but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja ne mogu da vjerujem da su vise od 3 velike godine prosle odkako DPS ne vlada Crnom Gorom. A ni to da isto toliko raznorazna druga bagra vlada Crnom Gorom. Necu ni da pomislim na sta ce liciti naredne 3 godine.
[translated from english]
Da samo što je bio jednopartijski sistem i politicari su zavrsavali na goli otok a u demokratiji u Beogradu na water
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U svijetu bez melanholije, slavuje bismo pekli na roštilju.
Kakvih sve kretena ima
Podsjeća me na jednog mog kolegu koji je najusporeniji čovjek kojeg poznajem a svaki posao završi isto ili brže nego drugi:
https://fb.watch/naztCQ3LdL/?mibextid=Nif5oz
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 20-09-23 at 12:20.
...
Jel se sećate dečaka koga ste poslali kod dzelata?
![]()
Pričo mi je učitelj da ću znati kad po mene dođe Lucifer.
Kako je ovo dobra lirika.
![]()
kek
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Nisam Sanšajn Bane, al neću nikad da se predam!!!![]()
Last edited by Saruman; 20-09-23 at 18:10.
Kako bi bilo dobro da Red Bull napravi limenku od 0.5 litar iskreno.
Smece
Evo misao prvo. Pricam djetetu kako smo šašavog profesora latinskog ukrotili nedolaskom na casove mjesec dana. Nekada. Molio nas je da dodjemo na kraju uz ispunjenje svih uslova koje smo postavili. Svi ko jedan, roditelji i uprava nam nista mogli nisu. Imaju i sad neku profesoricu engleskog ovi moji, isto ajvana nekog. Al nema u odjeljenju svjesti o zajednickom dobru. Svako o svojoj g….i misli, a svima pakao. Da se ne zamjere slucajno kome. Cemu to ucimo djecu majko sveta. Ucimo ih da budu ko nasi politicari. Savijanje glave, truli kompromisi jer to je “mudro” ili sta vec? Zato nam je i zemlja ovakava.
Osjecanje: ???? Mozda prije neku godinu kad sam mislio da ima nade bio bi osjecaj gadjenja. Sada kad vec ovo izgovorim svjednoća neka jbg.
I misli i osjecanja…
Sent आत्मन:
Last edited by Caesar; 20-09-23 at 19:12.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Baš juče komentatišemo ja i žena kako je iz godine u godinu sve primjetnije da svako gleda samo svoju guzicu. Nekako samo lakše da se prođe. Da se završi nešto za sebe po bilo kojoj cijeni. Ne vjerujem da će djeca tih (kojih je inače većina) biti išta bolja, nego najverovatnije i gora.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E đe vam je ta nadforumski čuvena empatija![]()
razlog što volim Ajzija ko repera jer smo dva ista lika ali na potpuno različit način. Čak su me jedno vrijeme davno u kraju zvali — Ajzi. Ne znam jesam li Ajzi, ali doživjeli smo iste stvari na potpun različit način, ali sa totalno drugačijim outcome, međutim sa identičnim ishodima u smislu kasnih emocija. E jbg.![]()
bratska
90naz je teški hardkor već. Ni Ajzi se ne može poredit s njim u smislu iskustva. Lik Srbin koji je primio Islam u turskom zatvoru.Al u to doba kad je on bio tamo u zatvor, to je bila egzotična stvar. Normalno, sve što je 90naz odrepovao je iskrenica. Ajzi već druga stvar. I sam kaže u pjesmama: ja sam patološki lažov.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks