već se kretao brzinom od oko 65 km/h iako je na toj dionici puta bila predviđena brzina od 39,64 km/h.
Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi do koje je došlo na putu Nikšić-Podgorica u mjestu Stubica jutros nešto prije pet sati.
U nezgodi je učestvovao H.A. (1986) sa Kosova, koji se kretao iz pravca Podgorice. On je udario u stijenu.
Vozač i saputnik u vozilu, njegov brat B.A. (1985) su hospitalizovani.
“Jedno lice zadobilo je lakše tjelesne povrede, dok je drugi teže povrijeđen sa mogućim unutrašnjim krvarenjem”, saznaje TVCG..
Uviđaj je trajao tri i po sata, zbog čega su se formirale kilometarake kolone
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...dama-u-bolnici
Žena je poginula ispred kapele...
Centar Bara kod zelene pijace. Hitne nema evo vec 15-20 minuta.
Tu treba hitna i interventna. Sta radi ova stoka tu?
Branko,valjda znaš da osobu koja je (teze) povrijedjena ne smijes tek tako strpati u auto
U skoro svakoj evropskoj zemlji ga ne smiješ taknuti, možeš i odgovarati za to.
Svako pomjeranje može biti katastofalno u slučaju povrede kičme, vrata itd.
Motorista kriv vidi se.
Sta je trazio motorom u raskrsnicu u koju auto ima pravo prvenstva?????
Btw hitna ima citavih 600 metara da predje, a ne stizu za 15-20 minuta, mora da je bilo vrijeme kafe.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Last edited by ^izzy^; 08-09-24 at 22:58.
Jel' ovo motor ovoliko auto okrenuo i odbacio? Jer nemoguce da je isao u ovom pravcu u kojem je finalno stao...
Centar grada, pjesacki prelazi sa svih strana (samo u ovom uskom kadru se vide dva komada) a udes se definitivno nije desio sa malom brzinom, pogotovo motoriste koji se dosta jako zakucao u desni bok auta.
--------------------------
Do Not Disturb.
Udes na bulevaru. Udes naravno izazvan zbog auta koja su parkirana tik uz ogradu. Predlog je da nadlezni postave ogradu od 2m.....
Uskoro....
Anonimno ucesnik oci podgorice
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E ako ce koja tema bit' aktivna danas, to je ova...
Po Baru nekoliko udesa.. malih doduse ali stvaraju vec postojecu guzvu jos vecom...
Do Not Disturb.
Struja da se pusti kroz ogradu
U subotu veče na raskrsnici kod Tehnomaxa mega store, na magistrali, 4.jula se desio udes i meni se učinjelo da je tu svega bilo jer po putu su ostali djelovi automobila, čekam ocu li ovdje procitati nesto ili u dnevnim izvjestajima, zanima me...ali nista...
Zna li iko jesu li ok ti ljudi: Taxi onaj zutobijeli je isao magistralom tj 4,jula ka Nasem diskontu, a drugo vozilo mislim da je BMW neki tamni, iz pravca Zabjela i rekla bih da je taksista zurio i da je prosao na crveno ili pak na zuto, ono kad das gas da stignes, jer ovome BMW-u je bilo otvoreno zeleno....sudarili su se da je taksista promijenio smjer, tj okrenuo se na putu i zaustavio na drugom kraju rasjrsnice a bmw je poletio naprijed i zaustvio se petnestak metra nize ( sve ovo samo pretpostavljam jer ja sam imala zeleno svijetlo i iz pravca tuškoga, tj ukljucivala se na magistralu zato mislim da je zeleno morao imati i bmw iz pravca Zabjela) i odjednom sam čula udarac, počela je skripa pa sam vidjela bmw razvaljen koji se zaustavio...drugo vozilo uopšte niejsam primijetila, pomislila sam da je pjesaka pokupio a onda vidim taxi koji dimi i koji je okrenut kao da je dosao iz pravca Zete...posle mi muz kaze da je on isao iz pravca 4.jula....e ja sam mislla da je moralo biti povrijedjenih, ali vjerujem da nije cim nidje nema nista o tome ni na cdm ni po portalima
...
Last edited by zvoncica; 10-09-24 at 14:57.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Voli Masline/Zagorič
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulcinj – Tokom jutarnjih sati na magistralnom putu Ulcinj – Sukobin došlo je do teške saobračajne nezgode kada je vozač teretnog vozila izgubio kontrolu i prevrnuo se na kolovozu.
– Cisterna se prevrnula, a vozač je povrijeđen. On je vozilom Hitne pomoći prebačen u Opštu bolnicu u Baru, uzrok nezgode za sada nije poznat. Sadržaj koji je prevozio se razlio po putu, kaže za RINU jedan od očevidaca.
Do Not Disturb.
Cisterna? Ovo na fotografiji je mješalica za beton (ako je fotka sa lica mjesta a nije ilustracija).
Sent from my Motorola 8400
Mikser je ovo tako mi tih stručnjaka od novinara...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks