Ja se zacudih da si na drzavni platio toliko
Eto lekcija za sledeci put.
Za masu drzava za e-vize, agencije sponzorisu njihove linkove da se pojave na vrh pretrage na google, i onda mislis da su drzavni sajtovi
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Let sam uzeo sa ovima našima iz Tivta petak ponedeljak direktan za Baku 195€ bila neka akcija a smještaj je prilično povoljan tamo tipa hotel sa 4 zvezdice sa doručkom u sirem centru za dvoje je soba 30-35€ dnevno. Za 40€ u centru bez problema da se nadje..
Tamo su plate mozda i najmanje od svih evropskih zemalja pa su takve i cijene izgleda.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne preskoci da doruckujes u stari grad
ne preskoci da izadjes van Bakua
angazuj lokalnog vodica da te vodi na lokalna mjesta
ne ulazi u metro
taksi je prejeftin samo se dogovori odma sa njim
ako ti treba krojeno odijelo imas ih po centru dzab dzabe da ti bude gotovo za ta dva tri dana
srecno i uzivaj
067-123456
Ako je neko bio skoro u Gruziji i Jermeniji, ako ima neke lokalne predloge, neka podijeli. Imam 8 dana u Gruziji i 6 u Jermeniji. Neki lokalni kafici, restorani ili ulice... Ostalo mogu na internetu sve da iscackam.
Druga polovina avgusta, tamo od 20og pa jedno nedelju dana... ne mogu nac karte s nekim low cost recimo do 50-60e povratne po osobi? Ni iz tirane... rezija?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Isto I ja tražim I jedino za Bari ta cijena, 60-70e sa membership-om
Evo iz dubrovnika feribot pa kolima po jugu Italije, banja
https://www.cdm.me/ekonomija/na-lini...karta-70-eura/
A koliko je para auto zna li se?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo pogledah za jul po pravcu je za putnika palubnog 70€ a auto oko 90€ što u prevodu znači za dvoje sa autom povratna karta dodje oko 460€.
What? Pise da je 40 karta a 70 povratna, ne vjerujem da je 90 za auto + 70 po osobi? Sto je 230 za povratnu.
vjerovatno je 90 za vozilo sa ljudima unutra. Povratna.
Vozilo je posebno 94 eura a svaki putnik po 70 eura (236 povratna za 2 osobe) sto i nije bas povoljno.
Ja koliko vidim 70€ je karta u jednom pravcu koliko ja vidim a bilo bi mi milije da grijesim.
40€ formalno je karta a još 30€ nekakva ukrcajna taksa pa mu to dodje 70€ karta za jedan pravac.
Last edited by kurogane; 04-06-24 at 12:03.
Zna li iko jesu li nama uveli vize za Rusiju ili jos uvjek mozemo tamo samo sa pasosem?
Prvi put letim sa TV aerodroma. Koliko je dovoljno doci prije leta, i gdje (povoljnije) ostaviti auto na 4 dana?
I ja 4 dana treba da ostavim-na aerodromski parking je 8€ dnevno.
A jes hvala ti ali letim u 7.30 pa ne znam dje cu trazit taksi i jadit no cu crc 32€ ionako idu u državni budžet pa mi nije zao
Gdje se sve moze uzet' karta za RUS, tj. ko ih ne bojkotuje?
Znam za Turkish i Air SRB.
Nesto drugo/trece?
Nalazim karte po 550-600e (jedan pravac).
Nesto jeftnije?
--------------------------
Do Not Disturb.
RUS je sirok pojam.. Pretpostavljam Sankt Petrburg i/ili Moskva. Prvo sto mi pada na pamet je malo avanturisticka kombinacija, Cilipi - Talin oko 200e, i onda autobusom Talin - Narva - pjrske preko mosta - autobus Sankt Peterburg oko 40-50e.
Moskva je u pitanju. Dovoljno je i malo jeftinije, uz manje cimanja i avanture.
Nije za mene, trazim kartu u jednom smjeru iz Moskve za PG/TV.
Dva kofera.
Tu Turkish ima prednost jer mislim da daje po 30kg dok recimo Air SRB daje po 23kg.
Obije kompanije uzimaju nekih 70-80e za dodatni prtljag po onome sto sam vidio...
Sa Er Srbijom sve zajedno to izadje na nekih 660e sa Er SRB i nekih 700+ sa Turkish-em sto mi se cini masu al' bice je to tako danas za RUS/MSK letove.
Do Not Disturb.
Leti i Pegasus iz Podgorice nego da pitam ja -treba li nama viza za Rusiju?
Nama sa CG pasosem to mislim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks