Nisu nikakve madjije, software ima pristup BIOS-u isto kao i OS. Ti nemas te opcije u BIOS-u zato sto nisu dodate u UI, sto ne znaci da ne postoje(boost je isto tako opcija koju pali OS rucno).
Ne znam da li Djosla to radi, vjerovatno ne. Medjutim, ukoliko je firmware na NAND chipu a on je zdrav(znaci crkla ploca samo) moguce je odlemiti ga i zalemiti na donorski SSD ali nema svaki SSD to. Svakako je dijagnostika tu najbitnija, mozda je samo port otisao a ne SSD citav
Imam i ja jedan takav crknuti. Javi ako što učiniš
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Evo i ja da se pridruzim. Ovo je greska kad idem preko Win 7 safe moda: https://i.postimg.cc/VkbG2nrG/IMG-20231203-195310.jpg
Ako pustim da normalno bujue zakuca u jednom trenutku i samo stoji crni ekran stoji.
Iz biosa sam probao neki disk program i nije nasao problem. HDDscan sa Hirens-a isto nista.
Napravio san bekup citavog ssd-a preko Macriuma bez problema.
Disku mogu da pristupam iz linuxa (koji je na drugom ssdu, oba su u istom laptopu). Tako sam i nakacen sad na forum.
Ja sumnjam na SSD, ali mi nema logike da mogu da ga koristim ovako 'indirektno' ali ne i da butujem Win7 na njemu.
Od hardvera i softwavera nije nista dodavano ni micano. Samo sam otkacio ssd i vratio nazad. U slucaju da se nije pojavio los kontakt izmedju konektora. Ovo nema puno smisla jer ne bacam laptop,a ima i jedan saraf koji drzi ssd. Gledao sam film na TV-u koji se kachi na komp, DP -> hdmi kablom. To mi je malo zezalo nije htio signal da pusti. Moguce da mi je kabal malo sjeban.
Ugasio komp, kasnije upalio i mozda je jos jednom butovao ne sjecam se vise i poslije toga crno.
Cime jos da testiram SSD?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks