Dje su te ankete o kojima pricate?![]()
Dje su te ankete o kojima pricate?![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Anketa je obrisana. Niam zapamtio da imamo tehničkih poteškoća sa istim, pa se evo ovom prilikom izvinajvam a kardinalna greška je ispravljena i prije nego što si ti kažnjen.
Jedan savjet - umjesto anglicizama, možeš koristit naše riječi npr dodijeliti kazneni bod.
Hvala na sugestiji svakako, razmotriće se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ma sve je u redu,da ne kažem OK.
Dok razmatraš sebi udijeliti kazneni bod,priznaj da nijesi bolji predlog čuo od onog u postu zbog kojeg mi je dodijeljen kazneni bod.Mada,ne bi loše bilo da dobijem i kazneni bod zbog ponavljanja riječi 'kazneni bod' u istoj rečenici.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobar dan svima i da na početku svima koji slave, čestitam praznik.
Razlog mog obraćanja je što na grupu "poklanjamo stvari koje nam ne trebaju", nikako ne mogu da "komentarišem".
Ukoliko je moguće, zahvalan bih bio adminima da otklone ovaj problem.
Hvala unaprijed
Nije u pitanju problem vec namjerna odluka da za sekciju oglasa postoji minimum post-ova i minimum 'staza' koji je potreban.
Ti ne ispunjavas nijedan od ta dva uslova pa prema tome ne mozes ni da komentarises.
Uslov kao i ostala pravila su javno dostupna svima --- https://forum.cdm.me/showthread.php?...postovanja-FAQ
Do Not Disturb.
Je li realno da ste stavili da infrakcije traju po godinu dana?
Forever young, i want to be forever young
Meni je starwalker stavio na godinu dana 5 kaznenih zbog 5G mreže koju pretpostavljam ne voli nešto.Nevr Majnd.
Evo neću više na temu 5G mreže stiže svakako 6G tehnologija.
Inače, kad sam već na temi ovoj..da kažem da bi bilo prije svega odgovorno temu Chemtrail odnosno teoriju zavjere prema kojoj avioni truju čovječanstvo nekakvim čudima iz serijala na rubu znanstvenosti nešto prebaciti u neki podforum na rubu razuma.
Baš se ne uklapa na podforum Nauka Generalno.
Jer to nije nauka to je teorija zavjere.
No pasaran!
E svašt, ovo prvi put vidim, a ne no najbolje zatvor za infrakciju
Vratio se technus a niko ni dobrodoslicu da mu pozeli a kamoli turu da mu posalje. E pa...
Jesi vi'o ovo moj brate @Rodione, iskoristiše me dok obalismo Mila i aj' ćao-zdra'o.
Dobar dan.
Infrakcije se nisu mjenjale i svaka infrakcija traje kao sto je oduvijek trajala - mjesec dana.
Ipak, postoji automatski sistem produzavanja infrakcija za one 'povratnike' i taj isti sistem je takodje na snazi od uvodjenja infrakcija.
Zavisno od broja prethodnih infrakcija, trajanje moze da se produzi i do 10 puta, tj. 10 mjeseci umjesto 1 mjesec.
Godinu dana ne traje ni najgorim "prestupnicima" foruma.
Ako je jos nesto nejasno, javi da razjasnim.
Do Not Disturb.
Last edited by technus; 18-04-23 at 18:28.
Da pojasnim,kad neko udje u moj profil stoji ovo kao da smo zigosani...
Pitanje,da li sa ove slike sto sam postavio znaci da su moje infrakcije obrisane iako stoje na mom profilu? (evo razlozi : jedan za postavljeni oglasa bez cjene,slucajno zaboravio, i drugi za nekakvo neprimjereno ponasanje,postavio neku saljivu sliku, za vrjeme izbora 2020 god.)
Pa piše ti tamo desno expired, znači da su istekle.
Pa ne vide se kad se gleda sa tuđeg profila.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Upravo tako, nisi prije upadao u 'bad streak' pa nisi ni primjecivao.
Nista se povodom infrakcija nije mjenjalo.
Tvoja poslednja za 'spam' normalno istice za 30 dana. Kako sad, tako i godinama unazad.
Ipak, uslijed tvog 'bad streak'-a, istice za 9.4 mjeseci ili koliko god to bilo dana. Tacan datum mozes da vidis u detaljima same infrakcije.
Ne stoji jer te stvari samo ti vidis, ne i ostali clanovi.
Cak i da se vidi, infrakcija za spam ili nesto slicno nema apsolutno nikakve veze sa tim kakav je neko prodavac.
Za ocjenjivanje prodavaca postoji opcija 'feedback'-a i ona je vidljiva svima. --- https://forum.cdm.me/itrader.php?u=43728
Sto se tice mog komentara, mislim da je bio na mjestu nakon tvog 'screenshot'-a bez ikakvog pojasnjenja gdje niko nije mogao da zakljuci koji problem imas. Da si u startu objasnio nedoumicu, odavno bi ti vec bilo pojasnjeno.
Do Not Disturb.
Ako znam i sta ce vam te infrakcije. U vrijeme kada forumi odumiru umjesto da se privuku clanovi ili bar da se zadrze stari taj sistem infrakcija samo jos vise odbija pogotovo sto razlozi za dobijanje cesto budu besmisleni. Tu treba zadrzati samo za vrijedjanje i spamovanje i to u vidu nekih opomena pa krajnja mjera hladjenje itd. Danas kad sam vidio da je technus bio banovan bas sam se iznenadio jer koliko god bili razlicitih stavova covjek je uglavnom korektan.
2 mjeseca, izmedju sam proveo pola sata na forumu i opet banovan na mjesec.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks