Hvala momci. Airalo sve sam odradi. Uz Stevvy referal dobih 3$ popust pa sam kupio 2GB i nisam ih stigao sve potrošiti za 3 dana roaminga.
Ovdje sam dodao eSIM i prije polijecanja podesio da mi je internet preko eSIM i upalio airplane mode.
Kada sam sletio sve mi je sam aktivirao.Jedino airalo nije htio preko aerodromskog wi-fi da se nešto učita ali to je već ja mislim do interneta.
Brzina interneta odlična. Viber i Whatsapp video pozivi bez sjeckanja.
Definitivno za iduće odlaske u roaming najbolja opcija.
Otvoriću negdje posebnu temu za ovo. Nije loše uputiti se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Preporuka za transfer od Herceg Novog ili Tivta do aerodroma u Golubovce?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
+382 68 046056
Nikola
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Pegasus ima akciju do marta ubodoh povratnu kartu Podgorica Jerevan preko Istanbula za 123€.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Pa sve su Pegasus letovi i taj jedan put sa njima kad sam letio takodje iz dva puta tamo i nazad neobicno mi je bilo sto su mi pri polasku u Tirani dali bording karte za oba leta kao da nisu lowcost kompanija.
Besplatno daju rucni kofer maksimalno 8 kg dimenzija 55x40x20 ali to niko nije gledao,kolegi je imao 12kg provjerili smo -niko nista.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ima li dje na toplo da se ode? Stisla zena za krakow da se ide, mnim da cu se u santu leda pretvorit tamo u prvu nedelju januara
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tenerife
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
bili do atine sad za praznike. bas kratki rukavi. generalno top grad da se iskulira. jeftini letovi iz tirane, svaki dan, dva puta dnevno.
f6
Ako presjedanje nije preveliko cimanje Portugal (bilo đe), je idealan. Ne mogu iščekat ponovo da odem.
#fakenews
kod koga ces tamo? :mrgreen:
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakav je parking u Tivtu? Koliko košta dnevna karta?
Ja sam bio u januaru, vrijeme je bilo suvo i umjereno hladno, meni je bilo sasvim ok. Granada je nešto hladnija doduše. Ako planiraš da sletiš u Malagu, imam preporuku za odličnu rentacar agenciju, izašlo je baš povoljno i mnogo jeftinije nego da smo koristili vozove ili autobuse.
Bolje portugal, nisam bio ali sam citao knjige
Pa na proljece u andaluziju
Slažem se, Andaluziju je najbolje vidjeti s proljeća ili u septembru.
Samo ne ljeto jer kazu 50 preko dana je standard
Ima li neko predlog za Tenerife? Kuda najbolje do tamo i za ostrvo preporuke? Rent a Car mi izlazi da je najboljii AutoReisen.
Period putovanja oko nove godine, karte su malo skupljem, po 500e konekcija Tirana-Barcelona-Tenerife ili Tirana-Milan-Tenerife.. Ako neko ima predlog za jeftiniju kartu bilo bi super
Evo ti iz prve ruke, prije par dana sam se vratio. Smjestaj iskljucivo kod Čeha, ocjena na booking mu je 9.5 a najjeftiniji od svih. Platio sam hotel 150€ noc, a kod njega je 80€, a bolji je njegov stan (i duplo jeftiniji) od te sobe sto sam imao u hotel. Jednosoban stan, u dnevnu ima i kauc na razvlacenje dje moze jos osoba spavati, u spavacu francuski krevet, kuhinja, sve moguce aparate, cisto, pogled na more, blizu plaze autom... Direktno kod njega kad rezervises dobijes 5% popusta u odnosu cijene na booking. Ako te sto bude pitao, reci preporuka od momka iz CG.
+420 603 257 021
Rent a Car iskljucivo kod Rocauto (ostali su u krv). Najjeftiniji im je za 32€ dan, neko malo auto, ja sam iznajmio Polo novi (preporuka) za 55€ dan, nista ne trosi.
+34689856035
Vrijeme odlicno, tokom cijele godine do 30 stepeni, navece zahladni da se moze spavat. Odsjedni u South Tenerife, nikako Santa Cruz jer je dosadan, administrativni centar. U South su ti sva desavanja, u La playa Americas mozes da ganjas ribe navece.
Last edited by Tripleta; 23-11-23 at 12:36.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja sam se malo namucio. Pg - bg - madrid - tenerife. Imao sam 7 sati cekanja u madrid pa sam prosetao gradom
U povratku tenerife - Barselona - bg
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks