Ne razumijem sta ste mislili, neko izazove udes i ubije samo suvozaca i ne bude kriv?
Pa zakon je takav da ako suvozac tvojom krivicom dobije povrede drzava te svakako tuzi zbog ugrozavanja zivota a plus moze i suvozac da te tuzi za ugrozavanje zivota
Moj poznanik je sa “drugom” proklizao na marezu i udario u stub od rasvjete , obojica prosli samo sa lomovima (bila je malo brzina neprilagodjena) . Tuzila ga je drzava plus je ovaj mu “drug” pod uticajem porodice njega tuzio . Morao je novcano da mu isplati ne znam sad koliko stetu , plus je bio na uskovnu i drzava ga je kaznila
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne razumijem sta ste mislili, neko izazove udes i ubije samo suvozaca i ne bude kriv?
Zamisli kupis auto, placas registraciju, odrzavanje, popravke, sipas gorivo…i sve ostalo,
suvozac nista, dzabe se vozi - i ti jos da odgovaras za njegove povrede.
Mene su isto Cetinjani pustili jedne prilike, od CT prema Budvi 50kmh ja se zapricao sa đevojkom isao 90 i nesto, pokaza mi radar, rekoh nema sta kriv sam, pisite mi, samo mi vratise dokumenta, dok Beranac kad te uhvati na radar, sa merakom ti je napise
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Eto, sve se moze kad se 'oce.
https://www.instagram.com/reel/DC6jy...lqOXlkdHJoMA==
Ovo bi valjalo i kod nas...
Je li neko pisao zalbu za rad MUP-a?
Posto i dalje imam problem sa parkingom, ili mi kapiju blokiraju ili garazu zbog obliznjeg kafica, vise puta sam zvao 122 i odgovor im je da je patrola na uvidjaj ili da nemaju slobodnog vozila. Svi znamo da su to price za malu djecu jer imaju 3 auta ali nece da se zamjeraju ljudima i zato sto u isti taj kafic piju za dzabe pa zbog vlasnika ne pisu kazne. Cujem i od drugih ljudi da se isto desava, da je policiji izgovor isto sto i meni govore.
Def hocu da pisem zalbu na rad MUP-a u Plavu, pa me zanima kome se to salje i kako?
Komunalnu imamo ali kao da nemamo jer jos 1 kaznu napisali nisu, a kroz grad je kolaps po trotoara i puta.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Takve stvari se rješavaju dosađivanjem. Nađeš nekoliko adresa, kopiraš i rukovodioce i medije i ponavljaš prijave sa fotografijama....
Što se tiče ekipa za uviđaje, njih čekaš i u slučaju udesa ili nezgode a ne za pogrešno parkiranje.
ne vjerujem da je podijeljeno ko sta radi u mala mjesta
kad ti kazu da su ekipe na uvidjaje - samo trazis da ti kazu za koliko vremena ce doci - sacekaces... razgovori se snimaju
pa kad recu 30 minuta (ili 90) ti zoves da pitas kad ce... sve dok ne dodju pa makar nemalo auta, kad dodju reces - sad odose (kad ste ih obavijestili )
Ili prijaviš da je podmetnuta bomba... e tu nastaje haos!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ili platiš nekoga da im se usere u ta auta pa će prestati. Ili kupiš neku registrovanu laminu i svaki dan udaraš auto koje je tu parkirano. Ili im bušiš gume, ali bočni dio da moraju nove da kupuju. Ili kisjelinu po boji. Ili ili načina je dosta samo jaka volja
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
I volja a bogami i snaga. Tukao bi se svaki dan
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Pa ne radi se to tako moji monci
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Do sad nisam imao problema sa zakonom cist sam ko suza pa bih voleo da tako i ostane.
Nesto mi se ne bakce oko toga da busim gume i lomim tudju imovinu, valjda postoje nadlezni organi koji to treba da rijese.
S obzirom da ovi kod nas ne rade nista, odlucio sam da pisem zalbu direktno u MUP u PG, valjda oni preduzmu nesto. Imam masu fotografija dje se vidi kako se parkiraju.
Danas zovem 122 prvo me pitaju koje su tablice, a vise puta mi se desavalo kad kazem tablice da znaju ko je i nece da salju patrolu, danas im nisam rekao tablice, nego sam rekao da nisu bitne tablice bitno je da mi je covjek blokirao garazu i da kasnim na posao zbog toga, na sta mi je odg da ce sad doci.
Cekao sam 15 min i zvao opet, tad kaze da su kolege na uvidjaj i da sacekam, a kakav uvidjaj prije nego sam prvi put zvao sreo sam patrolu blizu kuce voze se kroz grad.
Trenutno sam stavio dvije daske na trotoar da se ne bi niko parkirao, dako ih bude sramota vise, em na trotoar parkiraju em blokiraju ulaz.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Zakucaj koji ekser u tu dasku. Jer kakva je stoka pregaziće ih ovako barem nek se nabodu...
@HaRRy izdusi te gume na ventil. To im nije nikakva steta. Malo ce da pumpaju i to je to. Dignes brisace izdusis gume. Dzabe ces da pises policiji.
U sve gradove sramota je za cem komunalne primaju plate. Direktori pogotovo. Javasluk opsti.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jutros komsinici napisali prijavu za parkiranje na zemljanoj javnoj povrsini koja nije predvidjena za to.
Samo su ostavili zapisnik. Nema ni broja racuna, ni koja je kazna…nista. Treba li da se plati?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks