Prosto sto nisam bio u CG, ostavljam mogucnost da je mladji brat bio negdje posao i vjerovatno nije platio parking. Sve i da sam bio ne mijenja situaciju u vremenskim okvirima jer 29.7 mi nije mogao biti urucen nalog za prekrsaj koji sam napravio 30.7.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prekrsaj nisi napravio 30og nego je to datum kucanja novog poziva
Sent from my phone
Ne moze nikako biti isti datum, narocito jer ovo nije nalog koji mora biti urucen vec racunaj kao oglasna tabla, ako se ne pojavis u roku od 8 dana da podignes prekrsajni nalog smatra se urucenim. Prije je bilo 2x ako te nema kuci i oba puta po 7 dana da prodje ide na oglasnu, ne znam kako je sada ali je izgleda gore po tebe.
Sent from my phone
Edit:
Ne vidjeh na slici da su gresku napravili sa datumima.
Sent from my phone
ljudi apsolutno nisu svjesni kolika q...bolja vlada kod službenika državnih institucija, pogotovo kod onih koji su dobili rješenje za stalno
She is only here to annoy herself!
Znaci Zabjelo, Momisici, Zagoric, Stari Aerodrom i ostala naselja van centra su lagana.
Last edited by hercules; 03-09-24 at 13:38.
Ma e, pa nije centar.
sta je bilo sa onim zakonskim rjesenjem da policija ne moze bilo dje da vrsi kontrolu saobracaja/brzine??
ili ti da za to moraju imati papir i najavu?? pa su jedno vrijeme sve radio stanice to najvaljivale
Pa kad je svako trece auto sluzbeno, pogotovo u PG.
Btw. zna li se koliko imamo CG/MN vozila u zemlji?
@wulfy ?
Vjerujem da smo i po tome na vrhu (broj sluzbenih vozila po glavni stanovnika)
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Auh, oni negdašnji su bili donekle transparentni (znam, znam, ja sam prvi prozivao da nisu, i, da, bio sam u pravu, to su bile informacije,,na kašičicu"), a ovi sada... neki sajtovi praktično nisu ažurirani od 2020 godine. Inače, neko pravilo je bilo (bar u Budvi, a mislim i u ostatku države) da CG oznake imaju opštinska javna preduzeća i institucije (vodovod, vatrogasci, komunalno,...), a MN državne službe.
Sent from my Motorola 8400
kako stvari stoje milo da izadje na izbore dobio bi ih sam... ne bi mu trebala koalicija
U mojoj ulici imam otprilike oko 7-8-9 auta koja stoje tu zadnjih 10 godina i trunu, samim tim zauzimaju parking mjesta za ljude koji tu žive i nemaju đe da se parkiraju, zvao sam komunalnu ali niko nikad nije došao. E sad pitanje moje je sledeće, oni vjerovatno ne dolaze jer oni kad to auto dignu, pretpostavljaju da neće doći niko da ga pokupi, pa samim tim oni neće ni da ga dižu jer ne mogu da se naplate od njega? Konkretno ja imam đe da se parkiram u 99% slučajeva, nije da oću da budem čudotvorac nego me zanima razmišljanje ovih idiota iz komunalne?
KOME ZINE, TAJ POGINE
1. Pošalješ dopis + slike.
2. Dolaze odmA
3. Saznaju ko je vlasnik.
4. Daju mu rok da ukloni vozila.
5. Ako ne ukloni vozila -> ona idu na otpad da ih recikliraju.
Ako ti to ne zavrse tada zovnes Bizbija da ti to zavrsi.
Ja ne znam po kojem osnovu uklanjaju ta auta? Npr Besplatan parking, nisi u obavezi da registrujes auto da bi bilo parkirano.
Sklanjaju auta po osnovu toga što nekretninama nije mjesto na parkingu.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Ja mogu iskreno da ne radim ništa, jer ja imam parkinga u 99% slučajeva, no me zanima zašto se ne rešava ovako nešto
KOME ZINE, TAJ POGINE
Jedan prijatelj imao sličan problem, ispred radnje ima 4-5 parkinga i par auta stoji ne mrda, komunalci neće na privatnoj parceli da nose, uglavnom problem. Nauče ga i on nazove pandure koji isto neće da reaguju i šalju na komunalnu policiju, i on prijavi da je podmetnuta bomba. E kako se sve raščistilo za po sata...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Nisu ga posle optuzili za laznu dojavu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks