Samo preko browsera
Sent from my S22+ using Tapatalk
Nije primjedba a ne znam đe bih pitao:
Kako se može opozvati like na komentaru?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Samo preko browsera
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ok Znači može.Msm i primijetio sam da može ali ja sam uglavnom preko TT,pa ne vidim tu opciju...jer je i nema
Ja sam sad lajkovala ovaj tvoj post i u desnom donjem uglu nakon lajka imam opciju "remove your thanks"...ne vjerujem da je to samo moja privilegija ali ja sam preko chroma
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Thanksovah čisto da vidim može li se mać, jedino preko browsera
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Ne moze preko TT-a vec samo preko pretrazivaca gdje u desnom donjem uglu ima opcija "Remove your thanks".
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Da i ođe uletim s jednim off topic-om ili spamom.Moram,jer ne mogu nać temu koja se bavi pohvalama na rad moderatora:
Dakle,kad bi svi moderatori bili ažurni,nepristrasni i objektivni kao @hercules,ovaj forum bi bio mnogo bolje mjesto za razmjenu mišljenja,izražavanje stavova i diskusiju.Pošto nisu,ovaj forum je prije ili još prije osuđen na diskusiju nešto malo članova koji če pisati što oće i kako misle da treba.
Nadam se da će hercules nastaviti kao i do sad i da se neće utopiti u sivilo,letargiju i neažurnost koja vlada kod ostalih moderatora.U suprotnom osta ovaj post neobrisan.
Pozdrav!
Last edited by joni; 06-10-23 at 21:01.
Спрдаш ли се ово модератору? Пљују и стимавају интекект једном народу, а сваки одговор се брише и добија опомена.
Можеш колико хоћеш, остао вам је форум цдм и пар опскурних портала.
brrrrrrrrrrrr ziva sam se smrzla od stra' .
A onda će nas preseliti na letećem ćilimu za Beograd
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Po cijenu toga da ću uzaludno potrošiti 20-tak sekundi života,odnosno da će i ovaj moj post nestati kao mnogi koji kolega moderator @hercules obriše nakon 1,5sek,rizikovaću i napisati(ovaj put bez ironije i sarkazma):
Još ne viđeh neprincipijelnijeg i dvostrukim aršinima sklonijeg moderatora od gore pomenutog.
Dakle,te dvije osobine,a i još neke koje meni spočitava i šalje mi ih putem pm (ali njih mu ne bih pominjao na ovoj temi),bih razumio da on to sprovodi na neke forumaše koje ne simpatiše u odnosu na neke koje simpatiše.Ali,ne.On te dvostruke aršine sprovodi na neke forumaše u odnosu na SEBE,tačnije ne dozvoljava drugima ono što on radi,tačnije,piše.Ako nekome nije jasno,što pišem,nek mu kupi zrcaloo,e je njegovo očigledno sutura' neđe i (moj) problem će biti riješen.
Last edited by joni; 31-10-23 at 13:42.
Ja ne vjerujem da ti se to događa jer tvrdim da si ti najkorektniji i najnekonfliktniji forumaš ovođen.
Imam utisak da bi te čoek moga na leb namazat u nedostatku nekakve nutele.
Ima trides godina da se nisam potuka s nekim,a bar 25 da se nisam po pi čka rao s nekim na riječi.Ne pijem nikakve tablete,ne drogiram se,ne meditiram,ne upražnjavam budizam i kolko znam o precima,ne vučem korijene sa Tibeta,ali je đa'o diga' ruke od mene i mrzi ga da mi stoji na rame jer gubi vrijeme.Kuša sam alkohol često domkrajnjih granica ali sjutradan mi drugovi kažu da sam sigurno kakve gandže duva krijući, jer se i pod dejstvom po' kila rakije samo kikoćem i ne pričam ništa(ja znam i zašto-odeblja mi jezik pa misli ne mogu da artikulišem a ako i probam to više liči na verglanje dizela kad mu ode senzor radilice ili na govor šlogiranog čovjeka).Tako da si neđe i u pravu.Jedino do sad nisam razmišljao u pravcu ovog mazanja na leb i upoređivanja sa nutelom.Mada,i ona zna bit problematična ako stoji u ladnu kuhinju i ako je leb star pa se,ono,mrvi.Ne može se mazat.
Eto,praštajte svi a posebno Hercules.Naravno nek pazi što piše e ću ga svako malo špijat na ovu temu.
ti si dzem od jagodice :*
To ti je za Zvončicu zadatak, ako ko ima tih spravica na bacanje to su žene... Ne sumnjam da će se neđe po neseserima naći i ono što povećava. E, to bi mu najbolje pasovalo.![]()
Nego, u pamet se. Ne daj da te navuče na tanak led, 'oće on tako sa neistomišljenicima pa ih sve po kratkom postupku.![]()
Last edited by starwalker; 31-10-23 at 22:50.
The more things change, the more they stay the same.
Jednu Miu nisam trenirao a bogomi sam htio i bio uporan,ali nije mi moglo bit'.E sad mislimo li na istu Miu,ne znam.
Inače,vas troje-četvoro zajedno samnom treba kaznit jer spamujete.@hercules ? Dejstvuj.
Uzima li se u obzir ko je prvi počeo.Ja niiiiisam
Last edited by joni; 01-11-23 at 00:13.
Mene maltretira jer sam srbin
mislim da vam je mnogo bolje da vas maltretira na forumu nego poslovno![]()
She is only here to annoy herself!
Ma ovo mjesto je postalo ****** najveće. Od 5 komentara 4 mi obrišu fireri sa foruma
Henkel, ako ti je idje tako grdno što nam se stalno vraćaš? Ja ne bih boravila na mjestu na kojem sam tako maltretirana....e, i da dodam, svaki post spama, a pogotovo vrijedjanja će svakome, pa i tebi biti obrisani....
Joni, što se Herculesa tiče, apelujem sa ovoga mjesta da budeš pošteđen
Bez šale, slažem se da je malo prestrog, da često obriše post koji po meni nije za brisanje, ali mislim da se svi forumaši žale na isto.
Što se neprincipijelnosti tiče, često nas optuzujete za to i ako nemate razloga, tako da cu propratiti.
Ne vraćam se ja pilica zbog tebe i foruma,no zbog oglasa.
A forum je postao sme će i to na kvadrat.
U postovima koje su mi fireri izbrisali,izuzev ovog sa (po srbicama),nije bilo trunke spama,a kamoli vrijeđanja.
Mada ja termin po srbica ne smatram uvredom,kao ni termin milo gorac ili neo komita,koju ističi neke kolege ćiriličari i fino prolaze bez kazne.
Nego nema veze... ovo vi je iberlauf očito.
A sve je počelo zbog pupka.Kad,što,na koju temu...ne mogu se śetit ali mi pominjanje pupka Hercules ne može oprostit.Ja ka ja,zaboravio što sam lupio,jedino potpisat mogu da me neko s nečim izazva'(asocira'),ja nisam moga odoljet i bi mu ga rabota.Nema veze,raščivijali smo ja i Hercules valjda sve na PM.
U znak sjećanja na jednog mog pokojnog kolegu,čije doskočice mi često padaju na pamet sad kad ga nema,da pomenem i na ovoj temi(u inat herculesu):
Svako jutro me pita:
"Jesi li ženi prislanja sinoć čelo na pupak?"
"Ne" reko,"Rale",često sam odgovarao
"Ne valja ti to ništa,noćas joj obavezno legni čelom na pupak"
"Oću,Rale"...često ga znadoh slagat'
Last edited by joni; 01-11-23 at 14:48.
pupak i vunica, je l to?
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks