@Tico sto posto u pravu, ubije ove moderne dizelace grad i kilometraza, imao sam auto koje je prije mene vozila zena samo po gradu jedno godinu dvije, tu je dpf i egr bio samo da se izvadi i ugasi
Sent from my RMX2202 using Tapatalk
Eto, znao sam da nesto nije kako treba…
Mozes li mi zakazati pregled poslije 15h radnim danima ili u subotu, kad god imas slobodan termin? Da bacis pogled i da te pitam par stvari…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li neko broj majstora za mazdu a da nije ovlašćeni servis.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Samo da dodam alanser je u pitanju pa bih morao slepom do majstora doci.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Kakva su odrzavanje za Mazda 2 2006god? U pitanju je agregat 1.4HDI 55KW. Vidjeo neku Mazdu 2 u Mojkovac pa planiram da ga pogledam.
Koliko kosta veliki servis, mali servis i sta mogu da ocekujem za djelove?
Sent from my RMX3363 using Tapatalk
jel to reno motor
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da mazda 2 kao pezol 207 hdi motor isti...
Prati koroziju zna kao i mazda 3 da trune po kosevima, rubovima i bankinama...
Last edited by injection; 17-05-23 at 19:38.
kontaktirano predstavnistvo mazde na mejl, nazvali bukvalno posle 10min, poslali sve cjenovnike na viber i na mail. znaci ne vjerujem.
zato aliance, evo drugi dan ne odgovaraju niti ih zanima.
f6
Ja zvao Alijans za nismo kašika i kae imamo ih nekoliko pistolj mali turbak reko moze li se porucit jaci motor u fulu kae e necemo porucivat ako vec imamo 5 komada na stanju reko fala
stade mi auto u sred voznje, mazda 3 1.6, 2008 prije mjesec dana, samo se ugasi...vergla, struje ima, ali ne pali...
slep do mazdinog servisa, utvrdise da je pumpa visokog pritiska, te opet slep placaj do joksimovica... poslije jedno 10 dana oni utvrdise da je to sve u redu, i dizne i pumpa
zvah u mazdu kazu da nema sansi no da je pumpa pa da ce ih oni nazvat da se objasne... i objasnise se, pogledace ponovo. od tada se ne javljaju bosisti a u mazdu mi govore da auto ponovo slepam kod njih pa da salju pumpu u srbiju...
ima li ko kakav drugi savjet da mi da sto da cinim, da se ne igraju ping pong sa mnom jer ne mogu vise bez auta?...
Je li dizel ili benzinac?
Dizel je, pomenu dizel servis joksimovic i pumpu za visoki pritisak...
Pezov motor Hdi tehnika, bosh comon reil sistem Cp3 pumpa pritiska...![]()
Moze i benzinac da ima pumpu visokog pritiska.
Tako ti je kad se ugradjuju ti smecarski motori.
Najjace mi je sto ovlaceni ne moze da otkrije kvar pored svih kompjutera i podrske koju imaju.
Otvorite rezervoar i ocistite resetku i filter koji dodje unutra.
Isti simptom sam imao na mazdu 6 2.0dizel.
Isto su mislili da je pumpa visokog pritiska jer nije izbacala dovoljno pritiska, i auto se jednostavno ugasi i nece da upali...Onda odstoji 2-3 dana i upali i opet se ugasi
Unutra je rezervoar izgledao kao da je neko kantu katrana prosuo.
Ako nije to, moze bit neki senzor radilice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odradiše mi juče update softvera mjenjača, update PCV senzora, učenje dizni i sipali su mi aditiv. Da testiram pa opet na kontrolu.
Još samo Kaspersky da mi instaliraju. A što je ovo, kupiću Zastavu 101 crvenu i da me boli uvo.
U nastavku je predracun za Mazda redovni servis - Mazda 3, 1.5 benzinac.
Obzirom da uvijek radim servise kod njih i nemam predstave koliko bi ovo koštalo na drugo mjesto , čisto me interesuje da li su ove cijene prihvatljive i u granicama očekivanih?
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Ja sam danar radio prvi servis na Ravulju, zamijenili:
Filter od klime - 20,68
Filter od baterije - 7,50
4,5 litara ulja TGMO 0W16 - 100,85
Filter od ulja - 15,31
Podloska - 1,76
Ruke - 40,15
Ukupno: 186,25
Pazi, kod mene je islo Toyotino ulje. Kod tebe M1.
Šta je sad filter od baterije?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks