6500. Reg do decembra. Gume ok i to. Izgleda očuvano. Servisi rađeni. 160 hiljada na satu. Taman što kažeš ako je prava kilometraža ne dumati previše.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vidji, kome treba od A do B pa i da jes bio dostavni i da jesu stavljena sjedista ja bih ga uzeo ako je kilometraza prava...
Koliko je para? Mi smo 2016 godiste prije 5 godina platili 5000e...Sad su isti ti 6500 isto godiste
159 cekam, svaki dan listam oglase...Prosla ova 2.4jtd sto mi se svidjala
Trenutno po oglasima dosta oronule
Last edited by Laz; 19-04-24 at 21:48.
6500. Reg do decembra. Gume ok i to. Izgleda očuvano. Servisi rađeni. 160 hiljada na satu. Taman što kažeš ako je prava kilometraža ne dumati previše.
U venturu dobijes papire sa aukcije, sa kilometrazom koju je imao kad su ga kupili, bar je tako meni bilo, i tu kilometrazu ti garantuju.
Sent from my phone
@Tom taj model motora ima i mercedese pa traži po slici u MecAuto….
Mogao je i kolega ta ti prenese info ali kriju ih
2015. Kupljen. Ne za mene
Evo za bracu sto im poplave renoi posle kise...(obicno se na clia desava)
cuveni odvod koji se zacepi...
dodje ispod boce od brisaca
meni je satrulilo crijevo od zadnje prskalice pa sam morao bocu da vadim, nisam plivao jos ali bgm se dobro zaprljalo za 15godina
Namazi keramiku da bjezi voda xexe
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Gdje da trazim polovni kompresor klime za lagunu 2006? Ako moze kontakt.
Imas mozda kod Srpka na Smokovac (068000232) ali se bojim da je cijena novog tu negdje.
znajuci cijene polovnih djelova kod nas(raniej iskustvo) ja vise i ne trazim tako nesto kod nas...
polovni automobili, kupujem prodajem i lijepo nadjem sto mi treba
tako sam za 100e kupio kompresor za auto staro 3godine... necu ti reci koliko je bio kod nas, i koliko me kostao servis sa 6mjeseci garancije.
Mene brine ova info, auto staro 3 godine trazi novi kompresor. Je li bio u garanciji?
jok.... bilo je taman nedje od 3-4 godine..
modza je i bila neka glupost sa kompresorom, ali tada se vise isplatilo uzet polovni nego servisirat taj...
ima li neko iskustva ili preporuku za popravku elektricne rucne (scenic 2)
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Vrijedi li cemu 2.5 dci , 140kw?
kanta
Mini review:
Od 0km do 200 000km i 15 godina sa Dacijom Sanderom Stepway 1.5dci
Svih 200 000km su predjeni 97.5% kroz grad...
Od toga je motor cipovan vec 150k km, i nije se stedio. ( ja se kao mladji trkao sa svim i svacim, bacao pod rucnu, palio gume itd )
Osim standardnih velikih i malih servisa, kocnica, za 200 000km od kvarova bilo sledece:
Alanser crkao na 150k km 70e
Lezaj lijevog tocka crkao na 190k km 100e (bio sam na put pa sam morao u ovlasceni servis u SRB, inace sa rukama nije preko 50e)
Problem na 190k sa saltanjem brzina, (plasticni odstojnici se pojeli na "biracu" brzina) 50e (realno za 200 000km grada je usaltan u brzinu 5 miliona puta)
Donja stopa motora 2x (otprilike 100k izdrzi), komad je 17-18eura
Gornja hidroulicna stopa motora na 190k 67eura (kad ga nacipujes a usaltas kao da je DSG nije ni cudo)
1 bakarna podloska dizne 2 eura, majstor me castio ruke, ne mogu bit vala vise od 20e
Znaci za 15 godina je bilo oko 300 eura "kvarova"
A znate da sam budzio sve i svasta, da ima povelike tockove, ima distance 2cm itd....da ja nisam kenjao mozda ne bi bilo ni pola ovoga
Kad se kupovala svi su se bojali da ne bude kanta katastrofa, ali na kraju ispade korektan auto...Bolji od vecine francuza i italijana (naravno ne racunam opremu i dizajn)
52000 sam presao za godinu dana.
2.0 dci 110kw, koje ulje najbolje? 5w30 castrol, c2, c3 ,c4?
Odčepi.
Last edited by TAKUMI; 09-08-24 at 16:44.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks