Sta mislite kolege Toyota Auris 2012 god 2.0 diesel ili Yaris 2018 1.4 diesel?
Sta mislite kolege Toyota Auris 2012 god 2.0 diesel ili Yaris 2018 1.4 diesel?
Toyota i dizel ne idu jedno uz drugo...
2.0d je smece. 1.4 je OK.
Post posle 8 godina 😁😁
Ma je li moguce da je tvoj?
Prije nekih pola godine, vozim se tvojom ulicom i kazem supruzi sad ces da vidis gajnc novi ES300h u Sonic Titanium, kad nema ga tamo. Dodjemo u Goodfellas, i posle 10 min vidim ga parkirano ispred mog RAV-a.
Pricaj mi sveeeee…rekao bih da je Luxury oprema, ali zasto nema noise reduction felme?
Last edited by TAKUMI; 01-09-24 at 01:49.
Igi je vazda bio korak ispred ostalih.
Evo ga.
Kupio sa lagera sto je bilo u Sloveniju prosli avgust. Nisam htio da cekam jer se masu ceka, a vec sam bio po godine bez Accorda jer sam ga prodao poslije 14 god. ljubavi. I posto nema vise Hondi limuzina u Evropi, morala je druga limuzina, a osim Accord/Legend, priznajem samo ES i LS od Lexusa. Posto je LS van mojih mogucnosti trenutno, idemo ES makar 10 godina pa cemo vidjet
Nisam birao ni boju ni farove ni felne, ali sam se slozio sa onim sto mi se nudi
ES 300h SD E-CVT EXECUTIVE 3LED
Last edited by Igi; 01-09-24 at 18:46.
Originally Posted by Nk-001
Novi Lexus. Ne znam moze li nesto da ne valja i da je lose. Eo za godinu prodjoh skoro 19k i to je to. Nisam se nidje oglasavao povodom kupovine, eo bukvalno sad prvi put nedje napisah da sam to trgovao. Nas narod jos nije spreman za nove Lexuse... I dalje se prica o polovnim VW i Opelima
Originally Posted by Nk-001
Ma ko ih jebe. Voziš ultimativni auto luksuzne klase. Auto je zakon i pojava.
A ovi neka voze Volkshitwagene i Gnojpele.
Koja ti je potrosnja?
Ко о чему Црногорци о потрошњи. Види се да сте баш далеко од Тексаса.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Pa nije to nego me zanima uspije li da se drzi deklarisane (5.1).
Ako me sjecanje sluzi, i ti vozis NXt, je li?
Last edited by TAKUMI; 01-09-24 at 19:36.
Odavno ne vidjeh ljepši auto, kao ovaj Igijev. Inspirisa me, da vi pravo rečem odavno razmišljam kakav bi mi auto pasao, zaljubih se na prvi pogled. Pa jednog dana...
U zdravlju ga vozio.
Last edited by Mylene; 01-09-24 at 20:55.
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
E ne mogu da vjerujem…
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks