Nevezano za konkretan događaj, ali i iz trake za lijevo mora pravo da uđe u raskrsnicu i onda skrene lijevo u kolovoznu traku za odgovarajući smjer.
Znaci ova ulica je ulica Svetozara Markovica, ovaj auto (za koji ne znamo je li Mercedes ili Audi, ja ipak mislim da je Merc), ide trakom za lijevo (lijevo u bul. Sv. Petra). Stao je, cekao malo, krenuo da ide pravo sto je prvi prekrsaj, kroz crveno sto je drugi prekrsaj, udario ga je ovaj iz pravca Blazovog mosta (prosao kroz zeleno).
Ako se baziramo na polozaj auta nakon udesa, ulicom Sveta Marovica je isao Merc a bulevarom Audi.
Last edited by TAKUMI; 25-03-25 at 19:15.
Griješiš. Merc je bačio Audija u traku kao da je išao bulevarom. Kakve su šanse da Audi ide bulevarom i isto tako nastavi? Nikakve. Plus, da li misliš da se Kolarevići već ne bi javili sa demantima itd
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo zumirajte i uključite usporen snimak i misterija će biti riješena.![]()
Fabioni ovo je audi. Plus audi kad krece iz njegovog smjera svi stoje a bulevarom kola idu i gore i dolje. Tako da je situacija jasna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Sta ce Ani blindirani audizar je ona toliko ugrozena i bitna da joj treba blinda kao krimosima
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Znaci zakljucili smo da je Audi prosao kroz crveno.
Drugo, Audi nije blindiran.
Po izvještaju je i Audi blinda
Ja koliko znam, Lomi se vozio u ovaj auto jedno vrijeme…
Blinda HC
možda je B2-B3 nivo zaštite
She is only here to annoy herself!
e niste svjensi koliko se toga uvozi, a vidim i po oglasima neke starije blinde se prodaje bješe čak i neka Lancia Kappa blindirana, to je baš onako vrhunski undercover auto![]()
She is only here to annoy herself!
Brzina + kiša.
https://www.facebook.com/share/v/18mfbsk1R7/
Kako mi je zao ove trave.
Dizp su makli. Ovo ostalo cemo mi platit
f6
Daleko od toga da su morali uzeti skupe presretace ali definitinvo ne postoji bolja stvar za regulisanje saobracaja.
Valjda je kasko osiguran, ide u Voli na popravku i kraj.
Jedino ako vozac nije bio na kakvom gasu.
Kakav kasko, taj brod je otplovio 10.04 kad je izašao tender đe trađe najpovoljniju ponudu za servis havarisanog vozila, inače 130 stavki ima zahtjev no screenshotovah samo dio, ja ne znam što je na njega čitavo ostalo...
Voli je ovdje radio vjerovatno defektažu, a mogu mislit koliko je i ona koštala...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 16-04-25 at 10:17.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks