Ovo.mi lici da ce ti taj komso odgovarati i za one bombe po osnovnih skola
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nisu, auto stoji danima i misli da je bomba...
E problem je kod lokalnog mupa da oni trebaju da zovu PG antinekoga koji to gleda i tu nastaje frka ako se pokaže da nema bombe onda puca po lokalnom mupu tj šefu, tako mi objasniše i zato je lokalni mup to ekspresno završio...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ovo.mi lici da ce ti taj komso odgovarati i za one bombe po osnovnih skola
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Akcija “tablica”.
e ovo je zena
https://x.com/PolicijaCG/status/1833...u-krvi-5258695
nothing comes from violence and nothing ever could
Daj mi njen kontakt da je ozenim cim bude pustena.
E kako ih pospremiše kroz ulicu Slobode.
Evo 3 kola u ovih 5min sto prodjoh + pauk.
Nije čistio parkirane (ulica Slobode) jer ih nije ni bilo.
Čistio je nepropisno parkirane onamo kod česme dje su stubići i kod robne kuće -> sigirno neki bio na mjesto za invalide...
mene su jednom za dlaku podigli... bio blizu, placen parking, vidim pauk mjerka i obigravaju ...
dodjem, reko dje jeproblem momci - kaze radnik komunlane - proslo je 17h ne mozete da budete parkirani tu... moram priznati da sam bio zbunjen, ali pomjerih auto
p.s. cak nema ni znaka da 17-05h pauk nosi vozila... sto bi bilo nedje obavezno
Nova akcija...prosto prosirenog imena
Vezite se do 30.09
Posle toga ide drufa akcija
Last edited by E_K_V; 12-09-24 at 21:08.
Ovo me neodoljivo podsjeća na dobra stara vremena kad je Kavarić bio direktor domova zdravlja pa lamentirao na fb 'ko ovim ljudima daje da voze?' i odgovorio mu neki iz nvo - doktore, zakleo bih se da ste to vi.
I onda dodje i mice auta sa parking mjesta...a 50m sjeverno ne mozes proci bulevarom
Makse....svska nam je rabota ovakva...
Pa ja primjetih ovaj problem u PG na vise lokacija (ako pricamo o istom).
Prvo mi na pamet pada onaj veliki parking kod Doma zdravlja, parka Balasevica, kako vec to zovete.
Elem, ako parkiras na parkingu a nisi platio onih 40c ili koliko odma ti pisu kaznu ili te cak dizu. Ako ga dignes na trotoar, udjes u park kolima ili na bilo koji drugi nepropisni nacin ostavis auto... niko te ne dira.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ako si parkiran na parking ne moze te niko podici... Mogu da pisu kazne...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
U pg je fora da smijes da kaznis onoga za koga si siguran da ne sjedi nedje i ne gleda svog ljubimca...
Zato bi ja ove iz interventne ubacio da dizu auta....da se taman ku.ce ako im dodje neko da se buni....
Mislim da je prije bilo 120 min maks zadržavanje u zoni 1(ukoliko nisi stanar i nemaš mjesečnu kartu), ne znam da li je mijenjano nešto
Sve su to kumare, poznaju se međusobno i tako prolazi. Mala država, mali grad, svako svakoga zna i to ti je to.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks