Naravno da prije nego dodjes znaju skoro sve o tebi ali to ne znaci da nece provjerit' najprije da li ti uopste znas sta si sve naveo/napisao u aplikaciji a onda i postavit' par naizgled glupih pitanja ali koja cesto njima otkrivaju neke skrivene namjere ili sl.
Na mail? Ne znam na sta mislis... ako imas 20k na racun (ili koliko god) izvadis izvod iz banke i sa njim odes tamo i predas zajedno sa dokumentacijom. Ne saljes nista ni na kakav mail.
Svaka dodatna (i nepotrebna) komunikacija je samo minus u cijelom tom procesu.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Eee ne znam, sve ono tamo mi je nekako precudno. Dobijaju neki ''sumnjivi'' i ''cudni'' tipovi. Zatim odbiju nekog ko bi se vratio sigurno. Ne znam sta da kazem i mislim...
Sta jos mislite ako je odbijan neko par puta ima li sanse da dobije ?
Last edited by dexter_mne; 10-03-25 at 15:15.
Ima sanse druze.
Ja sam odbijen jednom, na faks bio, sezonski posao, full para sam bio posle ljeta, nidje putovao nisam i naravno denied kao kuca.
Drugi put sam prihvacen. Radio remotely godinu, vodim se kao nezaposlen realno kod nas, para na racunu manje nego kad su me odbili, putovao "dosta" (10 zemalja), i imao sam C1D vizu u medjuvremenu. Lagano prihvacen.
Prvi put nervozan, drugi put opusten.
Prvi put sam mislio zapalit, sad drugi put ne znam ni ocu li je iskoristit.
Razmak 5-6 godina i igrao sam green card lottery 3x, nisu me pitali.
Oba pura bez ijednog papira, samo pare, pasoa, DS papir i to je to.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
I ja sam odbijen 2021 na turisticku. 2017 i 2018 bio na work and travel I see bilo kako treba. Ne znam, mozda opet pokusam na tur.
Ja i zena bili isto na WAT bez problema 2 god, pokusali turisticki koju godinu posle (ali u pravom smislu turisticki), mislili malo otputovati, medjutim odbijeni prelagano
naravno imali smo spremne rezervacije, karte kupljene, pare na racunu itd itd, za svaki slucaj ako bi trazili, ali naravno niko nista nije pitao
I onda nedugo nakon toga jedan balvan podje, koji napustio Pg nije nikad, i dobio lagano (naravno posao sa namjerom da radi na crno)![]()
Last edited by nervo; 11-03-25 at 07:40.
E pa bukvalno to. Toga sam se naslusao dok sam bio tamo. Ja sam u 3 godine 10 drzava obisao i odbise me te godine.
Jel dizao ko skoro pasos iz tog boxa?Dobih SMS da mi je pasos spreman al ne i mejl sa kodom.Ne mogu nac broj telefona koga da pitam u ambasadu sve mi se javlja automat.Da nemate broj neki dje se javlja ziv covjek da ga pitam sa kod?
Sent from my motorola edge 50 pro using Tapatalk
No Signature
Kod dobijes na mail kada bude spremno za podizanje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 03-07-25 at 11:23.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Provjerio u Spam/Junk?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zena i ja imamo vazecu vizu(turisticku) do sredine sledece godine u medjuvremenu smo dobili dijete, zna li neko proceduru kako djetetu da izvadim vizu ? Zvao sam ih na tel, ne znaju, kazu pisi na mail. Poslat mail koji nadjoh na sajtu al nema odgovora ?
Pa ides ti ili supruga sa djetetom, popus DS160, uplatis fee i imas normalan intervju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks