Predstavnik parade fontova...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by joni; 21-09-24 at 10:20.
Što se tiče programa mnogi od forumaša su isprogramirani od malih nogu i to u glavu.
J4 s4m n4pr4vi0 pr0gr4m d4 umjest0 sl0v4 A i O pr0gr4m upisuje 4 i 0.
Im4m jednu p0ruku z4 m0je f0rum4še:
Ne ć0s4jte se sa f0rum0m!
P.S. Nego šta nego je spam 1/1.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Bрavo, пotрefиo sи ono шto мe maлko naжuљalo, a тo je naчiн na kojи se пočeлo pрiчatи o ćиrиlиcи poгotoвo nakoн naбavљanja aуta зa poлiцijу. Beсpoтreбna сe pрašиna дiзala. A oнda сam пrиmиjetиo da сe sпrдaju сa ćиrиlиcoм na фorуmу. Jesтe da je Jakуza пrвi пočeo у jedнom тreнuтku пrиje nekу goдiнu, aлi тo je naш Jakuзa. Neтwoрkmaсteр pokуsaвa da бuдe zaбavaн i дa tрolуje, alи kada сam вiдio дa je naпa Vуka Ikoвiћa, po пrиnцiпu eтo neшto дa loшe kaže зa Pрeokreт, poтuнo poгreшno (a мogao je пotпuнo opрavдano), сhвatиo saм da je тroл, Jakuзa sa Aлiexpрesa. Aлi гlaсaće oн Pрeokreт, zнam дa hoћe.
Uпs, oгrиješиh сe o taчcцcи 7, PРAVИLНIKA ФORУMA. (za joнia)
Eлem, нe voлiм mиješaњe pиsaaaмa, alи saм u сam сa soбom нepoмiрen oko тoga. Нe voлiм da мijeшam пiсma, a вolиo bиh дa mи je takвa lиčнa, iлi мakar пotпiс na oбa pиsмa. Ne вolиm дa poтpиsуjem дokuмenт koji je у jedнom пiсmу, a moj пotпiс u дrуgoм
Last edited by St.Dzonny; 21-09-24 at 10:37.
Wow džoni je jedan od rijetkih koji obraća pažnju na internet nasilje vraća to nadu u čovječanstvo. A ovo nek odlučuju moderatori meni ne smeta čak mi je kako nicky reče simpa i za razliku od dostine vrijedi pročitati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
I za kraj,meni ne smeta džonijev način pisanja,ako ništa drugo vadi ga avatar,samo svaki njegov post preko dva reda ne čitam,pa sve da ću bit inteligentniji 60% posle toga.One kratke pročitam,tako da je on meni na neki soft ignore.Da se ne lažemo,treba malo više vremena za pročitat tekst u onom fontu i običnom.
Ne smeta sve dok je jedinstven po tom pitanju na forumu.Kad krenete svi da budete kreativni,kao što i mne pokaza da možete bit,ja ću počinut malo od foruma i ostat manje inteligentan.A što i tome fali
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 21-09-24 at 10:46.
neizvjesno je ko će dobit iduće izbore pa za svaki slučaj i ćirilica i latinica, pametno, ka ona baba s pjace što ishvali obije partije
She is only here to annoy herself!
ahaхahaхa Bлoomka нe skaчi нa pрvу loпtу, šaљiв je komeнtaр. Naћera мe da сe uлogуjem пreд sпavaњe
P.С. od kaдa se НHM вraтio нa foрuм, sнom мiрnиm сpaвam
П.P.С. NСX
Дok ne пreлomиm,
гroжđe мi je зa sвakog сlaтko
u пotпiсu
Maшan Бoroвiнiћ Vуkovиć
NHM je Car izvinjavam se na OFF ako je u protokol nek ide i infrakcija.
No pasaran!
na forumu je zajebano kad napises chetnik (bez h) pretva ga u ******, pa ne znas da li je coek za nekog napisao da je ghovno ili chetnik, jer se i ghovno pise sa zvjezdicama
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dzoni, srce, moram ti priznati da mi mozak maltretiraš ali se potrudim da pročitam...znas da te volim...je li spam, ne znam, mislim da je spam sadrzaj posta, a tvoj sadrzaj je sasvim ok, ali isto mi je nekad smor da pročitam
I za ove doskocice idu infraksn, ovo nabrajanje polnih organa, pa nemojte vala precerivati, gospodo forumaši
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kakvo crno nabrajanje polnih organa.To je naslov albuma giga mega cara:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/****...a,_*****,_sisa
vidji, giga mega car kad gostuje na tv recimo ne izgovara naslov svoga albuma i pjesme no isto gleda da cenzurise....zamisli da voditelj kaze, Rambo, zasto se svoj koncertni album naslovili ****, Pi***, *ovno sisa, a on kaze pa znate, moj album se zove qu....pi....gov....sisa...zato što je ime nase tajne organizacije KPGS što je u stvri akronim od ku...pi...go...si....tako ne aveta', vrlo jasno sam rekla da ne morate sad vs troje zaredom da ponavljate isto
Rambo i Uroš Tošković pok. ne gostuju ako će ih cenzurisat.Da sad ne vadim njihove intervjue sa TV stanica đe se moglo čut još štošta osim KPGS.
Pozz
Rambo? Dobro kad ti veliš, ja velim drugačije...a i znam
Sve u svemu, nije Rambo problem....tj kako kome, ako me razumEš.
meni nije mega giga odavno
Zakleo bih se da se na polne organe odnose samo dvije od četiri riječi. Inače bih na dnevnoj osnovi izbacivao po nekoliko polnih organa.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Да се пофалимо на овија никад љепших и никад лакше зарађенија сикс поинтс.
Вазда били широкија руках.
[/IMG]
Dobro je sto si se pohvalio post-om za koji si dobio vise nego zasluzenu infrakciju.
Ako si ponosan na "nikad lakse zaradjenih 6 poena", evo i nikad lakse zaradjenog ban-a.
Lijep pozdrav pa ovakvu netrpeljivost siri tamo dje su te naucili, ovdje neces.
Last edited by Fidel Castro; 29-09-24 at 17:47.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa dobro, nije isto biti administrator sopstvene stranice na fb i tamo napušavat i blokirat ljude po sopstvenom nahođenju i biti običan korisnik neđe drugo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pitanje za glavne:
zašto se obrisao moj jučerašnji komentar u temi Popis?
Jer se nastavljao (quote posta) na outlineov post koji je isto obrisan.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks