Je li moguce popraviti hard disk nakon pada laptopa, i izvuci podatke sa njega ? I ako jeste, kome se obratiti ?
Hard disk je skinut i zamjenjen.
Dje bi mogao nac usb c punjac za laptop, ne rade ovi za tel jer su male v i ah?
Google ne izbaca previse sugestija.
Crko mi je na laptop ili konektor za punjac ili nesto s matičnom pa bih probao radi li usb c punjenje (google kaze za ovaj laptop da bi trebalo)...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
rm -rf /
Je li moguce popraviti hard disk nakon pada laptopa, i izvuci podatke sa njega ? I ako jeste, kome se obratiti ?
Hard disk je skinut i zamjenjen.
Imaš U Kernel.
Ni name za 30e. HP za 50e.
Oba sam probao i oba isto rade.
Takođe samo gledaj specifikaciju da piše PD i 20V 3A (ili oko 3A). Onda ti može puniti i telefone.
Ja sa jednim punim, laptop, Note 10, bežične slušalice i još par uređaja. Drugi nosim sa sobom. Čuje li se disk da radi? Vidi li ga BIOS?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne znam. U servis je samo skinut i zamjenjen. Nemam nista detaljnijih informacija jer nijesam ja nosio laptop.
Bas bi mi znacilo da povratim podatke, pa i van Cg ako ima neko provjereno da radi.
imas u bg,ns,prvih par sto izbaca gugl su provjereni ali se spremi da te oderu kao vola u kupusu.na slijepo ne postoji magicni stapic i skriveni taster da rijesis za dz ili jeftino problem jer postoje dvije varijante rjesenja - da je problem u mehanici ili samoj povrsini diska.oba iziskuju indentican donor disk nerijetko i prelemljavanje firmver cipa sa originalnog diska na donor i prebacanje platter-a na donor disk da bi se iscitali podaci...
stap i kanap varijante (cukanje o ivicu da se odglavi i sl) ugrozavaju dalje integritet fajlova a posto si rekao da ti je veoma bitno,to bi po svaku cijenu izbjegao i one koje ti predloze takvo rjesavanje problema.ako nemas sad para da platis ostavi ga na suvom mjestu van domasaja sunca i cekaj neko bolje vrijeme kad ces sebi to moci da priustis.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks