Novi uredjaj kupljen prije 3 mjeseca.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
to smrdi na prastari skener sa drajverima za xp a tebi je sistem mnogo svježiji.ako je tako,sem da deinataliraš softver i na divlje ubaciš inf i dll fajlove u 'disable driver signing trte vrte' mod nemaš drugu opciju.mislim imaš,da držiš VM sa xp-om ali ti treba dobar VM softver sposoban da komunicira na kernel nivou i da ga naučiš da koristiš,što mislim da takođe nije vrijedno prvog skenera sa potpisanim drajverima za tepsiju ribe sa oglasa.
Novi uredjaj kupljen prije 3 mjeseca.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
dakle popisan drajver za 10?neće da radi na kojem sistemu,kojem build-u? (win+r pa winver i enter,izbaciće prozor sa tačnom verzijom build-a)
Ubiquiti U7pro ima ventilator u sebi ,mali ko od laptopa, znaci sad kupcu prodajes ga,ugradjujes i naplacujes odrzavanje ...
Uzas nista bez pasivnog hladjenja....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Grafika rtx 2060, odjednom ne daje nikakvu sliku.. ne vrte ventilatori..probao na drugu plocuz ista prica.. nema spasa, za bacit? nikad se vadila nije niti dirala do sad..cak nije ni forsirana
Sto predlazete za monitore?
Treba mi jedan od 32" koji bi mi zamjenio na slici lijevo. Tu trenutno stoji neki zakrivljeni Samsung, ali mu je solidan kvalitet slike. Pored njega su 2 24" DELLA UltraSharp serije. Mislio sam da stavim jos jedan DELL od 32"i to bi mi bio kompjuter za svakodnevne potrebe. Na drugom bi mi trebao neki od 32-48", i nesto dobro za obradu slika. Ne igram igrice. Uslovi su da je UHD, Oled, 120hz, minimalnim ivicama, a da se moze nabaviti kod nas, ili u Srbiju. Mozda modell LG 48GQ900-B? Da li ima smisla kupiti TV umjesto monitora?
Ako za ovu drugu opciju, koju planiraš za obradu slika, ozbiljno razmatraš OLED TV u manjoj dijagonali - 42 ili 48 inča, malo pročitaj i razmisli da li će ti odgovarati, jer se tu koriste tzv. WOLED paneli. Ja bih razmislio o QD-OLED.
Last edited by coldplay; 31-10-24 at 20:58.
Koliko biste cijenili Xiaomi 14 Ultra 12/256 koristen ali bukvalno kao nov, 0% ostecenja, nikad duze od 5 minuta nije bio bez maske i folije, nikad ispadao? Full pakovanje bez garancije, pet maski.
Sve do jedne ure je fakat, a od jedne ure je nefakat.
Nemam ličnog iskustva sa QD-OLED panelima. Ovu "problematiku" sam "zagrebao" kada sam nedavno trgovao OLED televizor. Prostorom sam bio ograničen na dijagonalu 48″ tako da nijesam mogao da biram i televizor koji sam kupio ima WOLED panel.
Informišući se prije trgovine stekao sam utisak da bi za obradu slika bolja opcija bio monitor sa QD-OLED panelom, mada to može da bude i lična preferencija. Najbolje bi bilo uživo uporediti obje vrste panela.
Možda bi neki koristan savjet mogao da da neko od forumaša koji rade sa IT opremom.
@BiTrAtE @montenegrina ?
Last edited by coldplay; 01-11-24 at 17:23.
Zna li neko kako ukloniti ATA password protected HDD?
U pitanju je Toshiba disk. Probao pre MHDD 4.6 I master pasvord za Toshiba diskove od 32 spaces (blanko) ali ne funkcionise.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Osim Multikoma, Tehnomaxa, Pc Gamera i Datalinka, ima li idje dje se moze nac krsteni SSD disk od 240/500 a da nije Kingston?
Kingston SSD bas zaobilazim u sirokom luku, ne znam kakvi su ovi Crucial i Patriot, jesu li i oni za izbjegavanje?
Najradije bih ako bih nasao ADATA, al ga ne nadjoh ni u jednoj od pomenutih prodavnica...
Kingston uzimaj samo model KC600.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ Tapatalk
Last edited by Apolo; 12-11-24 at 23:30.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks