Kakav repair radiš?
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Mašina mi se polovično zamrzne mogu da pristupim samo onom što je trenutno otvoreno ali ne mogu da otvorim recimo novi tab u pretraživaču, znači mora reset na dugme
Onda popravim loše sektore i pobrišem loše nodove sa "fsck -f /dev/sdb5" u mom slučaju
https://pastebin.com/szeg2CdECode:231 SSD_Life_Left 88% Power_On_Hours 0x0032 100 100 000 Old_age Always - 11005 dakle 1 god 3 mjeseca
Po. Meni ovo ti je do UBuntua, a ne do diska.
SSD ili radi ili ne.
Možda ti TRIM nije upaljen?
Prije nekolika dana nije mi prepoznao SSD uopšte, pomislio sam dosta je i radio al reko' ajde da mu rekonektujem napjanje i bios ga prepozna opet šta je bilo nemam pojma.
Sad sam provjerio i SSD podržava TRIM koji sam i upalio hvala za "tip" pa da vidimo hoće li se šta promijeniti
Sada će on da radi sam ono što si ti radio ručno
Do diska ti je.. Do operativnog, do kabla, do drajvera
Imam neki ruter Huawei, koja je fora da kad promjenim ime i password od WLAN-a, ne mogu da se ulogujem u ruter onim generičkim podacima admin - admin?
Imam i od nekog komšije net hvatam u samo jednoj prostoriji, mogu li tu postaviti access point da ga "raširim" po čitavoj kući?
Forever young, i want to be forever young
Last edited by Fitnespro; Yesterday at 13:09.
Koji bi ste access point preporučili da ima veliki domet i PoE?
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Na mjesto gdje ćeš da ga postaviš izmeri brzinu telefonom.
Ako ne dobra brzina i dobar će ruter sa signalom biti (jer ruter ima jaču antenu od telefona.
uzeo sam ssd kingston 480gb, komp ga ne ucitava... radi jer sam ga nosio dje sam ga uzeo oni ga formatirali i sve... trazio sam po biosu vidim ima li ga dje neeeemaa...
MBO Gigabyte Technology Co. Ltd. B450M S2H (AM4)
any help?
tutti quanti cantano e bevono per te!
Jesi siguran da si kupio odgovarajuci SSD za tvoju plocu?
NVME vs M.2 Sata
![]()
ma jok bre obicni ssd
tutti quanti cantano e bevono per te!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks