Hvala momci, uzeh wizz priority. Mijenjali su oni politiku vjerovatno posle korone nego nisam bila upućena. Zadnji put kad sam išla s Wizzom 2019. u osnovnu cijenu je bio uključen i ranac i mali kofer. A ja sam pored tog imala još jednu mini torbicu
Ali kakav marketing
Pomisliš karta jeftina jer ona osnovna i jeste, ali logično niko neće putovat samo s ruksakom, pogotovo ne žensko
Slojevito se obući i ruksak![]()
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...dgorica-brisel
Niskobudžetni avio-prevoznik Rajaner (Ryanair) će ukinuti još jednu liniju ka Crnoj Gori, sudeći po podacima sa sajta te kompanije.
Na stranici Rajanera, nakon predstojećeg 5. novembra, nema direktnih letova iz Podgorice ka Briselu.
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Kako je krenulo ostaće samo linija Pg-Bg![]()
Kome smeta nekad ide kolima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pred nama je apsolitni rekord u broju putnika sa Pg aerodroma u jednoj godini i vjerujem da ce se dosta linija na proljece obnoviti ili neke nove pojaviti.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Eto njih svih nazad oko nove godine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Normalno da ce obnoviti linije, to je logicno.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Ali zamisli ti taj bezobrazluk ukidanja linija zbog poskupljenja a drzava im daje povlastice. Ta 2 eura su mogli podici cijenu karata i svi zadovoljni.
Mislim da to nema veze sa naplatom od aerodroma, vjerovatno oni prate trzista i mozda ocekuju da ce zimi imati vise putnika na nekom drugom aerodromu nego na nasem. Mozda je doslo do zasicenja nekih lokacija. Pa trebalo bi da stave neke druge linije. Sve se vrtilo oko barselone, zagreba, rima i milana.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Evo vidim Wizz ima i liniju Podgorica Keln, je li to od skoro uvedeno?
Može, tj uzme se ugovor sa mjesečnom pretplatom i otkaže prije nego što istekne mjesec. Tako sam odradio prije par mjeseci.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Moze li se sto ovoj bandi iz AirSerbia obzirom da su let od sinoc prebacili za jutros, a taj od jutros za popodne?
Iskljucenje mozga samo osta.
Zna li neko zasto mi je na wizz-u otvoren check in 30 dana prije leta a nisam "kupio" sjediste uz kartu? Zar u tom slucaju check in nije 48h sati prije leta?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nisam platio ni sjediste ni dodatni prtljag, zato i pitam, check in mi je otvoren jos 26 dana do leta...(otvoren mi je bio 19.09 a let je 19.10) A znam da je kad kupis kartu ovako "suvu" bez dodatka i sjedista ima ili 48h ili 24h check in prije leta.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks