Trika nema da je toliko vozila, poznat je ne bi mogli. I vozač i suvozač da prođu tako lagano, pri toj brzini, nema šanse. Svakako bi max kaznu trebalo da dobije no kakve su kazne danas za saobraćaj, ništa me čudilo ne bi.
žensko je, neće dobiti ni tu minimalnu kaznu
She is only here to annoy herself!
Trika nema da je toliko vozila, poznat je ne bi mogli. I vozač i suvozač da prođu tako lagano, pri toj brzini, nema šanse. Svakako bi max kaznu trebalo da dobije no kakve su kazne danas za saobraćaj, ništa me čudilo ne bi.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
nije toliko vozila nego je zaglavila nogu na gasu pa su točkovi provrćeli i ostala kazaljka na 240
ma kakav udes sa 240 na sat, pa da je karbon monokok pitanje je bi li ostali zivi...ono gubljenje kontrole je bilo na 130-140, poprecke lijevo-desno vjerovatno je udar bio sa 80-90
moze li mi neko objasnit "ostajanje kazaljke" prilikom udesa?
s obzirom da sam rastavljao par instrument tabli, ne vidim nikakav mehanizam koji bi zaustavio tu kazaljku na realnu brzinu prilikom udesa...obicni steper motor i to je to...Tabla ostane bez napajanja, ali prilikom tolikih G sila pri udaru, ta kazaljka moze skakat dokle ocete
Da je bilo 240kmh od auta bi ostao samo gepek svakako bi volio da bude zatvorske kazne, neka odlezi barem pola god pa mozda dodje do glave nesto
Je li poginuo odje neko??
Niko ne javlja, vidim u čitulje mladi momak i naježih se
Valjda bude sve ok sa vozacem...
Stelvio....
dje je ovo bilo?
Sent from my SM-A346B using Tapatalk
Last edited by E_K_V; 21-11-23 at 09:27.
I jutros u Rujelu, srecom nije bilo vode.
Gadan udes u 4 Jula kod Kids Land-a auto na krov završilo
Gadan udes kod Euro Petrol pumpe u 4. Jula.
Auto na krov, bolnicka kola su tu, kreveti…
Put od Sozine prema PG uzas, nivo vode prelazi 30 cm na par mjesta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni nikad nije bilo jasno ovo prevrtanje na krov..
Sent from my iPad using Tapatalk
Vozi npr. 80 na sat i predje preko malo veceg ivicnjaka, ili te neko blago t-bonuje.
Zlatila se lagana vožnja....
Ovo što se radi je tuga
Pomisliš što više udesa danas, manje će ih biti śutra. Ali, CG je nepresušni izvor imbecila i idiota za volanom. Da ne povjeruješ.
[translated from english]
Ulaz u Kolasin, oko 3h kombi udario bocno pezo 307, samo se nadam da nema mrtvih, kola nagrdjena(svo zlo s njima).
Sent from my iPhone using Tapatalk
nezgodna je ona raskrsnica idu brzo onuda
Ovo je haos od kiše i vode danas:
![]()
Ovo je bez komentara,,,,Kako se ljudi ne plašite, polakote, sve će se stić. Ja po kiši ne volim da vozim jer se slabo vidi a svi voze kao po suvome,,,ne kapiram. AKo već nema policije da kontroliše, pomozite sebi, ovo je žalosno gledati.
Ovaj mrčo što se prevrnuo je moga na mjesto da ostane, a zašto, ko to zna
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks