to slobodno zaboravi....eto su ih prepolovili bukvalno.... ne moze se drzava odreci tih para, narocito ne sad
dobro ce biti ako nam PDV ne dignu opet...
A eto makar da placamo gorivo+pdv umjesto gorivo+akcize+pdv.
Trenutno nismo u situaciji da placamo akcize.
to slobodno zaboravi....eto su ih prepolovili bukvalno.... ne moze se drzava odreci tih para, narocito ne sad
dobro ce biti ako nam PDV ne dignu opet...
Last edited by E_K_V; 21-06-22 at 08:54.
A mi mozemo da placamo, narocito sad...
Neka krenu sa zapljenom i prodajom imovine kriminalaca ili nekim drugim izvorima prihoda.
da se razumijemo, ne branim drzavu, ali mislim da je problem malo vise globalni nego regionalni i da mi nemamo puno opcija da se borimo sa ovim...
Problem jeste globalni ali nije isto kad placas gorivo 2 eura jer je skupo svuda u svijetu ili kad ga placas 2 eura a 1 euro ide drzavi...
Doslo je do skoka cijena, najavljuje se kriza...nema potrebe da se drzava ugradjuje centa jednog preko pdv-a.
vidis...meni je veci problem ovo nego gorivo...
a ovo nije globalni problem a zbog ovoga niko nece da seta, blokira ulice i sl....
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Poskupio secer, onda mora i med![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa gorivo i povlaci skoro sve ostale stvari koje su poskupljele a tek ce da poskupe.
gorivo povlaci.... ali su mnoge stvari poskupjele mnogo prije goriva....
gradjevinski materijal npr.... da ne pricam o potrosackoj elektronici.... to je sve otislo gore i za 50% od pocetka pandemije, pa niko nista....no se sve prodavalo bolje nego ikad...
Usuh sinoć 98 - nema 100okt kod hifa.
Nadam se najboljem.![]()
Poskupilo i u Arabiju gorivo
![]()
Kad je direkt ajnšpric 🙂
Saudi Aramco... Najvrednija firma na svijet. Voze se 4000+ kubika dzipovi.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kakve smo srece,da kod nas ima nafte ista bi cijena bila kao sada
Nasuh 20 eura 11 ipo litara...a preci cu preko 100km kroz grad, da je zima tacno 100.
Motor 1.4 ne moze keksa.
Ne bi v10 atmosferski kao u lfa? To v12 sa turbinama vuce na mercedes i pretesko odrzavanje, kvarove...
pazi poveznicu - moga brata od tetke sura
svojevremeno je uvezao pajera 3 u zlatnoj bez boji - neka kubikaza strahotna za nase uslove je bila, vanserijska - a pod haubu je bilo "sve" duplo... 2 kompresora klime, 2 alternatora...
pravljen za arapsko trziste
to sam tad i nikad vidio... fino ga je sluzio dok ga nije utopio u taru nedje pripit navece kad je promasio gaz![]()
![]()
Barel pao na 110$
Znaci 30c gore iduci obracun.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne vjerujem da ce 0.30, ali jedno 9-12 centi oce, mora sa se puni budzet, da se oni vozikaju sluzbenim kolima, kad ih vidis koliko kruze i taksiraju pomislis ovi nesto vazno zavrsavaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad pada barel gorivo raste....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks