Page 181 of 183 FirstFirst ... 81131171177178179180181182183 LastLast
Results 4,501 to 4,525 of 4551

Thread: [HARDWARE] Pitajte...

  1. #4501
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere u belong...
    Posts
    490
    Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

    Default

    Kolega je imao sličan problem i ispostavilo se da mu je pobrljavilo napajanje iz čista mira. Ako možeš odnesi grafiku u neku mašinu koja radi da bi bio siguran da ona pravi problem. Srećno

  2. #4502
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    8,253
    Thanks Thanks Given 
    727
    Thanks Thanks Received 
    1,023
    Thanked in
    576 Posts

    Default

    RX 580 je mrtva...Probao u drugom sistemu, nista...
    Otvorio, rastavio, mjerio multimetrom neke otpore, 12v i 5v railove ,sve ok...

    Onda krenem dublje u tematiku, uzmem lupu i svijetlo kad ono iznenadjenje...Thermalni padovi su failovali...
    U pitanju su Gelid padovi sa thermalpad.eu...Fabricke debljine i svega ostalog...
    Pretvorili su se u glinu, raspadaju se, lijepe...

    Svuda oko njih je voda/kondenzacija koja se za 2-3 mjeseca slivala ispod memorijskog cipa i napravila haos.
    S obzirom da memorija i gpu dijele neku granu napajanja(1.8v ja mislim) vjerovatno je sve unisteno.

    Nemam vodeno hladjenje, i kuciste je zarvoreno tako da nisam mogao slucajno nesto unutra prsnuti.

    koliko glup problem, ne mogu da vjerujem








    cista rdja





  3. #4503
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2,218
    Thanks Thanks Given 
    65
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    380 Posts

    Default

    slikaj i pošalji njima bar da dobiješ objašnjenje,jer ako valjaju padove koji se pretvaraju u vodu ne vjerujem da ih neko do sad ne bi ugasio.druga varijanta je da ti specifično imaš problem sa kondenzom a onda ti je i ostatak elektronike pod rizikom.u svakom slučaju isplati se malo istražiti problem.

  4. The Following User Says Thank You to umart For This Useful Post:


  5. #4504
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    e ovako uzeh juce novu graficku rx 6600 XT i sad desava mi se da koci u browseru komp tacnije najvise na YT oce i da freezuje skroz.

    malo sam nesto igrao i 1 put mi se desilo da zamrzne ali je posle koje sekunde odmrzlo... sve sam sto se tice drivera odradio kako treba koji djavo bi mogao da bude uzrok tih frizova?


    update: tacno mi se desava to kocenje grebanje kad pustim video na YT...
    Last edited by bole_pfc; 30-08-22 at 16:26.
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  6. #4505
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Somewhere u belong...
    Posts
    490
    Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    e ovako uzeh juce novu graficku rx 6600 XT i sad desava mi se da koci u browseru komp tacnije najvise na YT oce i da freezuje skroz.

    malo sam nesto igrao i 1 put mi se desilo da zamrzne ali je posle koje sekunde odmrzlo... sve sam sto se tice drivera odradio kako treba koji djavo bi mogao da bude uzrok tih frizova?


    update: tacno mi se desava to kocenje grebanje kad pustim video na YT...
    Probaj da isključiš Hardware Acceleration u podešavanjima browsera.
    Last edited by Tauruss; 30-08-22 at 17:56.

  7. #4506
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Tauruss View Post
    Probaj da isključiš Hardware Acceleration u podešavanjima browsera.

    ma nista... mozda je do ram-a
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  8. #4507
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Hero Rift
    Posts
    5,665
    Thanks Thanks Given 
    42
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    40 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    e ovako uzeh juce novu graficku rx 6600 XT i sad desava mi se da koci u browseru komp tacnije najvise na YT oce i da freezuje skroz.
    malo sam nesto igrao i 1 put mi se desilo da zamrzne ali je posle koje sekunde odmrzlo... sve sam sto se tice drivera odradio kako treba koji djavo bi mogao da bude uzrok tih frizova?
    update: tacno mi se desava to kocenje grebanje kad pustim video na YT...
    Koji cpu, MB, napajanje, verzija grafike i OSa i drajver od grafike?
    Mozes npr da odradis BIOS nadogradnju za plocu a za 6600 da stavis pretposlednju verziju drajvera, jer poslednja pravi neke probleme. Ja bih prvo zakacio testni SSD sa svejze instaliranom najnovijom verzijom Win10, instalirao drajvere od ploce i grafike i provjerio kako radi.
    Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
    067-733-723

  9. The Following User Says Thank You to JungleBoy For This Useful Post:


  10. #4508
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,976
    Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    2,053
    Thanked in
    1,051 Posts

    Default

    Koju si grafiku imao prije 6600xT?
    Ako ne suparnički tabor, tu možda leži problem.

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  11. #4509
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    imao sam rx 480 prije nje...
    ma evo izvadio vratio ram jedan modul jer drugi ne znam ni mogu li od cpu fan-a ne desava mi se vise da baguje YT ali kad se pali komp nesto dim trte vrte izbacuje....


    ne vjerujem da je do grafike nego ram zaebae i prije je isto nesto bilo nmg se sjetit sta xD
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  12. #4510
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    398
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

    Default

    Xmp profil da ti nije koji upaljen? Probaj da vratis citav bios na default ako je sta tu mijenjano.

    Sent from my Mi 10 using Tapatalk

  13. #4511
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    ma crko jedan modul najvjerovatnije... swapovao sam ih i nista samo jedan se ucita.. porucen novi ram, sta da se radi... ali sad kad samo taj 1 modul radi ne steka YT
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  14. #4512
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,976
    Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    2,053
    Thanked in
    1,051 Posts

    Default

    Pa testiraj RAM.
    MEMTEST86 i neka prodžara malo...

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  15. #4513
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2,218
    Thanks Thanks Given 
    65
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    380 Posts

    Default

    ima i techpowerupov memtest,radi iz windowsa,ozbiljan problem će da izbaci u 4 pasa testa odmah.takođe,nije zgoreg preći pinove na memoriji sa gumicom i/ili krućim papirom a pogotovo ako je jeftinija ploča (naročito msi) dobro očistiti i slot za ram na ploči,znaju da fušerišu i da je do prosto lošeg kontakta.

  16. #4514
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    ma izgleda da ipak nije do rama, ali ram jeste nesto zezao, btw kupio novi ram YT ne steka ali kod nekog alt tabovanja i kad upalim steam pa odem na store i kliknem kao da cu da kupim neku igru onda krene onaj njen trailer e tu pocne da steka 2 fps... reko daj da vidim driver j++++i vratim 1 verziji i sad je sve ok.... znaci nesto ovoj mojoj 6600xt ne odgovara najnoviji driver...
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  17. #4515
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    33,976
    Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    2,053
    Thanked in
    1,051 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by JungleBoy View Post
    za 6600 da stavis pretposlednju verziju drajvera, jer poslednja pravi neke probleme


    Quote Originally Posted by bole_pfc View Post
    reko daj da vidim driver j++++i vratim 1 verziji i sad je sve ok.... znaci nesto ovoj mojoj 6600xt ne odgovara najnoviji driver...
    Zanimljivo...

    Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3

    ............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

    Bugi Vugi tapši Raduj se!

  18. The Following User Says Thank You to Bugi For This Useful Post:


  19. #4516
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    20 10 ulica
    Posts
    2,892
    Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    hahahahh ako sam ja vidjeo taj komentar ubij me
    tutti quanti cantano e bevono per te!

  20. #4517
    Join Date
    Sep 2022
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    Da li znate nekog u PG/NK da radi popravku PC napajanja, staro je 1-1,5god plaćeno oko 60€, sad sam zaboravio koja ja tačno marka ne otvara mi se kućište da vidim ko je proizvođač

  21. #4518
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Podgorica, Montenegro
    Posts
    24,145
    Thanks Thanks Given 
    929
    Thanks Thanks Received 
    1,169
    Thanked in
    670 Posts

    Default

    Trebalo bi da je u garanciju onda

  22. #4519
    Join Date
    Sep 2022
    Posts
    5
    Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by stefke View Post
    Trebalo bi da je u garanciju onda
    PC je kupljen u BiH, ne znam da li je imao i par mjeseci garancije na napajanje čisto sumnjam al raspitaću se

  23. #4520
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9,448
    Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    745
    Thanked in
    419 Posts

    Default

    Da li neko iam iskustva sa POWER LINE adapterima (da prosirim mrezu preko struje). Kako to radi, je l istabilno, je li bas prenese punu brzinu na drugi kraj, ima li nekih falinki (vidim da nisu jeftini oko 50 EUR). Sa kojim ste imali iskustva?

  24. #4521
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    26,524
    Thanks Thanks Given 
    3,299
    Thanks Thanks Received 
    6,701
    Thanked in
    2,612 Posts

    Default

    Imam ja jedan set, ako ga nađem mogu ti ih dati da probaš. Uglavnom, nema pravila, bukvalno je od instalacije do instalacije, baš se mora probati i testirati, neđe sam gledao da radi odlično, neđe se raspada. Bitno je da su obje utičnice na isto brojilo, dakle da su u okviru istog domaćinstva, ne moraju biti na istoj fazi ali je bitno da je isto brojilo.
    Last edited by BiTrAtE; 15-09-22 at 08:48.
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  25. #4522
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9,448
    Thanks Thanks Given 
    480
    Thanks Thanks Received 
    745
    Thanked in
    419 Posts

    Default

    Super, ako nadjes pa da probam. Razmisljam da ugasim riptiter a da stavim to a onda na spratu da stavi neki AP. Znam da da mora biti na istom brojilu, nego kako je meni veliki stna imam dvije table jednu na donju sprat, drugu na gornji, ne znam da li ce tu praviti problem. Instalacije su nove, osiguraci itd...

  26. #4523
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    26,524
    Thanks Thanks Given 
    3,299
    Thanks Thanks Received 
    6,701
    Thanked in
    2,612 Posts

    Default

    Imaš PM
    I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.

  27. #4524
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    1,289
    Thanks Thanks Given 
    272
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    190 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by GaD View Post
    Da li neko iam iskustva sa POWER LINE adapterima (da prosirim mrezu preko struje). Kako to radi, je l istabilno, je li bas prenese punu brzinu na drugi kraj, ima li nekih falinki (vidim da nisu jeftini oko 50 EUR). Sa kojim ste imali iskustva?
    ove jeftine preskoci ispod 75,80 eura ne uzimaj sto zbog gigabitne veze sto zbog filtera koje ima u sebi.....
    ovaj jeftini 50,60 oraha brzina je oko tu do 30,40 bila na skuplje na full ista instalacija....

    Sent from my 2201117TY using Tapatalk

  28. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

    GaD

  29. #4525
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    317
    Thanks Thanks Given 
    91
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    13 Posts

    Default

    Neko je negde stavio ali nemogu nac gdje kod nas ima najjeftinije da se uzmu graficke, gdje je to?
    Moze i preko poruke....

Page 181 of 183 FirstFirst ... 81131171177178179180181182183 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [AUTOMOBILIZAM] Pitajte...
    By cvxcomputers in forum Automobilizam
    Replies: 52076
    Last Post: Yesterday, 23:19
  2. Pitajte
    By cvxcomputers in forum Internet
    Replies: 20
    Last Post: 05-05-18, 06:44
  3. Pitajte
    By POBR0 in forum Fudbal
    Replies: 5
    Last Post: 15-09-11, 12:59
  4. Pitajte...
    By Fabia_Elegance! in forum Automobilizam arhiva
    Replies: 7187
    Last Post: 17-03-11, 02:00

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •