Page 124 of 124 FirstFirst ... 2474114120121122123124
Results 3,076 to 3,093 of 3093

Thread: Pitajte

  1. #3076
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    3,170
    Rep Power
    120935

    Default

    Quote Originally Posted by MontSAT View Post
    znači već treći komplet tastatura/miš od logitecha, i ne radi kako treba... sve različiti modeli.
    jednostavno tastatura zabudali, kucaš a ka da ne kucaš, kao da zaspe. i odjednom proradi posle nekoliko sekundi. miš radi bez greške.
    u čemu može biti problem?
    Vidi da nije ona budalastina da je komp iskljuci da sacuva struju.

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Those about to rock, we salute you!

  2. #3077
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    braco, poveza sam televizor i komp preko jednog kabla i imam sliku sve cool, sad me interesuje posto predpostavljam da bih dobio audio treba ona dva kabla crveni i bijeli za zvuk ali dje mogu kupit ovaj kabal da bih ga prikopca sa kompjuterom?
    ili mogu onaj zeleni kabal iz kompa direktno do tv-a?
    Last edited by Solid; 17-09-18 at 23:51.
    Ćao.

  3. #3078
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    6,742
    Rep Power
    864008

    Default

    Sto se tih kablova tice, pogledaj u Quantum ili kod Mika u Emi. Mada sam ja sa mog racunara samo zakacio HDMI na tv i imam sve.
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  4. #3079
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,042
    Rep Power
    14317

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    braco, poveza sam televizor i komp preko jednog kabla i imam sliku sve cool, sad me interesuje posto predpostavljam da bih dobio audio treba ona dva kabla crveni i bijeli za zvuk ali dje mogu kupit ovaj kabal da bih ga prikopca sa kompjuterom?
    ili mogu onaj zeleni kabal iz kompa direktno do tv-a?
    Ako povezes HDMI kabal nema potrebe za dodatnim povezivanjem jer se i audio signal prenosi isto kao i video signal

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk

  5. #3080
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    ali ne radi nijedan od 2 hdmi ulaza , a tebi mexico fala pogledacu u quantum.
    Ćao.

  6. #3081
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,042
    Rep Power
    14317

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    ali ne radi nijedan od 2 hdmi ulaza , a tebi mexico fala pogledacu u quantum.
    Sa cim' si ga povezao?

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk

  7. #3082
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    Kablom onim kaonza monitor sto je, sto ima ona nerazdvojna dva sarafa.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Ćao.

  8. #3083
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,042
    Rep Power
    14317

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    Kablom onim kaonza monitor sto je, sto ima ona nerazdvojna dva sarafa.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Vga... quantum onda trazi, mada HDMI najlakse rjesenje ako mozes sredit to

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk

  9. #3084
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    Znas sto je najjace, kad tv ima usb i samo ubacis flesku i gledas film/seriju, ali ovaj nema to a pokvario mu se hdmi ulaz a reka mi je majstor iz nepo system (cini mi se da se tako zvase radnja) da bih to napravio treba da promijenim komplet tu plocu od tv-a a to je skupo pa sam pribjegao ovoj soluciji i evo radi super samo jos taj kabal za audio i bice to bombon.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Ćao.

  10. #3085
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    1,042
    Rep Power
    14317

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    Znas sto je najjace, kad tv ima usb i samo ubacis flesku i gledas film/seriju, ali ovaj nema to a pokvario mu se hdmi ulaz a reka mi je majstor iz nepo system (cini mi se da se tako zvase radnja) da bih to napravio treba da promijenim komplet tu plocu od tv-a a to je skupo pa sam pribjegao ovoj soluciji i evo radi super samo jos taj kabal za audio i bice to bombon.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Imam ti ja DVD sa podrskom za flesku, memorijsku karticu, (CD normalno) svi kablovi, daljinski i cuda... ako te to zanima povoljno javljaj se u inbox

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk

  11. #3086
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    imam i ja dvd, nego makse ko ce se bakcat sa tim cudima, ovako samo roknem kabal i odlicno je to
    Ćao.

  12. #3087
    Join Date
    May 2010
    Location
    Wherever I want
    Posts
    5,660
    Rep Power
    145832

    Default

    Quote Originally Posted by Fitnespro View Post
    Imam ti ja DVD sa podrskom za flesku, memorijsku karticu, (CD normalno) svi kablovi, daljinski i cuda... ako te to zanima povoljno javljaj se u inbox

    Sent from my SM-A520F using Tapatalk
    Колико дајеш, ај шаљи

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    Sate sate sate

  13. #3088
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Pyongyang
    Posts
    4,582
    Rep Power
    598024

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    imam i ja dvd, nego makse ko ce se bakcat sa tim cudima, ovako samo roknem kabal i odlicno je to
    Imas li aux ulaz na tv? To ti je najlakse rjesenje.

    Sent from my LG G6 using Tapatalk


  14. #3089
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,782
    Rep Power
    163172

    Default

    pa to sam mislio isto kao opciju, ima neki ulazi koji izgleda kao taj aux, ali cu ga provjerit prvo.
    Ćao.

  15. #3090
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Interesuje me da li bih mogao da stavim ram ddr3 od 1866mhz (maticna podrzava 1600/1333 ddr3) neki kazu da moze da to nema veze da automacki maticna stavlja na optimalno ram ?

  16. #3091
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Hell Hole
    Posts
    1,225
    Rep Power
    25403

    Default

    Kad kopiram film na USB i prikljucim ga na TV ( Vivax ), poslije nekih sat vremena mi se zamrzne slika i TV ne reaguje ni na kakve komande sa daljinskog. Onda moram da ga ukljucim i iskljucim sa power plug-a da bi uopste mogao da ga ugasim i povratim komande. A kad onda pokusam da premotam na otprilike ono vrijeme kad se slika zamrzla, ne ide. To mi se u startu, kad sam kupio TV nije desavao. Ima li neko ideju zasto se to desava i moze li se rijesiti problem?
    Linux is just like a Wigwam; No Windows, No Gates, Apache inside.

  17. #3092
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,648
    Rep Power
    76625

    Default

    Quote Originally Posted by dzonyyy22 View Post
    Interesuje me da li bih mogao da stavim ram ddr3 od 1866mhz (maticna podrzava 1600/1333 ddr3) neki kazu da moze da to nema veze da automacki maticna stavlja na optimalno ram ?
    Naravno da možeš.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  18. #3093
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,648
    Rep Power
    76625

    Default

    Quote Originally Posted by DavidM View Post
    Kad kopiram film na USB i prikljucim ga na TV ( Vivax ), poslije nekih sat vremena mi se zamrzne slika i TV ne reaguje ni na kakve komande sa daljinskog. Onda moram da ga ukljucim i iskljucim sa power plug-a da bi uopste mogao da ga ugasim i povratim komande. A kad onda pokusam da premotam na otprilike ono vrijeme kad se slika zamrzla, ne ide. To mi se u startu, kad sam kupio TV nije desavao. Ima li neko ideju zasto se to desava i moze li se rijesiti problem?
    Probaj sa nekom drugom fleškom.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

Page 124 of 124 FirstFirst ... 2474114120121122123124

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 34804
    Last Post: 20-09-18, 21:27
  2. pitajte za vas telefon
    By slavko in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 740
    Last Post: 31-10-13, 19:07
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svasta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 20:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •