Biljarda orginalna crnogorska rijec za mjesto dje se igra bilijar
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Mene su često zezali prijatelji u Beograd kako bolje znam Beograd od njih samih.Lol
Reci što te zanima,kakva vrsta mjesta?Meni je Samo Pivo u posljednje vrijeme vrh mjesto,opušteno je ima masu vrsti piva i onih te ja volim pšeničnih.
Cetinjska ulica dolje kad se ide od Skadarlije je isto vrh vrhova sve kafana do kafane u stilu koji ja volim.Splavove sam nekad voljela ali one đe se pušta elektronska muzika ja narodnjake ne volim tu će ti neko drugi dati savjet.
Hrana - Zlatno Burence tu mi je najjače jer volim više tradicionalnu kuhinju no neke novotarije po kineskim i sličnim restoranima.
No pasaran!
Biljarda orginalna crnogorska rijec za mjesto dje se igra bilijar
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Zvalo me rano jutros Ministarstvo Pravde... nece to na dobro.
Spavah pa se ne javih.. evo ih od tada zovem 100 puta (na isti broj telefona) i ne javljaju se nikako.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
pa ti ne otvaraj vrata kad dodju da odrade popis
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Mene Ministarstvo Pravde u ove balkanske zemlje više podsjeća na ono Orvelovo Ministarstvo Istine.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Meni je vremenom Zemun,Gardoš i Kej daleko bolja varijanta od Kneza toliko je taj dio preko Gazele degradira da je baš tuga više gledati.
Jedino noću jer noću su sve mačke bijele.Lol
No pasaran!
Evo mi pominju neku Gradsku kafanu. Ja tamo stvarno nisam bio
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
strašno mjesto nekad bi, top provod, djevojaka masa, sve 1/1nisam bio tamo kad bijah u BG zadnja 2-3 puta, ne znam jel i dalje na nivou
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ulećeh na blic da pogledam odma da ti rečem tvoj je stil kafane jer moj definitivno nije.Hahah.
Zezam se izgleda ka da gruvaju tu narodnjaci i vidim od pića žestica se pije.E da,dobar je i restoran znak (?) mene vazda nerviralo kad mi dođe neko kad sam bila u Beograd pored takvih mjesta on bi u Mek.
No pasaran!
Ahaha samo za Nikšićane.
No pasaran!
Đe si @Solid ne viđam te.Zapostavismo i anime i nauku.
No pasaran!
A zezam se pamtim ja detalje dobro pa i da ti se sviđela ona u Đenoviće vala tu ko voli isključivo folkaše teško da može.
E da ako se napiješ tamo ka što znaš zaboravi restorane i evo ti poznati šiš-ćevap.Kultna gužva.Hahahah
No pasaran!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks