Uzimaj
Zemi go
Take it
Nimm es
Tomalo
Prend es
Mk7.5 GTI Performance, kako su se motori pokazali? Jesu li problematični?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Uzimaj
Zemi go
Take it
Nimm es
Tomalo
Prend es
それを取る
Polo GTI 2024 - ~6k presao, cijena prava sitnica, ~32000
https://autodiler.me/automobili/gti-2024-ad352864506me
Stvarno mi nisu jasni ljudi kod nas. Jel' ovo ocekuje genije da proda polovan auto za prakticno identicnu cijenu kao sto je nov novcat?
Toliko ovakvih slicnih oglasa gledam u zadnje vrijeme da je vise postalo smijesno... wtf
Konkretan majstor udara na cinjenicu da bi te roksped odrao kao magarca kad bi se usetao i trazio ovog pola sa ovom opremom.da se razumijemo,potpuno su u pravu,ovce pogotovo na ovu vrucinu je cak sevap sisati
Značenje biliv je da mu poverujes/mo ….
Nepunih 40K izlazi ovakav, po DE konfiguratoru.
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
~35-36k u HR (gdje ima nekih 1.2k dodatnog poreza na motorna vozila)... Upravo provjerih :P.
Sa tim sto u HR nije moguce uzeti samo obicnu navigaciju vec mora "napredna" verzija.
Sad me zhivo interesuje jesul' i u Rokspedu kao ovi ludaci iz Alliance, te na SR cijene dodaju marze od po 15-20% .
---
P.S. Za DE nikada, ali nikada ne gledaj cijene za njihova vozila direktno na sajtu proizvodjaca. Uvijek su iznad MSRP, barem za VW grupu.
Last edited by beatnological; 04-09-24 at 13:58.
E svašta vala
Ugrabih nesto vremena u pauzi i bas me zainteresovalo te sklopih identican paket opreme. Tacno 35.002€ u HR sa PPMV koji iznosi 1.344€, znaci nesto manje od 34.000€ bez dodatnog poreza za pljackanje naroda, gdje je PDV inace 25%.
Eto mozda nekome i posluzi ako ga bas interesuje Polo GTI, da zna da mu je daleko jeftinije uvesti isti iz HR nego se zezati sa nasim lopovima.
Zašto bi ikoga ikad interesovao polo GTI
Isto kao što neke interesuje Fiesta ST, Clio RS, Yaris GR. Nema ih bezveze toliko na isti kalup.
Uporedjujes Yarisa GR sa ostalima?
Jedino sto se moze staviti u isti kalup iz tvoje liste je mozda Fiesta ST novije generacije. Ajd shvatit cu da si dodao i Clio R.S. al' da stavis Yaris GR u isti kalup, nemoj zezati.
Na to cu se nadovezati da mogu shvatiti zasto bi nekoga interesovao Polo GTI al' prije par godina dok su jos cijene bile normalne.
Sa ovim cijenama, ne, ne shvatam zasto bi nekoga mogao interesovati osim sto je jedini novi mini hot hatch koji je dostupan u EU (i20n no more, fiesta ST no more, Clio R.S. no more...). Ko ima da izkeshira za takav auto 34-35000 vjerujem da ima i za Golf GTI (ako vec hoce VAG) koji je nov 43-45k.
Dobr, dobro, Yaris je čudo, više sam mislio na sami format auta, što reče mini hot hatch. Nisam znao da su obustavljeni ti modeli
Ekipo, prije dva mjeseca kupih golfa 7 2.0 110kw 2015.g, i u ova dva mjeseca tri ili četiri puta sam se vraćao iz budve za pg, i svaki put na vrh brajića prakticno na isto mjesto kazaljka za temperaturu rashladne tecnosti prelazila sa zakucanih 90 na 95 nekih minut mozda i vrati se na 90, nisam ga nešto forsirao previše normalno sam vozio ali sam se svaki put u podne vraćao znači 40stepeni napolje i klima upaljena... je li to normalno? Veliki servis i pumpa zamijenjena prije mjesec dana. Kad predje kazaljka preko 90 pretpostavljam da je tad temperatura stvarna i preko 100stepeni?
Kad je poceo da dize temperaturu? Je li koristio 100% antifriz ili lapo lapo?
Lapo lapo... sva tri puta praktično nedje pred kraj uspona gore na brajiće te ja ugasih klimu i u 1minut mozda i manje se vrati na 90, nidje mi se to više nije desilo.. mada vjerovatno na svaki neki tako malo duži uspon bi se desilo vjerovatno, jedino što sam se sva ta tri puta vraćao u 12h kad je 40stepeni i sa upaljenom klimom pa je vjerovatno i to uticalo
s tim što mi se ovo desilo i prije i posle velikog servisa prakticno na isto mjesto
Ja sam pratio prije nedje na A4 150ks jer je pumpa bila za mijenjanje preko dijagnostike išla je od 89 do 94° natezanje ili ne put Cetinja(i na nižim obrtajima uz brdo će da se penje), i kazaljka je prelazila 90° sve regularno ne znam kako znaš da je temperatura u motoru preko 100° ako kazaljka predje 90°
Last edited by METZ; 07-09-24 at 21:56.
Treba provjeriti hladnjak, mozda ima neko zacepljenje, el. pumpu, rad ventilatora…
Više ljudi mi je reklo da kazaljka stoji na 90stepeni iako je recimo +-10stepeni razlika u odnosu na to ali ako tipa predje preko 100-105stepeni kazaljka prelazi preko 90, jer su se valjda vozaci prije žalili da im temp stalno varira u tih deset stepeni gore dolje a to je normalno, pa su proizvodjaci tako podeseli da se kazaljka zakuca na 90... ima li neka besplatna aplikacija dje se mogu pratit te osnovne stvari?
Obd bluetooth 15,20 eura pa na aplikaciju na telefon prati parametre valjda to mislis , ili imas za 100 eura ove univerzalne dijagnostike
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks