Nego jel ovo skupo??? mislim da je xxx puta bolje i efikasnije od pauka...
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Moze i to da se regulise. Recimo da stoje patrole na kraju oba pravca gdje se krece presretac.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Nego jel ovo skupo??? mislim da je xxx puta bolje i efikasnije od pauka...
Ma samo treba dodati stavku prilikom davanja punomoćja za auto da se davalac punomoćja prihvata i svakog prekršaja koji primaoc punomoćja napravi i onda ide na adresu vlasnika što neko kaže.
Em bi se smanjio broj vozila koje voze osobe koji nisu vlasnici em bi se izbjegle,što neko reče,need for speed situacije
Last edited by joni; 30-05-23 at 10:02.
Sounds good, doesn't work.
Ne postoji uvezan sistem.
Teorijski, kao vlasnik, s ovjerenom kopijom punomoćja, KAD DODJE DO SITUACIJE možeš pokazati pa ULAZITI U DOKAZIVANJE.
Inače, koliko je to sitan problem, evo primjera drugog:
Mentalno nestabilna persona (bez utvrdjene dijagnoze), ode da izvadi ljekarsko uvjerenje: Za oružije, plovnu dozvolu, vozački ispit...
I PZU utvrdi da je opasasnost, i ne izda mu.
Ista persona ih iznapušava, ode u drugu ustanovu, malo se smiri - i DOBIJE uvjerenje.
Ustanove ne dijele informacije izmedju sebe, NITI SMIJU, usled zakona o privatnosti pacijenata.
Nisam pravnik,ali a obzirom da se kod nas gine mnogo više s kolima i od kola nego od vatrenog oružja,treba tretirati upotrebu vozila kao nošenje oružja,a ustupanje auta kao i ustupanje pištolja.No ja sam sa pravom na vi,tako da neka ide ka i do sad.
Postena kazna, jos samo da je odma plati
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks