juce me je na 3 trake na kokote pretekao ogromni tamno sivi bus, i to uzbrdo...a ja sam isao 80
cak mi je cudno bilo da autobus toliki uopste moze da ufati tu brzinu na onu uzbrdicu, morao je ici barem 100 jer me je relativno brzo obisao
Ovo je frapantno...
jedni su tvrdili da nijesu vidjeli šta se događalo, dok su neki naveli da je vozač navodno koristio telefon, preturao po ladici, brojao novac...
Sjecam se kad smo se vracali sa mature, 4 autobusa, jurili su se od Virpazara do Bijelog polja, i jedan frend je poceo da kritikuje vozaca ovako se ne vozi, ne vozite krompir...a vozac mu se okrenuo kao bjezi bre tamo klinjo jedna nevaspitana ti ces mene....
juce me je na 3 trake na kokote pretekao ogromni tamno sivi bus, i to uzbrdo...a ja sam isao 80
cak mi je cudno bilo da autobus toliki uopste moze da ufati tu brzinu na onu uzbrdicu, morao je ici barem 100 jer me je relativno brzo obisao
Izgleda da mu se naslonio ovaj kamion mada su obojica nepropisno stali.![]()
Kod Panonke na Zabjelo...
![]()
I iza tebe 20 metara je jos jedan bio u roku od par minuta....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Sada BMW serije tri PA (Srbija) udari u odbojnu gredu… kraj bečickog bulevara u Rafailovicima, išao ka Baru, krivina lijevo, išao desnom trakom, u lijevoj bilo auta (koja se isto kreću) i… kraj bulevara, odbojna greda mu ušla kroz desni far. Ne znam da li je gori ovaj završetak bulevara ili ono suženje kod ,,Splendida”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E za koliko ne opalih debila u toyotu yaris.
Bila je gužva pa vjerovatno da zaobidje semafore za malo čeoni.
Ne možete Bizbiju ni primać kad je crtanje i rekonstrukcija dogadjaja u pitanju
Forever young, i want to be forever young
Ja sam bio u turističkom autobusu prije desetak godina koji je iz PG krenuo za Veneciju, i neđe između Zadra i Rijeke se jedan vozač umorio i ladno se u sred vožnje podigao sa upravljačkog mjesta a drugi je sjeo na njegovo mjesto. Do tog momenta nisam još zaspao, a poslije toga nisam više ni mogao... Na autoputu nije bilo drugog saobraćaja u tom momentu, ali je autobus u jednom momentu počeo baš jako da gubi pravac, ali je taman tad sjeo vozač i vratio autobus u traku...
Budva
![]()
Vec sam o tome pricala, da se stice utisak da postoji uzročno posledicna povezanost automobila i korisćenja telefona....milion puta sam bila svjedok da ljudi pola sata, sat prije ulaska u auto ne diraju telefon i onog momenta kad udju u kola pale auto, pozivaju nekoga, telefon je orislonjen na uvo i glvom se pridrzava o ramenu, kači se pojas, polako se krece u rikverc da se isparkira, razgovara se i dok traje voznja, manevri, izbjegavanej guzve telefon je on line!
Takodje, izrazito uobičajeno u poslednje vrijeme, nekorišćenje pokatzivača pravca! Nikoga ne zanima to sto ja imam praznu ulicu desno, iz lijeve strane mi ide debil koji vidi da stojim da zelim da se ukljucim, ali mu ne pada nam da da zmigavac i ja ga cekam i cekam i onda on usporava, dodje do mene i tog momenta skrene a ja sad vec imam auto sa desne strane i ostanem da mu sve po spisku ****vam sto rekose neki ljudi, pomenem mu prva dva reda na sahrani....Niko ne koristi zmigavce! Niko!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kod nas je bezobrazluk dostigao neki bas visoki nivo,telefoni, bezobrazna i opasna voznja,nesojsko parkiranje...
Obaramo sve rekorde
prije sat sam prosao tom ulicom,slep je natovario to slomljeno auto a po ulici je ostalo dosta stakla i plasticnih otpadaka,nisu ni probali da to makar pomjere sa ulice ako vec nece da pokupe,valjalo bi da kad se desi sudar da ucesnici pociste mjesto sudara,da pokupe ostatke -ili da plate komunalnom izlazak momaka koji ciste ulice
Kako ti je loša kamerane vidim tablice na Mercedesa da vidim da mi nije komšija ili mu žena.
Je li se ovo okrećao ovaj...
Ovo je trimer brate.
Da je neke ljude pokosio jos bi ga trazili.
Evo mi se neki isto iz Makedonije parkirao ispred garaze, na sred trotoara. Dodju ođe i misle da mogu kako oćee..
Dal da poslušam Takumija za ono sa glicarinom, nece mu pasti na pamet vise![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks