Evo i neke sa naših prostora:
Mislim da bi valjalo da imamo ovakav topic i da se uvijek sjetimo tih slika kad vozimo brzo kroz naseljeno mjesto.
Evo i neke sa naših prostora:
Evo ovaj klip je baš poučan:
ne kazu dzabe mladost ludost....sad kad se sjetim da sam 17-18 godina vozio toliko ludje da je to nevjerovatno...prosto se svaki put cudim kako sam bukvalno imao srece...
pamet u glavu...narocito kroz naseljena mjesta...
Navodno je mjesto desavanja Belgrade, Serbia...
http://www.wreckedexotics.com/newpho...-%20Copy.shtml
Kakav je to "terenac" kad ne može iz blata da izađe 2 sata sa 4x4 pogonom...
Ljudi samo pametno đe se može treba malo izduvat ,ali braćo pazite se po gradu to je zajebano! Kod nas u Budvu bulevar kao staklo nemože se Ferrari zaustavit na to katastrofa!
VW GTI no.1
Vazda ima planina i puteva dje prodje dnevno jedno ili nijedno auto.....podje se, izduva.....a show-off ostaviti za virtuelnu stvarnost....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
strašan snimak
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
uf sunce ti sareno kako lete ovi motoristi,i onda kazu dobar motor...:-?
Vozite oprezno ljudi, al od gledanja ovih snimaka samo mozete da se frcite i nesvjesno neke stvari da uradite i doslutite lose, eto
NE BRZE OD ZIVOTA
Ljudi šteta što nemas slike kad sam 1997g. pogodio parkiranu fiću opel vektrom sa 140kmh.Fića je bila na trotoaru parkirana ,a mene je izbačilo i pravo u nju završila je 30m niz put a volan joj je izbio na zadnju šoferšajbnu bruka prednji točkovi preko zadnjih!!!!
VW GTI no.1
Uploaded with ImageShack.us kakav je ovo lom
Kad smo kod crashova, ne znam pomenu li ko ali citam jutros vijesti kad naidjoh na ovo:
http://www.cafemontenegro.com/index....22&news=167594
ooooo qq, nadam se da mu nije nista, javi se ludace kad budes ovdje
rm -rf /
dobro su prosli, kejslodjik najgore.. zadrzan je mora pod noz, da malo nos sredi (i ovako je grdan, kakav li ce tek sad bit )
vozili su tek 90km/h pri povratku iz CT (one prve 3 trake), i valjda je pukla letva volana, i pravo dolje 70 metara.. drzali su ih sve do jedno 1ipo-2.. i pustili sve sem vuka i ovu djevojku..
citroen saxo
Last edited by stevann; 07-04-11 at 09:36.
ovo je nekad nos bio
ne treba vi ovakva tema , samo je dovoljno da znate kejslodjika i gledate non stop akciju
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nema jurnjave sa polovnim autima, nikad se ne zna što može otić..
da se brzo oporave i on i đevojka..
sad sliku viđeh, žestoko.. maknite ovo, ipak je ovo lično..
P.S.
ako provale u vijesti o kome se radi, biće opet sjutra kejslodžik, drug kejdaunov...
Last edited by kimi pg; 07-04-11 at 09:43.
pa i nije to bas jurnjava.. to su one prve tri trake, put odlican.. 90km/h za tu dionicu i nije neka brzina.. ali eto, puklo je to, i izgubili kontrolu. SRECOM su se dolje zaglavili izmedju dvije velike stijene, inace bi putovali do dolje jos ko zna kolko.. Bog ih je pogledao.. e da, i nisu se prevrtali no isli pravolinijski dolje..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks