da je divlji parking
nothing comes from violence and nothing ever could
Neko je ranije spomenuo da pored aerodroma u Tirani ima pouzdan parking koji prima kartice, pa ako moze neko da pomogne da ne trazim
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Da 5eura, samo ne vidjeh prosli put aparat za placanje. Dje su ga ubacili? Unutra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Unutra odmah desno pored rampe , mislim da je taman lift pored aparata . Imaju dva aparata, e sad ne znam jel oba primaju eure al mene uputi jedan lik sto se tu zadesio da ovaj aparat sto je blizi aerodromu prima eure
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prosli put placao na salteru i sluzbenik je imao svoj kurs za EUR. Bio sam samo 2 dana a i kasno je bilo pa nisam imao snage za svadju. Sada moram kola da ostavim 6 dana i ako moze na automat super.
Jer znam da automati za sokove i grickalice primaju EUR na aerodromu i parkingu.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
https://www.cdm.me/sport/fudbal/avio...u-dubokom-snu/
hahahahah lelek
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks