Možda je čovjeku pozlilo, popeo ga na trotoar da stane, onesvijestio se i opustila se noga na gas i doviđenja... Imaju kamere tamo tako da se vjerojatno može utvrditi da li je namjerno ili nije, u svakom slučaju to je sada nebitno
a nije vala u decembar vozio u papuče a da se sajla možda zaglavila pa je uspaničio teoretski može bit, ovdje neće biti vještak samo saobraćajne već i medicinske struke (obducent) pa će se utvrđivati je li uzimao neke ljekove itd. a ispitaće mu i porodicu detaljno
She is only here to annoy herself!
Možda je čovjeku pozlilo, popeo ga na trotoar da stane, onesvijestio se i opustila se noga na gas i doviđenja... Imaju kamere tamo tako da se vjerojatno može utvrditi da li je namjerno ili nije, u svakom slučaju to je sada nebitno
Last edited by chucknorris; 02-12-23 at 01:51.
momak je izgleda imao dugo vremena problema sa epilepsijom a sad mu je jos dijagnostikovan tumor i to na mozgu....
izgleda da je i djecak imao problema sa epilepticnim napadima...
u svakom slucaju uzas i konacno neko mora da se zapita sto sto se ovo desava ovdje...ja vjerujem da smo prvi na listi po broju samoubistava....
teske su to stvari....
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...temska-podrska
nothing comes from violence and nothing ever could
Ljudi, sve i da 100% znamo što je bilo - ne idu pojedini komentari. Ne znam odakle smjelost za tako nešto. Ali očigledno smo dotakli dno kao društvo, pa svako mora da ispametuje nešto i zatim nastavi da skroluje. Sve pravednik do pravednika 🙂
Sramota drustva sto je neko bolestan i sto nece da se muci nego presudi sebi?
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...bistva-5211795
Zastiđe sistema.
Nije zgodno da se stavljam na mjesto momka, brata, oca... ali ovdje bi bilo "ako on ne bude robijao onda cu definitivno robijat' ja".
Pravosudni sistem nam je odavno dotakao dno i nema nikakvih izgleda da ide na bolje.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Stvarno ne mogu da shvatim koji je razlog da nekome za djelo za koje je propisana kazna od 2 do 10 godina, daš samo 2 godine, pri tome taj je vozio duplo preko ograničenja i plus pod dejstvom kokaina....može li spavat i on i njegovi bliznji...računam da su se tih dana razapeli na sve strane da traže način da ga spašavaju....ja bih voljela da ne zaspi nijednu noć bez slike ubistva koje je počinio pred očima! A sudiji želim sve najgore
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nažalost pa pratim tu crnu hroniku odavno, ja se ne mogu sjetiti veće sramote od tog slučaja, za crnogorsko pravosuđe, ma komplet državu. Đe nam je ministar pravde posle te presude da počne da pravi pritisak i da se miješa u pravosuđe, kada bi iako nezakonito bilo potpuno moralno i razumljivo reći koju. Ah to nisu cigarete, državni udar, klanovi i slično pa nije interesantno, splačine pi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Duplo brze od dozvoljenog, prosao kroz crveno, drogiran i pijan, ubio djevojku koja je prosla kroz zeleno, dobio 2 godine, e kukala nam majka dje zivimo, odje treba uzet pravdu u svoje ruke, pa kad bi se desilo 2-3 slucaja, sudije i ostali bi dobro razmislili da uzmu pare sledeci put i osude nekog na minimalnu kaznu.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Sjetih se dijela intervjua kad Kaluđerovića pritiska sredina da uzme pravdu u ruke.Posle je učinio što je učinio,dijelom se i pokajao.Ako nekom nisam jadan,možda ove postove čita i neko od žrtvine familije pa izbjegnite hipotetičko komentarisanje.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Bravo joni!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks