Page 142 of 142 FirstFirst ... 4292132138139140141142
Results 3,526 to 3,547 of 3547

Thread: [HARDWARE] Pitajte...

  1. #3526
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    Aaaa pa što ne kažeš šta ti tačno treba pogledaću sjutra po ladicama , mislim da imam jedan. Inače to se ubraja u adaptere.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  2. #3527
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Carlo, kakva je ta sto si ti uzeo?
    Upravo ova koju si naveo, Cooler Master Essential E2, 3.5W/mK, u Multicom kod Amfore je ima za nepunih 7e po spricu
    Bolje biti mrtav pijan nego piti mrtav bijan

  3. #3528
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,800
    Rep Power
    222293

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Koja termalna pasta je najbolja?
    Kolko kosta pakovanje u onom spricu?
    Dje uzet?
    Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    Sto je veca brojka W/mK to je pasta bolja.

    U EWE CG ima COOLER MASTER IC Essential E2 RG-ICE2-TA15-R1 termalna pasta 3.5 W/mK
    Carlo, kakva je ta sto si ti uzeo?
    Treba da mi stignu neke led sijalice, sa aktivnim hladjenjnem, po preporuci sa ostalih foruma kazu da odma zamijenim snj kinesku termalnu pastu.

    Da li je kompjuterska termalna pasta ok za to?
    Mislim da je maksimalna radna temperatura samog led cipa do 105 stepeni...

    Sta da uzmem?
    U Multicom ima:

    COOLER MASTER IC Essential E2
    COOLER MASTER IC Value V1
    HALNZIYE HY510
    ili da se zakoljem za Arctic Silver MX4
    Last edited by Laz; 24-06-19 at 15:43.



  4. #3529
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    Svaka je bolja od onog mulja što oni stavljaju, ono je neki nus proizvod iz neke proizvodnje što može "da posluži" kao termalna pasta za nešto ali termalna pasta nije.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  5. #3530
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    19,576
    Rep Power
    384303

    Default

    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Ovo? Vala sve sam pokušavao, i skidao 5-6 programa.. Ne znam je li 2 puta uspjelo... I to ni sam ne znam kako
    Pročitah noćas na google play da ovaj moj model nije podržan još

    E pa mater im...

    Recite mi oce li ovo riješiti problem npr?

    Da ubacim u štampač i moj usb kabal od telefona?

    Dje naći ovo? Quantum?


  6. #3531
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    193
    Rep Power
    1005

    Default

    Može li neki predlog za bluetooth slušalice do 60-70e u ovim našim trgovinama? Ne treba mikrofon, isključivo za muziku.

  7. #3532
    Join Date
    May 2016
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    Imam TV koji imam HDMI izlaze i RCA.
    Mogu li da povezem muzicku liniju, koja ima 3.5mm prikljucak, na RCA konektore, konektorom sa slike?



    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

  8. #3533
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    Možeš, a možeš i na izlaz od slušalica na liniju pa sa daljinskim od tv da regulišeš jačinu.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  9. #3534
    Join Date
    May 2016
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    Ne mogu da izvadim kabl za slusalice iz linije...

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

  10. #3535
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    Uzmeš kabl sa 3.5 mm muški sa obije strane, jednu ubodeš u ovaj adapter činčeve od adaptera u liniju a drugi kraj u slušalice od tva i automatski isključiš zvučnike od tv da ti ne kvare doživljaj.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  11. #3536
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    19,576
    Rep Power
    384303

    Default

    Aj da pitam ako uzmem ovo


    Oću li uspjeti da povezem štampač (xerox 3020) i telefon? Jer wifi ne radi sa ovim mojim telefonom, a sa iPhonom npr radi lagano.

    Dje ovo naći? Quantum?



    Ja sad vidim da već pitah hahaha. Odoh da uzmem pa probam.


    Edit: ipak neće
    Last edited by stefke; 29-06-19 at 15:56.

  12. #3537
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,941
    Rep Power
    1050742

    Default

    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Aj da pitam ako uzmem ovo


    Oću li uspjeti da povezem štampač (xerox 3020) i telefon? Jer wifi ne radi sa ovim mojim telefonom, a sa iPhonom npr radi lagano.

    Dje ovo naći? Quantum?



    Ja sad vidim da već pitah hahaha. Odoh da uzmem pa probam.


    Edit: ipak neće
    Stefke, kako ne radi preko wifi?

    Ja sam povezao moj telefon (android) sa HP stampacem. Stampac nije wifi, ali je kablom povezan na wifi ruter.
    Za android telefon sam morao da skinem HP-ovu aplikaciju "HP Print Service" sa PlayStore-a.
    Sigurno da i za Xerox postoji njihova ofijelna aplikacija.

    Sa ovim zenskim-zenskim usb adapterom cisto sumnjam da ces ista napravit sve i da ga nadjes da ga kupis.

    Kokoška

  13. #3538
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    19,576
    Rep Power
    384303

    Default

    Quote Originally Posted by DJuzla View Post
    Stefke, kako ne radi preko wifi?

    Ja sam povezao moj telefon (android) sa HP stampacem. Stampac nije wifi, ali je kablom povezan na wifi ruter.
    Za android telefon sam morao da skinem HP-ovu aplikaciju "HP Print Service" sa PlayStore-a.
    Sigurno da i za Xerox postoji njihova ofijelna aplikacija.

    Sa ovim zenskim-zenskim usb adapterom cisto sumnjam da ces ista napravit sve i da ga nadjes da ga kupis.
    Fino, program ne podržava ovaj štampač.

    Krene da povezuje i pukne
    Wifi direct isto neće.


    Sa iPhonom se lagano povezalo...
    Tj vidjeo sam password od štampača (i samo se nakacim sa telefonom na taj wifi i onda štampa) na android neće ni tako.

    Našao sam adapter 1e al ne radi...




    Pokušavao sam i to, na onaj ruter t-coma huawei da povezem preko kompa štampač i njegavpa i tel na taj wifi al opet ništa

    Mislim da je skoro pa nemoguće spojiti android tel i ovaj štampač
    Last edited by stefke; 29-06-19 at 19:48.

  14. #3539
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    8,941
    Rep Power
    1050742

    Default

    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Fino, program ne podržava ovaj štampač.

    Krene da povezuje i pukne
    Wifi direct isto neće.


    Sa iPhonom se lagano povezalo...
    Tj vidjeo sam password od štampača (i samo se nakacim sa telefonom na taj wifi i onda štampa) na android neće ni tako.

    Našao sam adapter 1e al ne radi...

    Pokušavao sam i to, na onaj ruter t-coma huawei da povezem preko kompa štampač i njegavpa i tel na taj wifi al opet ništa

    Mislim da je skoro pa nemoguće spojiti android tel i ovaj štampač
    Ako ti stampac ima mrezni port, ne spajaj ga sa kompjuterom, nego direktno sa ruterom.

    I preko koje aplikacije pokusavas to?

    Kokoška

  15. #3540
    Join Date
    May 2016
    Posts
    78
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Možeš, a možeš i na izlaz od slušalica na liniju pa sa daljinskim od tv da regulišeš jačinu.
    Nemam 3.5mm na TVu

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

  16. #3541
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    Quote Originally Posted by AlreadyExist View Post
    Nemam 3.5mm na TVu

    Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    koji je to tv, pročitaj model sa etikete pozadi.
    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  17. #3542
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,800
    Rep Power
    222293

    Default

    Moze li neko ko se razumije u elektroniku da pogleda ovo "kolo"
    Ova stvarcica treba da presretne signal koji ide sa 3 zice i da ga poveca ili smanji...
    Sa gornje strane su 3 Led diode i potenciometar, i neka dioda a sa druge samo ovo.
    Meni djeluje kao sarene laze, prodavanje magle, da se samo pale-gase led diode a da se nista ne desava

    ali mozda grijesim, i konstrukcija mi ovako laicki izgleda prejednostavna, guglao sam ovaj sestopinski cip, izgleda da je rail to rail op amplifier, tako da on mozda moze nesto da radi u tom smislu?


    Last edited by Laz; 30-06-19 at 13:40.



  18. #3543
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    42° 26' 11.00" N 18° 41' 46.00" E
    Posts
    3,856
    Rep Power
    120687

    Default

    • Na kraju je sve u redu, ako nije, onda to nije kraj ...

  19. #3544
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    4,800
    Rep Power
    222293

    Default

    znaci mozda i radi nesto, kad vec imao potenciometar, par dioda i ovaj cip...

    taman radi sa signalima 3-5v, ali nema veze sa audio signalima



  20. #3545
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    720
    Rep Power
    43965

    Default

    Quote Originally Posted by Laz View Post
    znaci mozda i radi nesto, kad vec imao potenciometar, par dioda i ovaj cip...

    taman radi sa signalima 3-5v, ali nema veze sa audio signalima
    mozda diode rade otkidanje signala,a koji ce da preko opamp pogoni led i dobijesh maleni light show?!
    te 3 zice znas li gdje se kache? jesu li dvije plus minus (napajanje) a treca signal?

  21. #3546
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ozon View Post
    Može li neki predlog za bluetooth slušalice do 60-70e u ovim našim trgovinama? Ne treba mikrofon, isključivo za muziku.
    U Tehno Plus imas dobar izbor Pioneer-a, od 50 do 60 eura
    Bolje biti mrtav pijan nego piti mrtav bijan

  22. #3547
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,963
    Rep Power
    17655

    Default

    Đe u PG ima WD HDD od 3TB ili 2TB a da nije Purple ili Red no Blue ili Black?
    I da eventualno može na rate, crče mi Tošiba od 2TB...
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_143.jpg 
Views:	30 
Size:	3.1 KB 
ID:	163439
    MONTENEGRO
    Voulez vous coucher avec moi?

Page 142 of 142 FirstFirst ... 4292132138139140141142

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 39812
    Last Post: Today, 12:11
  2. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Internet
    Replies: 20
    Last Post: 05-05-18, 05:44
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal Soccer Nogomet Calcio...
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 11:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 01:00

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •