Konačno montirano sve.
Hvala ekipi iz Kvantexa na bomba cijeni za Conti SC7 set.
Style 400M 18x8j/18x8.5j
225/40/R18
255/35/R18
Valjalo bi distancer jedno 20mm na zadnju osovinu. Ako ko ima komplet sa šarafima neka javi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
premoderno ti je to, aj da se trampimo... ipak je ovo OEM za njega i jos mozes da biras nijansu u ove 2-3 dana
i ne trebaju ti distance
![]()
koliko su conti 225 40 18?
Rijetko odvratan posao. Tri dana sam mijenjao hromirane lajsne crnim iz shadow line paketa. Količina gliba koja se uhvati ispod njih tokom godina je zadivljujuća, a da ne pominjem koliko plastika i kedera treba demontirati da bi se sve skinulo i uklopilo kako treba... Kederi sa metalnim kosturom koji nose lajsnu, ne smije da se iskrivi ni jedno ni drugo.
Evo auto bazdi na glibinu iz kedera, nokti mi crni i isječeni na deset mjesta
Još da stignu crni žmigavci i chrome delete je gotov.
Sta su ti felne, pola auta
Macka je sad
Sta kaze struka?
Bio kod Kica u Dalmatinsku da kupim boju, ne pronalazim nista sto mi se bas svidja u katalog...Veli mi dodji, imam ja boju za tebe...Otvara neku kantu, ja gledam, rekoh to je to, pakuj...
Nexa Colors, Toyota 1G3 Magnetic Gray
Izasle su skroz korektno...Ne moze od babe djevojka, ispravljane su, navarivane ivice, kitovane, smirlglane 100 dana...Ali za tockove ok
Prvi sloj baze:
Lak:
Finis:
![]()
Batali lance i katance fataj laserske zrake i pravo po struci farbanja i detajlinga....
Od mene na poklon imas set za Airbrush ili neki pistolj sa 1.2diznom ,salji adresu za dostave![]()
![]()
Injection ti vazda posteno, casti to nekog od ove omladine ako zeli da se upusta u slicne radove
Vec sam porucio Aeropro R500 pistolj, cak je vjerovatno trebao bit isporucen sad u ponedeljak, ali zbog manjka slobodnog vremena nisam mogao cekat(a sigurno bi izaslo jos bolje).
Slaba ova boja nesto, nema perle ni metalike
Kako se polako susi lak, sve bolje i bolje izgleda
Kakvi su ove 118tice 2020to i mladje godiste?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Malo mi to tamno djeluje ovako, za crno auto. No, da vidimo kako će biti kad se montiraju.
Felne se suse do vikenda, u medjuvremenu mi treba pomoc, ocu li biti cigan ako odradim ovo?
Na auto su komplet sva 4 diska nova, i komplet predje i zadnje plocice nove.
Klijesta medjutim nisu rdjava, ali su dosta glibava i potamnjela vremenom.
Mislio sam da ih odradim, ali ne znam da li da idem u obicnu sivu boju, nalik na fabricku ili nesto ovako?
Pitam jer je auto crno, m grill, m retrovizori, plavi V brace naprijed koji se bas fino vidi imam i prednji lip koji treba da montiram...
Felne tamno sive i idu metalni "ventili" sa senzorima koji su isto plave boje (razmisljam da umjesto onih crno bijelih cepova stavim obicne bmw plavo bijele)
Da li je ovo vise tinejdzerska modifikacija?
![]()
A sto ne bi neka zuta isla?
![]()
Last edited by hercules; 13-05-25 at 21:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
da nparavim united colors of benetton od njega
nista, moram se fotosopom bavit, da vidim kako ce to da izgleda prije nego ga u*****
ako ti se vec vidi V brace naprijed onda sa istom bojom klijesta nema greske
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
znam ja da ce to lijepo da izgleda kad se ofarba...no je problem na sta ce da lici to kad se izgliba, ugrije itd posle godinu-dvije
a nemam ja zivaca svake sezone to da radim, ima kod kica bas boja za kocnice, valjda je bolja od obicne
pa mora biti bolja , jer je to temperaturna boja i mislim da ide do 800c . Samo dobra priprema i dobro odmastiti (tebi to nije problem pripremiti) i nemas brige. Na ovu plavu se najmanje vidi prljavstina , svijetle/otvorene boje su problem
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Udri plavom obavezno
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
U fabričku sivu, ako ćemo po kanonu. Plava su samo išla uz "big brake kit" iliti M-Sport kočnice. Eto ideje za retrofit.
Aaaaa jesi ga oprao alal ti kacamak i proja zajedno![]()
![]()
motor stoji kontra, pogon kontra, koji je ovo pakao?
X1 2015 1.5 trocilindras turbo. Strasan motor i sve je pristupacno, kao sto vidis.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks