Page 131 of 136 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135 ... LastLast
Results 3,251 to 3,275 of 3390

Thread: Pitajte

  1. #3251
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    17,631
    Rep Power
    939683

    Default

    Kako varijanta bez upisa?

    Pa cemu sluze onda?

    Ne kapiram.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  2. #3252
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,490
    Rep Power
    41188

    Default

    Imaju broj koji se unese u sistem, pa brava prepozna taj token i odbravi vrata.

  3. #3253
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,023
    Rep Power
    199989

    Default

    @vujos ima li ložsa za tag bez upisa neki daljinski RFID koji bi otključavao vrata za nekoliko metara

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  4. #3254
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sotto la Collina
    Posts
    297
    Rep Power
    3849

    Default

    @Bugi

    Ima i takvih RF čitača ali se koriste za ulazak na parkinge, gradilišta i sl... Na sličnom principu rade i sistemi za elektronsku naplatu putarine na autoputevima, tunelu Sozina...

    Za kakvu namjenu ti treba?

  5. #3255
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,023
    Rep Power
    199989

    Default

    Bukvalno za parking rampu...


    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  6. #3256
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sotto la Collina
    Posts
    297
    Rep Power
    3849

    Lightbulb

    Bivši EMI, sada HEX:

    "Čitač za vanjsku upotrebu, može detektovati više kartica istovremeno

    -Domet: ~10m
    -Vodootporan
    -Preporučena upotreba:
    -Na parkinzima
    -Kontrola magacina, skladišta...
    -Kontrola protoka dobara
    -U školama, bibliotekama, menzama...
    -Nudimo i kompletan sistem uključujući kontrolu (brave, rampe...), administraciju, RFID kartice sa željenim grafičkim dizajnom"



    Link:
    http://hexco.biz/proizvodi/detaljnije/1

  7. #3257
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    4,399
    Rep Power
    200670

    Default

    Drug ima problem sa laptopom, naime svaka igra koja se pokrene ima ftps drop svakih minut. Primjera radi PUBG radi na 65-70fps, pa u dvije-tri sekunde obori na 15-20fps i opet digne nazad na 65-70.
    Win 10 instaliran prije dva mjeseca nanovo, drajveri svjezi, termalne paste promijenjene, ventilator i kuciste ocisceni.

    i7 6700qh
    12gb ddr4
    gtx965m 4gb

    Ugasen Xbox DVR, ugasen Win telemetry, virusa i malwarea nema.

    Da napomenem da se desava u svim igrama i to samo u igrama. Primjera radi Furmark radi normalno, drzi konstantnih 33fps bez ikakvog dropa, teperatura grafike pod full opterecenjem ne prelazi 75 stepeni.
    Those about to rock, we salute you!

  8. #3258
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Earth
    Posts
    17,631
    Rep Power
    939683

    Default

    Ne bih znao ali samo da kazem ono sto je vjerovatno opste poznato - da je PUBG i dalje lose optimizovan i da 'fps drop'-a ima i najboljim masinama.
    Tako mi Posejdonovog trozupca!

  9. #3259
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Zimovrel
    Posts
    15,745
    Rep Power
    587470

    Default

    Probaj u control panel nvidie da strikiras igrice koje pokrece na jacu karticu.

    Jer moguce je da laptop ide u neki power saving mode ili ko zna pa pali integrisanu umjesto primarne i onda vraca primarnu.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    One Ring to Rule them all...

  10. #3260
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    4,399
    Rep Power
    200670

    Default

    Quote Originally Posted by Fidel Castro View Post
    Ne bih znao ali samo da kazem ono sto je vjerovatno opste poznato - da je PUBG i dalje lose optimizovan i da 'fps drop'-a ima i najboljim masinama.
    Nije samo u PUBG problem. U svakoj igri koju pokrene isto se desava.
    Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Probaj u control panel nvidie da strikiras igrice koje pokrece na jacu karticu.

    Jer moguce je da laptop ide u neki power saving mode ili ko zna pa pali integrisanu umjesto primarne i onda vraca primarnu.

    Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Sve te planove smo detaljno precesljali i navili na max ali bezuspjesno.
    Jutros smo i m.2 SSD ubacili, svjezu 10-ku instalirali, samo neophodne programe i drajvere i sve se isto desava ponovo. Poludjesmo.

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Those about to rock, we salute you!

  11. #3261
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,337
    Rep Power
    251544

    Default

    Moze li neko da mi preporuci koji su lap topovi najbolji. Da taj lap top moze fotoshop i tako te programe za foto editovanje, do 320 € cijena?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Ćao.

  12. #3262
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    691
    Rep Power
    41519

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    Moze li neko da mi preporuci koji su lap topovi najbolji. Da taj lap top moze fotoshop i tako te programe za foto editovanje, do 320 € cijena?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk

    ja samo gledam hp probook/elitebook. Za te pare mozes polovan nac. Mada je mozda bolje da uzmec Mac zarad ti programa za fotografiju,

  13. #3263
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2,550
    Rep Power
    124238

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    Moze li neko da mi preporuci koji su lap topovi najbolji. Da taj lap top moze fotoshop i tako te programe za foto editovanje, do 320 € cijena?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Najlaksa preporuka ikad, -Lenovo ThinkPad , nadji odgovarajuci i ne gledaj dalje.
    Valjda čovek bre zna kad su ga klali, šta ti je!

  14. #3264
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,337
    Rep Power
    251544

    Default

    Pa rece mi i ovaj drug thinkpad ali im je manji ekran jel?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Ćao.

  15. #3265
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    11,527
    Rep Power
    382608

    Default

    Do 320 eur teško da ćeš išta naći da ti PS radi kako treba.
    Uglavnom ljudi uzimaju, pa poslije bude a ne radi mi ovo

  16. #3266
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    4,399
    Rep Power
    200670

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    Pa rece mi i ovaj drug thinkpad ali im je manji ekran jel?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Za PS i video edit ti treba pojak racunar i ono najbitnije - preciznost prikaza boje. Jer ako ti vidis jedne boje na ekranu, u stampi izadju druge, a na ostalim ekranima neke desete, ako me razumijes.
    Treba ti laptop sa barem nekim osrednjim IPS panelom, a idealno sa nekim od kvalitetnijih za koje bi na netu mogao da naces .icc profile za kalibraciju.
    Ne gledaj nista ispod 95% sRGB pokrica.
    Pozz

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Those about to rock, we salute you!

  17. #3267
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    4,399
    Rep Power
    200670

    Default

    A sad ja: @montenegrina treba mi pomoc mucimo se drug i ja da na njegov laptop ubacimo Win7 na m.2 SSD. Sam drajv nije nvme nego obicni.
    Win 7 kad bootuje za instlaciju ne vidi ni SSD ni HDD. Da li ima neka fora ili da ga izvadimo, instaliramo sedmicu na HDD pa da probamo klonirat poslije na SSD. Ne znam cak ni da li bi uspjelo...

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Those about to rock, we salute you!

  18. #3268
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    28,023
    Rep Power
    199989

    Default

    Probaj instalaciji Win8 ili win10
    Ako radi prije će biti da je do UEFI - ja.

    Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  19. #3269
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,337
    Rep Power
    251544

    Default

    Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Za PS i video edit ti treba pojak racunar i ono najbitnije - preciznost prikaza boje. Jer ako ti vidis jedne boje na ekranu, u stampi izadju druge, a na ostalim ekranima neke desete, ako me razumijes.
    Treba ti laptop sa barem nekim osrednjim IPS panelom, a idealno sa nekim od kvalitetnijih za koje bi na netu mogao da naces .icc profile za kalibraciju.
    Ne gledaj nista ispod 95% sRGB pokrica.
    Pozz

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    To mi je za sestru nego ona oce za 320 euro ds nadje neki dobar. Ja joj rekoh ds za te pare ne moze nac ni dobsr racunsr za te njene potrebe a ne lap top, no eto. Nadjosmo u tehnoplus na rate neki lenovo, vidjeh da mu nije graficka integrisana, eto to kao neki da kazemo plus a procesor onaj celeron, on je slabiji ali za te pare je to to. 4 gb rama, nema ssd.. mozds ce joj samo fotoshop normalno radit, i to neka stsrija verzija. Tebi fala na odgovoru y svakom slucaju.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Ćao.

  20. #3270
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    4,399
    Rep Power
    200670

    Default

    Quote Originally Posted by Solid View Post
    To mi je za sestru nego ona oce za 320 euro ds nadje neki dobar. Ja joj rekoh ds za te pare ne moze nac ni dobsr racunsr za te njene potrebe a ne lap top, no eto. Nadjosmo u tehnoplus na rate neki lenovo, vidjeh da mu nije graficka integrisana, eto to kao neki da kazemo plus a procesor onaj celeron, on je slabiji ali za te pare je to to. 4 gb rama, nema ssd.. mozds ce joj samo fotoshop normalno radit, i to neka stsrija verzija. Tebi fala na odgovoru y svakom slucaju.

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Odma da ti kazem da zaboravi da ce joj Celeron i 4 gige ista zavrsit. Imam takav Lenovo u sanku u lokalu, znaci muku mucimo da slozimo plejliste za muziku, ne pitaj. Kanta nad kantama, a nov novcijat. Bukvalno Chrome trokira.
    Bolje neka uzme neki polovni i5 za te pare.

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Those about to rock, we salute you!

  21. #3271
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Send me location
    Posts
    4,950
    Rep Power
    694158

    Default

    Je li cemu ovaj da se uzme za browsing, gledanje filmova i serija?
    HP 15-bs020nm Pentium N3710 / 4GB DDR3 / 500GB / 15.6"HD / AMD Radeon 520 2GB / NoOS / SnowWhite - 2GS54EA

    Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk


  22. #3272
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    3,337
    Rep Power
    251544

    Default

    a jbg. nema veze, ovi ostali lap topovi su skupi.
    Ćao.

  23. #3273
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    189
    Rep Power
    381

    Default

    gdje bih mogao nabaviti original bateriju za Dell Inspiron 5520?

  24. #3274
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,425
    Rep Power
    193721

    Default

    Ispao sam vise iz ovih voda, treba sad da uzmem konfiguraciju neku novu(samo kuciste) do 400-450e

    Koristice se za net, eventualno photoshop i nekad video da se renderuje...Sta da gledam? Moze i bez graficke, pa cu nju naknadno uzet

    I3 mislim da je slab za to, I5 bi vjerovatno bio ok...Ima li sto AMD da ponudi u tom cjenovnom rangu?Vise se ne razumijem u njihove procesore...

    Za moje uslove koriscenja mislim da sto vise jezgara ima, to bolje?

    Inace nisam previse zahtjevan korisnik, trenutno mi sve zavrsava konfiguracija koja je bila solidna 2012



  25. #3275
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3,654
    Rep Power
    222787

    Default

    Upalih juce komp (kuciste) i nece preko hdmi u sobu.Predjem u dnevnu vidiim oce i digne se sistem i treba da unesem sifru i ja ga ugasim.Vratim u sobu da probam i uspijem,ulogujem se i posle logovanja par sek pise da imam komp neki problem i da ce se on sam resetovati mjesto mene
    Resetovao se i cujem kulere da rade i tonje to..Ja ga ugasih,upalih istoo..Probaj opet u dnevnu isto.Nikako da zapisti ono jednom i da tastatura zasija normalno.
    Vadio sam bateriju,ram,graficku,prasinu cistio..Isto..

    Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Page 131 of 136 FirstFirst ... 3181121127128129130131132133134135 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 38509
    Last Post: Yesterday, 15:01
  2. pitajte za vas telefon
    By slavko in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 740
    Last Post: 31-10-13, 18:07
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svašta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 19:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •