Ili ubaciti windows 10 i uživati...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Vrijede li ovaj matična, procesor i grafika čemu?
https://www.userbenchmark.com/UserRun/2451609
Takođe me interesuje koliko bi mogli da se prodaju
Radeon RX580 i Ryzen 5 2600
Valjaju da se bace u smece
Jedino ako ih dobijas za 60-70e sve zajedno pa eto da sastavis nesto bas jeftino ali inace nikakve performanse.
Sto se tice rx 580 i r5 2600 - mozda 100e max realno
po komadu,ako su cijele konfe i imaš ssd-ove,a i onda računaj da ćeš da se načekaš da ih prodaš pogotovo ako imaš veću količinu.
imaš udaju za taj 2600 ako je cijena dobra,šalji pm
Diskove ne dam a ovo, ništa za sad, dok ne nabavim sredstva za novu konfiguraciju... Nadao sam se da koji € više vrijedi to, a ovako...
https://www.userbenchmark.com/UserRun/68058258
Ovo je ovaj Ryzen računar... A treba mi da ga nadogradim, od kako su krenule ove AI tehnologije počeo je da mi se pregrijava na Adobe programe... Prvo sam se razmišljao za neke Threadrippere, a onda ukapirah da je bolje da se držim ovih običnih Ryzena... I ne znam kakvu grafiku da izaberem. Razmišljao sam da idem na oko 1000€ za oba, ali sa mogućnošću da odem i do 1500€ . Zavisi kakvih programa ima za ravoj preduzetništva
Ima li neko da pozajmi/proda fioku za ATA disk? Samo da prebacim slika s njega
Zna li mi ko reći da li su ove dvije kompatibilne jedna sa drugom?
Čitač mi prepoznaje i upisuje (pravi ključeve) na ovoj sa kraćim spiskom, a ovu sa dužim uopšte ne prepoznaje, samo daje read/write error.
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Ko prodaje/sastavlja komponente, pitao bih nešto na PM, hvala..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Preporuka za majstora da zamijeni konektor na laptopu a da se ne ceka previse.
Dje ponijet laptop Asus da se očisti iznutra, prašina i to
Asus u Kimtec
Zna li neko ima li kod nas da se kupe ili repariraju baterije za Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop, model STYTJ01ZHM.
Naravno da se isplati jer novi kostaju od 105 EUR. Hvala.
Ulazi ako kuciste nije otvarano
Ne bi trebalo da predstavlja problem onda, ponesi njima svakako. Mada najvjerovatnije je samo da usb kabla koji se kaci na plocu.
Pozdrav svima,opremio sam se sa dosta boljim kulerom za procesor (bequiet dark rock pro 5) i zelim da dodam jos 6 dodatnih ventilatora za kuciste isto od bequiet-a silent wings pro 4 kojih nema u cg,postoji li kakva mogucnost da se poruce ili nesto?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dje si trgovao to? Da zovnes prodavnicu i pitas ko je uvoznik (ewe, pin ili comtrade, eventualno kimtec ili mainframe) i nadjes kontakt uvoznika i pitas da li oni imaju to na stanju kod dobavljaca njihovih, ukoliko da pretezno izadju u susret da ti poruce preko njih i to ti stigne za 10ak dana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks