Page 101 of 108 FirstFirst ... 5191979899100101102103104105 ... LastLast
Results 2,501 to 2,525 of 2686

Thread: Pitajte

  1. #2501
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    477
    Rep Power
    22974

    Default

    Postoji, ja ga koristim za slusalice. Nasao sam ga u Quantum u PG. Mislim da je duzina kabla 5 metara.

  2. #2502
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    7,956
    Rep Power
    577780

    Default

    Postoji li mogucnost da nadjem kod nas nedje ovaj solenoid?
    U pitanju je elektro ventil od kucnog kafemata, ali mislim da je to potpuno nebitno.
    Dje predlazete da pogledam?




    Lišće

  3. #2503
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    N/A
    Posts
    5,798
    Rep Power
    442109

    Default

    Probaj kod Mika, u bivsi EMI. Evo ti broj 067 652 624
    - Smrt fasizmu baba
    - I tebi sinko, i tebi

  4. #2504
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Boka Boka Boka Boka Boka Kotorska
    Posts
    2,394
    Rep Power
    49270

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    I ja sam sa jednim HP-om radio tada kalibraciju, poslije toga nije mogla nikudj. Ne znam sto je svrha toga uopste ako nagrdjuje kapacitet baterije...
    Skontao sam sta je bilo, nVidia Control Panel je prebacio Preffered Graphics Adapter sa Intel HD na High Performance nVidia Vratilo se na staro
    Those about to rock, we salute you!

  5. #2505
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,098
    Rep Power
    67642

    Default

    Quote Originally Posted by Kaz View Post
    Postoji, ja ga koristim za slusalice. Nasao sam ga u Quantum u PG. Mislim da je duzina kabla 5 metara.
    akko ti nije problem da slikas to da vidim kako t oizgleda.
    Kol'ko Para?

  6. #2506
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    477
    Rep Power
    22974

  7. #2507
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    2,098
    Rep Power
    67642

    Default

    Odlicno ali ne kapiram zasto 5 m, mnogo je to, ima li manje da znas?

    Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
    Kol'ko Para?

  8. #2508
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    477
    Rep Power
    22974

    Default

    Mislim da imaju samo ovaj.

  9. #2509
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,431
    Rep Power
    68700

    Default

    Ima li mi neko preporuciti majstora za zamjenu ekrana na galaxy tab 3?

    Sent from my HTC U11 using Tapatalk

  10. #2510
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Podgorica
    Posts
    10,207
    Rep Power
    73687

    Default

    na to smece sm ja vise puta mijenjao ekran.

    najkorektnije su mi zavrsili u GSM house tu pored OKKO kod cesme.
    Nemoij u mandic raspali ga nosit jer je stojao kod njih 15 dana, cigancine jedne

  11. #2511
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1,431
    Rep Power
    68700

    Default

    Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    na to smece sm ja vise puta mijenjao ekran.

    najkorektnije su mi zavrsili u GSM house tu pored OKKO kod cesme.
    Nemoij u mandic raspali ga nosit jer je stojao kod njih 15 dana, cigancine jedne
    Ne mijenjaju u Gsm house zvao sam ih prije

    Sent from my HTC U11 using Tapatalk

  12. #2512
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    na to smece sm ja vise puta mijenjao ekran.

    najkorektnije su mi zavrsili u GSM house tu pored OKKO kod cesme.
    Nemoij u mandic raspali ga nosit jer je stojao kod njih 15 dana, cigancine jedne
    Zato što samo originalni ima gorila glass, zamjenski kineski displeji imaju najobičnije staklo .
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  13. #2513
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    4,956
    Rep Power
    37484

    Default

    Sto mislite o ovim komponentama, da pazarim za 540eura?
    GIGABYTE GA-B250M-Gaming 3 rev.1.0
    INTEL Core i3-8100 4-Core 3.6GHz Box
    KINGSTON DIMM DDR4 4GB 2400MHz HX424C15FB/4 HyperX Fury Black
    A-DATA 128GB M.2 ASU800NS38-128GT-C SSD
    NJOY Warden 60P00I napajanje 600W
    ASUS AMD Radeon RX 560 2GB 128bit RX560-O2G
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  14. #2514
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    477
    Rep Power
    22974

    Default

    Zar moze Coffee Lake procesor (i3 8100) da se ubode u b250 plocu? Do sada nije moglo (iako je isti socket) ali ne znam da li je izbacen update biosa koji to omogucava. Kolko znam Coffee Lake procesor je do sada mogao samo u z370 plocu, a jeftinije ploce se ocekuju poslije nove godine.

    Uzgred za sta ces da koristis racunar? Ako je igranje jedna od primarnih namjena onda bih preporucio bolju graficku a slabiji procesor.
    Last edited by Kaz; 05-12-17 at 21:09.

  15. #2515
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2,864
    Rep Power
    81450

    Default

    Ajde odje da pitam
    Ima li na forum audiofila ili naroda koji se razumije u elektroniku?

    Uporno mi crkava visokotonac na kucne trosistemske hifi zvucnike...

    Bio sam ih pozajmio za jednu rodjendansku zurku, i bili su pojacani prilicno glasno, i dj je na miksetu u toku jednog prelaza odvrnuo gain za visoke na +6 i na jednu kutiju je prestao da radi visokotonac...(e bas zbog ovoga nikome vise ne dajem tehniku)
    Otvorim kutiju, provjerim multimetrom visokotonac, on u totalnom prekidu...

    Narucim na ebay novi identican visokotonac, montiram, radi super...Posle 4-5 dana primijetim da je opet crkao...
    Nadjem kroz kucu neki slicni visokotonac sto sam imao, prikacim ga cisto da testiram, radio je i on 2 dana i crkao je...

    Onda sam pomislio da mi nije kanal na risiver riknuo (jvc rs33, A klasa, jedan od najjacih iz tog doba), spojim ovu jednu ispravnu kutiju na ovaj kanal i radi normalno evo 10 dana...Probao sam i druge zvucnike, tako da nije do pojacala...



    Sad mi jedino pada na pamet da mi je crknula skretnica za visokotonac(pa propusta frekvencije koje visokotonac ne moze da svira?)?Vidio sam da je prilicno jednostavna, jedan namotaj za bas, i 2 kondezatora(jedan za srednjotonac i jedan za visokotonac)...
    Ima li sanse da je kondenzator crkao? Nisu prestari zvunici(5-6godina), kondenzatori su made in japan, 100volti ne znam tacno sad koliko mikro-farada...
    Vala cu ga promijenit ako ga nadjem odje, ali mi je cudno da je kondenzator od 100v crkao na pojacalo od 40w sa 0.0001% izoblicenja
    Last edited by Laz; 06-12-17 at 15:07.
    Bolje je sesti u kantu za smeće punu petardi i spustiti se nizbrdo nego Dačijom ići po dete u školu.




  16. #2516
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Ne možeš bilo kakav kondenzator da staviš tu, treba ti bipolarac 15uF 35V za taj viskotonac.
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  17. #2517
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2,864
    Rep Power
    81450

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Ne možeš bilo kakav kondenzator da staviš tu, treba ti bipolarac 15uF 35V za taj viskotonac.
    Ma znam, nego sta mislis, moze li bit da je on crkao i da mi ubija visokotonce?

    BI-Polar 2.2uF 100v je ovaj trenutno...Moram pogledat odje u EMI-Com imaju li ih, jer su na ebay po 11eura komad(+25eura za visokotonac)....
    Bolje je sesti u kantu za smeće punu petardi i spustiti se nizbrdo nego Dačijom ići po dete u školu.




  18. #2518
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Sto mislite o ovim komponentama, da pazarim za 540eura?
    GIGABYTE GA-B250M-Gaming 3 rev.1.0
    INTEL Core i3-8100 4-Core 3.6GHz Box
    KINGSTON DIMM DDR4 4GB 2400MHz HX424C15FB/4 HyperX Fury Black
    A-DATA 128GB M.2 ASU800NS38-128GT-C SSD
    NJOY Warden 60P00I napajanje 600W
    ASUS AMD Radeon RX 560 2GB 128bit RX560-O2G
    Vjerovatno si mislio i3 7100 sa tom pločom a razlika između njega i 8100 je poprilična, 8100 je 40% brži od 7100. Znači moraš da dodaš još neku kintu za gigabyte Z370 HD3 a ona ti je oko 160 ojra kod nas.
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  19. #2519
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Rijetko se dešava ali može kad se prekolopi više pikova da napon iz pojačala premaši njegovu nominalnu voltažu. Zbog sušenja može da mu padne kapacitet u tom slučaju neće nisšta prolaziti kroz njega. Ako je loša formula elektrolita može da nastane taloženje i povremeno pravi kratku vezu pa kad ga mjeriš da te prevari. Najbolje je da ga zamijeniš pa ćeš znati. Mislim da ima kod Mika u Emi. 10 kom ti je 2-3 eur na aliju.
    Last edited by Tivatech; 06-12-17 at 16:10.
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  20. #2520
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    2,864
    Rep Power
    81450

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Rijetko se dešava ali može kad se prekolopi više pikova da napon iz pojačala premaši njegovu nominalnu voltažu. Zbog sušenja može da mu padne kapacitet u tom slučaju neće nisšta prolaziti kroz njega. Ako je loša formula elektrolita može da nastane taloženje i povremeno pravi kratku vezu pa kad ga mjeriš da te prevari. Najbolje je da ga zamijeniš pa ćeš znati. Mislim da ima kod Mika u Emi. 10 kom ti je 2-3 eur na aliju.
    Zahvaljujem!
    Nista, zamijenicu ga(taman cu onda zamijenit komplet kondenzatore na obije kutije), necu da rizikujem da zapalim pojacalo, da ne bude nedje taj visokotonac u kratkom spoju...
    Bolje je sesti u kantu za smeće punu petardi i spustiti se nizbrdo nego Dačijom ići po dete u školu.




  21. #2521
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    4,956
    Rep Power
    37484

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Vjerovatno si mislio i3 7100 sa tom pločom a razlika između njega i 8100 je poprilična, 8100 je 40% brži od 7100. Znači moraš da dodaš još neku kintu za gigabyte Z370 HD3 a ona ti je oko 160 ojra kod nas.
    Hvala. Je li mi onda bolje onda da uklopim i5-7400 sa ovom B plocom ili i3-8100 sa Z ?
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  22. #2522
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Hvala. Je li mi onda bolje onda da uklopim i5-7400 sa ovom B plocom ili i3-8100 sa Z ?
    Po meni i3 sa Z, paradoksalno jeste ali čak je i i3 8100 za dlaku brži od i5 7400 ali preporuka ide zbog eventualne nadogradnje na i7 8xxx. Nego stiže li mi adapter za Della koji sam naručio prije dva mjeseca ?
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  23. #2523
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,772
    Rep Power
    53218

    Default

    Projector hp vo6311
    Koliko vrijedi sad ?

    Sent from my Le X620 using Tapatalk

  24. #2524
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,216
    Rep Power
    39891

    Default

    Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Projector hp vo6311
    Koliko vrijedi sad ?

    Sent from my Le X620 using Tapatalk
    Nije vo neko vp. Na koliko mu je lampa?
    • There are two ways to write error-free programs. Only the third one works!

  25. #2525
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,772
    Rep Power
    53218

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Nije vo neko vp. Na koliko mu je lampa?
    Nisam ti nesto strucan radio je bas malo mozda 30sati..

    Sent from my Le X620 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 31818
    Last Post: Today, 01:27
  2. pitajte za vas telefon
    By slavko in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 740
    Last Post: 31-10-13, 20:07
  3. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 03:00
  4. Pitajte
    By IndijskaKonoplja in forum Sve i svasta
    Replies: 44
    Last Post: 02-11-10, 21:59

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •