Page 128 of 131 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131 LastLast
Results 3,176 to 3,200 of 3260

Thread: Pitajte

  1. #3176
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6,233
    Rep Power
    130635

    Default

    Ima li neko monitor za preporuku, nisam previše zahtjevan jer mi treba da ga povežem sa android box-om ili raspberry pi i metnem u sobu čisto radi gledanja filmova s vremena na vrijeme.

    Bitno je da ima HDMI i da boje nisu isprane. I još ako ne košta previše...
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

  2. #3177
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    16,594
    Rep Power
    763954

    Default

    Da se nadovezem na ovo moje...

    Evo je ovaj lik na ovaj nacin spojio upravo moj controller sa kompom...



    Sta tacno radi i kako nije mi bas najjasnije jer nisam vican u kablovima i spajanju istih. Postoji i dijagram (na 1:45) koji meni licno opet nista ne znaci.

    Ukoliko ima nekog da moze ovo da "protumaci" i napravi bio bih mu zahvalan i svakako platio za vrijeme i trud.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  3. #3178
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    16,720
    Rep Power
    271808

    Default

    Da nema ko kakav stari punjač za Asus laptop, šestougaoni...



    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  4. #3179
    Join Date
    May 2014
    Posts
    319
    Rep Power
    1192

    Default

    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Da nema ko kakav stari punjač za Asus laptop, šestougaoni...



    Sent from Tapatalk
    okrugli konektor ide iste
    posalji model asusa ili voltazu i amperzu starog punjaca ako ga imas

    Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

  5. #3180
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    nk/pg
    Posts
    16,720
    Rep Power
    271808

    Default

    Nemam stari nažalost, a model je K53SD...

    Sent from Tapatalk
    #fakenews

  6. #3181
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1,555
    Rep Power
    35708

    Default

    Koja externa memorija je bolja Verbatim 1TB usb 3.0 ili Adata HD650 1TB usb 3.0?

  7. #3182
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    609
    Rep Power
    27472

    Default

    Kabal sam napravio. Jedan kraj u kontroler, drugi u usb adapter,pa isti u komp. Izgleda da su ova dva pina koja se koriste ,TX i Rx. Tako mi se chini. Kabal ti poklanjam pa se igraj. Trenutno se sushi lak pa da stavim izolir i kraj. Buzira nemam ,jbg. Spoj nije kvalitetan, odma da znash. Tako da ces morat pazljivo sa kablom. Bez savijanja gdje ja spoj. Spajat licnaste zice nisam bash vichan.
    Pisem na PM,kad zavrsim. Ako banana konektori nisu oni za walkman/diskman/slusalice koje mogu u svaki danas TV da se ustekaju,onda k i t a

    Edit: Zavrseno.Jos samo preuzimanje.
    Last edited by napalm; 26-10-18 at 20:25.
    BOT MOG BOTA JE I MOJ BOT.

    Racunanje PDV-a i CARINE za postanske posiljke http://cgshipfreelimit.tk

  8. #3183
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    685
    Rep Power
    28

    Default

    Imam Altec Lansing 2.1 zvucnike... Imam problem da se u subwoofer-u cuje neko zujanje... Ima li koga, pozeljno u Niksicu da to popravlja ? Poludjeeeeh

  9. #3184
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Podgorica - Kotor - Bar
    Posts
    220
    Rep Power
    4555

    Default

    Ako ima neko od majstora ovdje, imam neki problem s laptopom, snimio sam pa da posaljem na viber klip i da se cujemo oko popravke ako bude moguca. 069427557 Lazar

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Quid pro quo


  10. #3185
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    385
    Rep Power
    1701

    Default

    Moze li se dje u pg nac ova stvarcica?

    5.1 AC3 DTS HD Audio Gear Sound Decoder Stereo Digital Audio Converter LPCM To 5.1 Analog Output 2.1 DVD PC
    http://s.aliexpress.com/IJfym67N?fromSns=Copy to Clipboard

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  11. #3186
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    606
    Rep Power
    2

    Default

    Jedno pitanje narode , imam laptop sa 4K ekranom , ali kad ga priključim na 4K monitor prikazuje samo 30Hz . E sad pretpostavljam da je njegova verzija HDMI izlaza 1.4 , jer HDMI kabal je verzija 2.0 , a i izlaz na monitoru je 2.0, tako da do kabla sigurno nije . Zna li neko možda može li da se to nekako riješi ukoliko je u pitanju 1.4 HDMI izlaz . Preko USB Type c porta takođe ne može


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  12. #3187
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    147
    Rep Power
    54438

    Default



    Može li mi iko reci da li je ova konfiguracija skupa i da li je dobra za projektovanje crtanje u autocad arhicad renderovanje slika, maxpro itd slični programi za arhitekte
    Ukoliko nije može i neki predlog šta zamijeniti itd


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #3188
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3,156
    Rep Power
    112406

    Default Pitajte

    Disk je za sisteme video nadzora. Vrti sporo i ima usporeno pokretanje i zaustavljanje magnetnih glava. Ne bih ga bas koristio za ovo. SSD disk definitivno zbog swap-a izmedju RAM-a i diska.
    Grafika je ok, samo ti treba malkice jaca za ovaj posao. Nisam vidio memoriju iskreno tako da bih tipovao na preskupo.
    Vecina tog softvera koji nabrajas je optimizovan da koristi graficke procesore i memorije jer su brze. Mozda ne bih isao na onoliko jak procesor koliko bih gledao jacu graficku karticu.
    Samo kad dodas memoriju koje nema na spisku tj32GB paired memorije ovo ce izaci na blizu 2000
    Last edited by Hell Raiser; 04-11-18 at 10:21.

  14. #3189
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    147
    Rep Power
    54438

    Default


    Ovo je konfiguracija
    Nisam vidio da nisam sve zahvatio
    Znaci da smanjim procesor pa da uzmem jaču grafičku tj neku još skuplju


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  15. #3190
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    809
    Rep Power
    97305

    Default

    Pozdrav ljudi, gdje mogu ponijeti pojacalo na popravku, da se posteno napravi a ja posteno da platim? Ako je moguce negdje u Boki.Hvala
    Here I opened wide the door;
    Darkness there and nothing more.

  16. #3191
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,765
    Rep Power
    974310

    Default

    Pomagao sam drugu da zamijeni termalnu pastu na laptopu HP G62, sve je to odradjeno super, ali nakon sklapanja nece da se upali.
    Blinkaju led diode power, f12, caps lock i lan.

    Sve je super pazljivo i precizno odradjeno i tvrdim da nije doslo ni do kakvog fizickog ostecenja i da su svi kablici i fletovi prikljuceni kako treba.
    Zna li ko sto moze biti problem?

    Kokoška

  17. #3192
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,668
    Rep Power
    90538

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Pomagao sam drugu da zamijeni termalnu pastu na laptopu HP G62, sve je to odradjeno super, ali nakon sklapanja nece da se upali.
    Blinkaju led diode power, f12, caps lock i lan.

    Sve je super pazljivo i precizno odradjeno i tvrdim da nije doslo ni do kakvog fizickog ostecenja i da su svi kablici i fletovi prikljuceni kako treba.
    Zna li ko sto moze biti problem?
    Izvadi očisti ram , ako imaš neki drugi probaj s njim.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  18. #3193
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,765
    Rep Power
    974310

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Izvadi očisti ram , ako imaš neki drugi probaj s njim.
    Radio sam to vec. Dva su ram modula, probao sam sve kombinacije- zamjene socketa, samo jedan modul u oba socketa, samo drugi modul u oba socketa ali bez rezultata....

    Kokoška

  19. #3194
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    ║▌║█║▌║▌║█
    Posts
    1,724
    Rep Power
    406481

    Default

    Nijesam neki strucnjak za davanje savjeta po ovom pitanju ali evo npr. sto se meni desilo na desktop kad sam mijenjao, po mojoj racunici stavio sam taman paste a na izgled bas bas malo kako treba i isto mi se desilo nije dizao sistem, blinkalo itd... Ponovio sam proces, ocistio i stavio jos manje, i puf proradio iz prve, temperatura normalna sasvim OK... Pretpostavljam da na laptop isto ide znatno manje nego na desktop, pa eto ako ti nista ne uspije ponovi ovaj proces i stavi manje "mozda" proradi, ne kosta te nista...

    edit: @licmius ovaj ram sto si naveo imas ovdje isti za oko 150eur manje nego na tvom linku, doduse zauzeo bi ti sva 4 slota... http://www.kernel.co.me/tck_1213.html
    Last edited by nemam ti kad; 25-11-18 at 13:47.

  20. #3195
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,668
    Rep Power
    90538

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Radio sam to vec. Dva su ram modula, probao sam sve kombinacije- zamjene socketa, samo jedan modul u oba socketa, samo drugi modul u oba socketa ali bez rezultata....
    Koju si pastu stavljao , metal ili keramiku?
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  21. #3196
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,765
    Rep Power
    974310

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Koju si pastu stavljao , metal ili keramiku?
    Pojma nemam koja je. Neka no name, bijele boje...

    Kokoška

  22. #3197
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,765
    Rep Power
    974310

    Default

    Ima li ko jos kakvu ideju?

    Kokoška

  23. #3198
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1,721
    Rep Power
    83871

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Radio sam to vec. Dva su ram modula, probao sam sve kombinacije- zamjene socketa, samo jedan modul u oba socketa, samo drugi modul u oba socketa ali bez rezultata....
    Nesto nijeste nakacili kako treba,provjerite sve kablice ponovo.

    Maksimalno sam zadovoljna brzinom interneta kod vas!
    James Tiberius Kirk

  24. #3199
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    3,727
    Rep Power
    143911

    Default

    Quote Originally Posted by Milovan994 View Post
    Jedno pitanje narode , imam laptop sa 4K ekranom , ali kad ga priključim na 4K monitor prikazuje samo 30Hz . E sad pretpostavljam da je njegova verzija HDMI izlaza 1.4 , jer HDMI kabal je verzija 2.0 , a i izlaz na monitoru je 2.0, tako da do kabla sigurno nije . Zna li neko možda može li da se to nekako riješi ukoliko je u pitanju 1.4 HDMI izlaz . Preko USB Type c porta takođe ne može


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Ako je 1.4 nema spasa. To ti je, sto ti je.
    Those about to rock, we salute you!

  25. #3200
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    3,727
    Rep Power
    143911

    Default

    Quote Originally Posted by Nista View Post
    Pozdrav ljudi, gdje mogu ponijeti pojacalo na popravku, da se posteno napravi a ja posteno da platim? Ako je moguce negdje u Boki.Hvala
    Nadji nedje broj Aleksandra Vujosevica iz Kotora, pogledaj po Fejsbuku, on ce ti to odradit ili uputit na pravu osobu.
    Those about to rock, we salute you!

Page 128 of 131 FirstFirst ... 2878118124125126127128129130131 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 36824
    Last Post: Today, 01:08
  2. pitajte za vas telefon
    By slavko in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 740
    Last Post: 31-10-13, 20:07
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 03:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 21:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •