Kako je tebi dosadno,ono i meni je noćas i svaki božiji dan u ovoj ubitačno dosadnoj zajednici, ali ti si bukvalno štopericu uključio.Bra'o.
No pasaran!
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A ne no malo malo skoči ođe joni da se žali kako mu Hercules briše postove.JBT briše i meni huu keeers.Ka da mu je izbrisa ne znam što.
Navrza si se na Herculesa ka što bi se reklo ka smrt na babu.Iskuliraj.
Last edited by Bluemoon; 04-11-24 at 22:24.
No pasaran!
Pohvale na (brzi) rad moderatora su na drugoj temi ali ajde... da ne prebacujem sad.
Drago mi je da sve funkcionise kako treba.
Bujrum.
--------------------------
Do Not Disturb.
Juče je objavljen post u Ekonomiji koji je vjerovatno uklonio nebitan lik koji ima nick svjetskog revolucionara. Ništa strašno, normalno je ođe da se presuđuje bez razloga, dokaza, dovoljno informacija, zato smo i tu đe smo. Normalno je da jedan isto nebitan lik dobije presudu od države na skoro 300k e, zato što je političar i što mu je drugi nebitan lik omogućio, a sud presudio. E sad o temi posta i komentarima drugih n. likova. Prva stvar, prevara, nema dovoljno informacija, ovo ono... Da li je iko pročitao sa razumijevanjem text i postavio sebi pitanje, može li ovo da bude istina? Da li je moguće da je iz CG napraviti globalni proizvod? Da li je moguće sa 300k e izaći na globalno tržište? Da li mogu da ukapiram o čemu ođe piše? Ili neko slično razmišljanje...ne ne. Vjerovatno je greška bilo staviti da povrat može biti preko 200x u udnosu na troškove, zato to što nije istina. Nije istina, zato što čista zarada može biti u većem množiocu. To zvući nevjerovatno, osim u svijetu startap jednoroga. Šanse da CG ima takav proizvod su jako male, jer ih u svijetu ima ukupno oko 1200. Da bi postao jednorog treba puno ili ne? Vjerovatno ne, jer mi u zakonu izjednačavamo svjetsku sa lokalnom inovacijom. Pa su nam inovativni proizvodi uglavnom za lokal, a neki globalni nikad neće postati jednorog. Kad napišeš post na ovom forumu da bi došao ljudi koji možda znaju kako funkcionuši neke stvari, da bi dobio podršku pa verbalnu ili neku drugu, dobiješ Q. E to je poniženje, ali zalud vam je. Neko da izduši, izbači frustracije, ode u teretanu izmlati džak, ode na utakmicu izvrišti se, neko izbije muža/ženu/dijete, a neko izigrava silu po foruma.
Postavio si temu gdje trazis pomoc/investitora a nista o proizvodu napisao nisi.
Nisam temu obrisao nego sam ti trazio da u narednom post-u das vise informacija o samom proizvodu. U narednom post-u to nisi uradio.
Sad se zalis a opet nista o tom "proizvodu" ne pises nego treba ljudi da te cimaju na PP oko toga. Ne znam, pokusaj da sagledas stvari i temu iz druge perspektive pa reci koliko to realno/ozbiljno izgleda, pogotovo u moru grejpfruta, cheil-a, dgpt-a i svega ostalog.
Ja sam temu obrisao i obrisacu svaku slicnu koja prodaje maglu. Ako nije magla onda fino napisi o cemu se radi, meni je 'malo' dosta prevara i prodavanja magle i ovaj forum definitivno nece biti mjesto na kome se takve stvari prodaju i gdje se takve stvari promovisu pa ti dokazi da nije tako a ne da grinjas u prazno a da opet nista o tvom "proizvodu" ne napises.
Evo ja svako malo nailazim grad oblijepljen listicama "laka online zarada" i broj telefona ispod toga.
Data ti je sansa da fino napises o cemu se radi. Izabrao si da iskuliras a onda da se zalis kako ti je tema obrisana.
Sad imas opciju da fino objasnis o cemu se radi ili da nastavis da se zalis u prazno.
P.S. Prica oko 'revolucionara', 'nebitnog lika', 'sile na forumu' i sl. me apsolutno ne tangiraju.
Last edited by Fidel Castro; 14-11-24 at 17:14. Reason: typo
Do Not Disturb.
Auu, nema me nedjelju, dvije, odje drama
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jel moze sugestija jer dobih infrakciju sto sam nazvao smecem rusko turske dosljake ... kako ih zvati drugacije?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Može. Napiši: rusko turski došljaci bez ikakvih dodataka i lagan si.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobio si 4 poena greskom, ja bi tu definitivno 5 dao.
Necemo vala vrijedjat' nikakve nacije pa odakle god bile. Ne bi ni ti volio da neko uz tvoju napise "smece" ili bilo sto slicno.
Valjda ne treba dublje ulazit' u analizu.
Do Not Disturb.
Cisto za strane nacije da znaju da nisu dobrodosli...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kao da nam vec nije dovoljno unutrasnjeg nacionalizma, pa malo da dodamo spoljnog.
nothing comes from violence and nothing ever could
Prvo se navodno isčuđavaš zbog čega si dobio kaznu, a onda svakim narednim postom, na ovoj temi, zaslužuješ novu.
Da nije tužno...
Last edited by coldplay; 20-11-24 at 23:26.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks