Struja i dalje 6 centi uveče.
Samo-kažem
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Gdje?
Trenutno
benzin na +4
dizel na +10
Toeto. Reši!!!
Dobro je da imamo one rezerve pa se taj kratki skok nece osjetiti kod nas
Kod mene nije, kod mene je kw ukupno oko 20-22 c.
Ekonomski analitičar Davor Dokić kaže da postoje tri scenarija po pitanju kretanja cijene naftnih derivata.
– Prva varijanta je da se sukob između Irana i Izraela završi što prije, čime bismo imali male posledice i sve bi se veoma brzo vratilo u normalu i ne bi bilo drastičnih promjena u cijeni.
Druga varijanta je da rat potraje duže, ali da se diplomatija uključi. U tom slučaju se očekuje da bi barel bio 150 dolara, što bi dovelo do rasta cijene goriva kod nas od 30 centi.
Treća i najgora varijanta je da dođe do totalnog rata i da Iran zatvori Omanski moreuz. Tad bi barel išao na 300 dolara i to bi dovelo do radikalnog skoka cijena bezina i dizela kod nas. Neke države bi imale i nestašicu, jer 25 odsto svjetske nafte prolazi kroz taj moreuz. To ne bi bilo dobro ni za nas ni za Evropu, jer je EU trenutno u recesiji. Zakomplikovalo bi situaciju i imalo poledice i na nas kao turističku destinaciju, a turizam je uvijek prvi na udaru kad su krize i pandemije – istakao je Dokić.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...a/2683116.aspx
Pripremite bidone.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Davor Dokić ekonomski analiticar. E propalo se.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A to smo znali i bez ovog rata, jednostavno turisticka.sezona svake godine dok ljeto traje gorivo u full
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je samo žao što će Takumica (u sebi naravno) reći, Bugi je u bio u pravu.
Žao, jer kada čovjek posumnjanu sebe, čuj mene Toyota viziju, onda su mali koraci ka dnu...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Gužva bila noćas na pumpu ne znam je li se to tako namjestilo ili će cijene dosta gore.![]()
Zajednička evropska valuta dostigla je u četvrtak nivo iznad 1,17 dolara, prvi put od septembra 2021. godine. To znači da je euro ojačao za čak 13 odsto ove godine, što ga pozicionira za najbolji godišnji učinak od 2017. godine - a moguće i od 2003. godine. Ovaj rast približava euro psihološki važnom pragu od 1,20 dolara, izvještava Euronews Business
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks