Ja viđeh interesantan primjerak na Žabljaku
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
![]()
Last edited by extravaganca; 31-08-24 at 14:23.
Ovaj pije kao smuk.
ali je sprava ipo!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Odlican kanal
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zadnji od svoje vrste? Evo jednog pravog terenca (a kojih je sve manje u ponudi) sa očekivanom cijenom od 65.000 €. Zapravo, nije puno (onom ko ima) šta se dobije zauzvrat. Pogledajte.
Sent from my Motorola 8400
Zasto?
Ide m57 u njega...
Salim se naravno...
Od kad je uzet ovo mi je ideja bila a narocito u poslednje vrijeme jer je vise ulja i vode trosio no goriva....
Radio je on... nije ni dimio i sl... ali sad kad je izvadjen vidis kako ga je sklopio neko nekad kad ga je otvarao...
Blok je dobar....glava je diskutabilna... turbina je vjerovatno za servis...
Ide svaki semering dihtung crijeva....to sve novo...zamijenicu i oba hladnjaka
A dok sve to stigne sredicu motorni prostor
A i ovo je stiglo....samo ne mogu vam objasnit kako mi se ne radi oko ugradnje
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Ako se pitate sto sam pocinjao da radim oko ovoga....evo zasto
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Sve je to profi.
A da ti ne pricam da nijedan saraf nije bio na svoje mjesto plus sto su ih pola pokrivili i sl.... pakao
Ali krenuli smo pa da vidimo koliko ce to sve na kraju da kosta
bravo, tako i treba, il temeljno, il nikako!
BTW Jel bilo kakvih okupljanja forumaša iz ove grupe? Da se organizuje kakva overlanding turica // izlet?
(nečitko)
glava za smece...
stubline moraju da se rade...ali mi je problem lezajevi balansera... milic to ne moze da uradi... ima li ko u cg da to moze ili da spakujem bloku u gepek i za novi sad da idem
Fabrika lezaja kotor je radila nekad...
Sta je tom bloku ?
Novi sad kod Cubi ili mrengine?
Mišel Bulatović, pominjali smo ovdje. Tik pored Likosa, uvoznika djelova za Land Rover (zato uvijek ima puno terenskih vozila ispred). Lik je radio u Ford servisu, onda otvorio svoje. Potpuno OK tip.
Te lezajeve mogu da nadjem ali milic ne moze ds ih montira a blok treba da se ravna i da se srede stubline pa bih ds onda sve to radi jedan, pa je izbor pao na servis cubi, bez ako nemate preporuku a sa je blize
Nasao sam novu a i polovnu glavu..samo se lomim dal da uzmem polovnu pa da se obradi...ako bi polovna bila fabricka a ne neki kinez
A sjecas se koliko ssm pisao da se ne ponasa kako treba.i da se gusio i sl...
Kao da covjeku zatvoris jednu nozdrvu
Ne znam broji li se moje vozilo u ove opasne 4x4 mašine ali u pitanju je Santa Fe 4x4, i , pregrijan je, rezultat je kriva/pukla glava.....Da ne zna neko možda gdje da kupim drugu polovnu....ima li neko neki kontakt nekog otpada hyundai (ako uopšte postoji u Cg)....
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks