodrom) nam je trebalo izmedju 2:30 do 3h. Put je prelagan. Nisam ni ja neki ljubimac voznje ali stvarno nam je dosta lagano pao. Parking nasao tamo za 3EUR po danu, 24h dnevno cuvan.
Dosli smo dosta ranije jer ako se ne cekiras dan 24h prije znaju da zatvore gate 1h30min prije leta i onda te ne puste da udjes u avion.
Wizz air let pun, i ka Madridu i povratni let za Tiranu. Let je trajao otprilike 2h45 min, s tim sto smo umjesto u 17:40 poleceli tek poslije 18:20h.
Koja je najbolja konekcija za Baskiju april maj?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Karte iz Tivta ili Podgorice za Beograd, bas dzabe 150€ bez predatog prtljaga....e svaka im cast, da tu ne naprave neke dobre cijene pihhh
vala ni da je bg ny.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto bi pravili cijene za bg kad im je vazda puno
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Nadam se![]()
Kakva je ova agencija flyingcoco? Vidim i ove godine imaju neki aranzman za Maroko u februaru dosta jeftinije nego druge agencije.
\\OFL•GIC
njima sam ja pisala ljetos, niko nikad nije odgovorio
nothing comes from violence and nothing ever could
Jeftinije su jer se ne vratis :P
Uzeh iz Tirane za novu godinu kartu povoljno s obzirom na termine, (oko 120e karta sa rucnim +10kg) par dana do Brisela i tamo sam mislio svratiti do Bruges i Ghent.. ako ima ko neku preporuku neka napise, hvala.
Koliko sam vidio od Charleroi aerodroma do grada ima neki shuttle bus. A u Bruges i Ghent od stanice do centra se moze sve pjeske koliko mi se cini.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks