Zar ne zastarijevaju posle godinu?
Ovde mozemo pitati sta nam sleduje kad nas drotovi nahvataju i pisu nam kazne kasnije na sudu...
Mene zanima koliko me mogu odrati sto nisam pustio pjesaka na pjesackom da prodje?Na koju foru da se vadim pred sudijom?
Tacno mjesec mi je trebalo da mi zastari kazna ( 2 God )kad mi danas dodje ona bagljiva plava koverta... !!!
Last edited by qwert; 14-07-11 at 21:59.
Zar ne zastarijevaju posle godinu?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Jok, tek posle 2 godine.
Reci sudiji da je pjesak bio daleko od pjesackog, 1-2 metara.
TAKUMI
Reci da je pjesak bio okrenut ledjima
mene interesuje koliko kesa cu morat da puknem za to sto sam poceo preticanje autobusa na isprekidanu a zavrsio na duplu punu. mjesto radnje, dje bi drugo nego, Bogetici. imao sam pojas i sve ostalo sto treba. radarom me nije "gadja" tako da sto se tice prekoracenja mogu se vadit da nijesam prekoracio. kolika mi novcana kazna ide za ovo sra*e ?!
To je najveca glupost. Pocnes da pretices na isprekidanu a zavrsis na punu - najstariji clan foruma, a deejay, won't say which one, BBC2, in the morning, ginger, je ostao bez vozacke. Pa sto ja znam gdje je puna? Tako niko nikad ne bi pretekao.
TAKUMI
a cu papci jedni obicni.. jos mi onaj veli kao ajde necu ti uzet dozvolu..dozvolu ne moze da mi uzme jer nijesam preticao kolonu vozila, takodje "nijesam" prekoracio brzinu, poceh jbno preticanje i zavrsih na duplu punu.
zna li ko koliko cu para morat platit ovu exqrziju ?!
a da kazem da sam pustao pjesaka a da je on mahao rukom da ja prodjem? koliko mogu da me kazne za ovo?
od koliko vozila se smatra "kolona"???
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
mislim da je bilo negdje preko 2 vozila. 2 vozila nije kolona.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
3 i vise je kolona. samo sto panduri pogresno tumace pojam "kolona".
njima ti je isto ako preteknes 3 auta koja su na odstojanju od po recimo 50 metara, kao da si pretekao 3 auta koja su na odstojanju od po 3 metra... glupost
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
sto se tice kolone, smatra se da pretices kolonu (preko 2 vozila) ukoliko se nisi vratio u svoju traku, bez obzira na razmak vozila...
Executor,to je najgluplji prekrsaj koji sam vidio...jbg nisi vidovit da znas kad i dje je isprekidana i dje se zavrsava...ali aj ti to njima objasni...ja bi ovim rijecima rekao to sudiji..
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
preticanje kolone se smatra sve preko 2 vozila... ovo za preticaje na isprekidanu pa zavrsis preko pune je najveca glupost sto je mogao nas zakon da napise i ko ga je napisao. al jbg smatra se prekrsajem jer vozac je svjestan koliko mu treba da obidje kola ispred njega i oce li se vratiti preko pune ili isprekidane.
koliko ono bjese da najmanje smijem bit udaljen od pjesackog kad se parkiram? 3 ili 5m ? pitam jer sad dizu kod gimnazije kad se parkiras blizu pjesackog
kolona vozila je 2 ili vise vozila izmedju kojih ne posroji propisano rastojanje da mozete u bilo kojem trenu imati dovoljno prostora da udjete izmedju njih , i tacka,
drugo naucite vise da jednom pokrenut postupak kazni ne zastarijeva, samo ako se ne pokrene postupak onda ne mogu da ga pokrenu posle godinu dvije tri pet
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kolona je 3 i vise vozila sparco...nije 2. mozes potraziti u zakonu...ili mogu i ja da ti kopiram ako se ne mozes snaci...
ja kada sam ucio i polagao bilo je 2 i vise ali nedavno je bila rasprava o tome i Balsa je kopirao iz zakona,novijeg, da je 3 i vise vozila kolona...
bojim se da nijesi u pravu, a tako kako ti mislis, misli i 100% saobracajaca.
------------
ZOBS
clan 9.
65) kolona vozila je niz od tri ili više vozila koja su zaustavljena na putu ili se kreću jedno iza drugog istom saobraćajnom trakom ujednačenom brzinom između kojih ne može bez ometanja ući drugo vozilo.
sto znaci ovo "bez ometanja uci drugo vozilo"? znaci da izmedju njih nema mjesta da uskocis lagano i da ne smetas drugima, a ako je razmak kao sto lupih ranije 50 metara, neka bude i 10 metara, to ne moze bit kolona da jebe rak raka! (ovo pod uslovom da se radi o autima)
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
ovako se to tumaci kao sto sam ja rekao zato i rekoh smatra se
na to sam mislio
pa ima dosta toga pogresnog ali te optuze i platis kaznu...kao sto je brzi_pas nedavno...tako da ili da se zalis ili da ispravlas 100% policajaca...
ja cu samo rec da je idiotski da pogresno parkiranje placas 85 eura a za voznju od 180 km/h te sudija moze kaznit 50 eura ako je dobre volje...ili za voznju u alkoholisanom stanju svejedno
She is only here to annoy herself!
Mene je za 104 preko ogranicenja kaznila 100 eura.
Prvo je rekla 150, onda sam ja iskoristio moje umijece za spustanje cijene i dosli na 100 eura.
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-07-11 at 09:34.
TAKUMI
Oborio sam sve optuzbe da me sudija pitao da ne studiram ili sam zavrsio Pravni fakultet
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks