Zovni policiju slikaj i posalji na svaku fuking adresu u Mup i Saranovicu ... tako probaj legalno par dana...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neki Ekrem. Ne vjerujem da tamo parkira ovako.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Zovni policiju slikaj i posalji na svaku fuking adresu u Mup i Saranovicu ... tako probaj legalno par dana...
kupis ti ladu i malo pjacas onaj branik
i onda se izvuces pored njega... svaki put uredno priznaj stetu i nek idu na osiguranje... za 3 mjeseca ces ti rijesit problem jer ce cio grad da zna sta ce da im se desi![]()
a ladu ostavi na ulicu - kao prijetnju
![]()
Jes,no treba registrovat Ladu.
Harry,što ne kupiš par onih kupa saobraćajnih,po 7-8€ je komad,malo ih nečim težim napuniš da ih vjetar ili auto ne mogu lako gurnut.Vidljive su lako.Ako ti i to neko bude pomjerao da bi se parkirao,onda mislim da te provociraju.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
a brat stavio znak i "ogradu" na trotora i oni ga ostave na ulicu... jedino preko ovoga sto ih moze obavijestiti je da neko stoji licno 24/7 tu i vice - zvacu decuuu![]()
Last edited by joni; 05-02-25 at 19:27.
ahahahahhahaa samo da prospe pricu - voda prolazi kroz specijalni filter koji pojacava boju
ali za to mora barem 25e da stavi - i to ono kao napise 35e, prekrizeno 25e drugom bojom
ne znam na sjever, ali u pg je redovno pranje vec 10+ eura, moralo bi se to posebno izdvojiti malo
uz los kvalitet rada samo jos da doda inat prosjecnog "komsije" da ti biznis propane, odma bi rijesio problem
ahahhaa
a pazi sad, sta ako okaci tablu
"Ozbiljan momak trazi druga za duge setnje, ostavite broj pod brisac" i strelicu put ulice![]()
nece se niko usudit da parkira vise tu![]()
Malo je to, mora puno vise.
U akciji sa podgoričkom pauk službom: Dnevno se ukloni oko 50 nepropisno parkiranih vozila, napiše i do 80 naloga
https://www.vijesti.me/tv/emisije/74...i-do-80-naloga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bila bi interesantna informacija koliko % kazni se plati.
Jer znam ljude koji ne placaju, ne zato sto imaju vezu vec sto se pozivaju na pravne osnove, procedure koje ne postuju isti ovi koji primaju platu svaki mjesec i toboze se opucise od posla. Znam osobu koja je oslobodjena jer se nosu pojavljivali 3 puta iz komunalne i tada je na osnovu troskova komunalno preduzece platilo 300€, misliste da su odbili od plate?
Ajmo racunicu 50 kola u dvije smjene, 25 kola po smjeni. Jedna kola dok se dignu 10 ( a znamo da to rade i za manje od 5) minuta to je 250 minuta 4h, i za svako auto neka im treba 15 minuta to je 6.25 dodjmo do racunice 10h. I to samo ako imaju jedan pauk po smjeni, a koliko se sjeca imaju 6 (info od 2022). I to sam bio dobar da zaboravim da kazem da rade 24h. E zamislite taj ucinak po smjeni i kako rade.
Fino das otkaze u parking servis (odlicno radi autonatski aparat iz stadiona bez inednog cvojeka) od toga napravis parkinge na sprat u zemlju, stvoris uslove. Ako nece otkaz zaposlis ih po ulici da naplacuju kazne. Jedino cemo tako rijesiti problem parkiranja, ne mozemo da rijesimo samo kaznama vec stvaranjem uslova za ljude da mogu bez kola ili da ih imaju dje parkirat.
Kad ce se to desit, svi smo svjedni nikad, realno koja je vjerovat oca da bas tebe podigne od toliko nepropisno parkiranih.
Last edited by GaD; 06-02-25 at 19:56.
A ovaj tekst sve laž o prevaram napisala sam na temi degenerici kako nose auta. Dodju, dogovore se sa vlasnikom kafane, ne diraj mi goste iako ugrožavaju bezbjednost, vidimo se. ćao ćao, cmok
Dok ovoga ima, nema sreće odje. Poslaću Vijestima da naprave drugi prilog, imam i video snimak![]()
50 auta bi mogli da podignu izmedju 8 i 11 ujutru u centar, a da ne mrdnu dalje od dvoristnih strana ulice vuka karadzica i karadjordjeve - potez oko garaza
jer se sve te ulice pretvore u jednosmjerne od parkiranih auta
Znam ja to, nego necu da budem toliko strog
No novinar je vjerovat o zavrsio za frizera vanredno u Bijelo Polje, pa nema dovoljno vijuga da racuna.
Mada inamo i urednika koji je to dozvolio da bi se popunila Pg hronika.
Last edited by GaD; 07-02-25 at 08:28.
cast izuzetcima, novinari i etika i novinari i logika, a narocito urednici su sve vise nespojivi skupovi na nasem "trzistu"
U ovaj Split nema kao kod nas da zeleno sviTne par puta da te upozori da će crveno.
Nego me je ufatilo i prošao sam kroz 38398 žutih i jedno crveno.
Na svaki semafor im je milion kamera.
Stizu li kazne?
Ideš 50km zeleno ispred tebe i na 30m od semafora odma bude crveno.
Veoma jednostavno povuces liniju nisi ni gladan ni zedan sve ti je toop,a ako djevojke/zene znaju da imas i za njiih ne treba ni da se trudis same dolaze kod tebetuga da veca ne moze biti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Uzeo od majkine penzije, ipak je to makanja od 48
nothing comes from violence and nothing ever could
Pa posto je gram kokaina to je prije bilo 100 maraka u krv ...
Nalijepiše mi bratu na auto prije par dana zapisnik od strane komunalne policije Podgorica zbog parkiranja na zelenim i dr. javnim površinama, auto se vodi na moje ime. Zapisnik je tako napisan nečitko, prosto i nerazumljivo da bi ga bolje moje dijete napisalo. Interesuje me koja je procedura sada, zar nijesu trebali da prvo stave neki poziv i slično, a ne zapisnik...
Stiglo mi je resenje za neku saobracajnu kaznu, pise da platim toliko i toliko u roku od mjesec dana prema prilozenom uputstvu...
Medjutim toga uputstva za placanje kazne/poziva/ziro racuna nema medju zaheftane papire, pa me interesuje kako da platim sad ovo?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks