Ja sam našla extra povoljne avio karte do svih veći evropskih gradova na sajtu www.aerogaga.com. Na sajtu postoje ponude svih aviokompanija i sve destinacije. Sve je provereno 100%
Sam naslov kaže. Zašto plaćati puno skuplje karte i aranžmane, kad čovjek može dobro da se organizuje i unaprijed rezerviše kartu iz Dubrovnika,Beograda... za smiješne iznose, zatim uplati hotel i sve od kuće organizuje. Vaša iskustva i mišljenja....
Ja sam našla extra povoljne avio karte do svih veći evropskih gradova na sajtu www.aerogaga.com. Na sajtu postoje ponude svih aviokompanija i sve destinacije. Sve je provereno 100%
www.germanwings.de provjereno iz Sarajeva let za Keln (4 odrasla i jedno dijete 350 Eura povratne karte sa svim taksama ). Samo ranije rezervisite, ne cekajte zadnji dan jer onda nema razlike u cijeni low cost i ostalih avio kompanija.
easyjet je majka. cuvajte se ryanair-a, jer na cijenu karte uvijek dodaju takse koje prethodno ne najave, pa na kraju jos dodatnih 6 eura po osobi za "online check in".
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Zajebaće easy jet,đe da lete iz PG cijele godine.U svakom slučaju,kada država daje pare monteru,neka daje i njima.Samo nek se leti!
Last edited by minjo; 28-08-11 at 12:23.
a i da dodje odje easyjet, ne bi leceli tokom citave godine, vec samo sezonu, tako da od toga necemo imati previse koristi, ali opet kad bi bio let do rima ( milana ), beca i frankfurta da pjevamo
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
MN Airlines uslovljava da ovi lete samo destinacije koje MN air ne leti, naravno da ovima to ne odgovara,ali da ljudi zbog toga treba da plaćaju paprene karte to je nerealno...
Niskotarifni prevoznici mogu dobiti dozvole za letove iz CG samo do UK i Irske, tj. do onih destinacija gdje trebaju vize, ili do kojih MN air ne leti ili slabo leti i ne planira da leti.
Kraj.
U prevodu i dalje cemo se patit zbog MNA...
Srecom pa imamo u okruzenju niskotarifne, iz dubrovnika i iz bg-a... jes da je kutara do tamo ici i da treba malo vise para, ali i to se moze sredit, ako se vec ima novaca izdvojiti za putovanja.
tacno tako
ima da otvorim agenciju i da svi aranzmani budu iz dubrovnika sa kartama povratnim od 50 eura pa ce mi 3 dana u Rimu biti 180 eurica :tickled_pink:
Vjerujem da ste svi culi za ovu akciju Turkish airlines-a , moze li mi reci neko koliko bi bila taksa za otici u Toronto na ovu cijenu sto su onu stavili od 299e??
Na sajtu se ne moze naci za Toronto iz Podgorice, izbacuje neku gresku prilikom unosa. Inace sa taksama karta do Istanbula ispada 150-200 eura, Njujorka 550-600, Dubaija 300... cijene su i vise nego povoljne. Jedino sto se trebaju kupiti do 10. septembra najkasnije.
OK, pa ima li nacina da se provjeri to ili se mora ici do aerodroma, mislim ima li ko broj il tako nesto ?
Kakve su ove mlade generacije sve mora na gotovo :mrgreen:
Podgorica, MONTENEGRO
TK Airport Office
Address: Airport Of Podgorica New Terminal Building Podgorica/Montenegro
Telephone: 00382 20 653 033
Fax: 00382 20 653 108
E-Mail: [email protected]
Working Hours:
Tuesday, Thursday,Sunday 10:00/14:00
THY Satış Ofisi
Address: Bratstva I Jedinstva BR:85 Podgorica
Telephone: 00382 20 634 849 (4 Line) Ticket Sales: 44-115/44-116/44-117
Fax: 00382 20 634 852
Working Hours:
09:00/17:00
Hahhaa hvala vam na info i jednom i drugom .
Jos da ti i platimo kartu
Pa makar ove taxe , kupio bih vam nesto lijepo tamo XD
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks