https://www.instagram.com/reel/DCvwa...U2dTU3NnpvcGI3
@Laz i @mur3633 kad zavrse zvucnike.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Mogao je jedan zvucnik i na volan stavit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto tako, neka se osuši malo od ove kišurine i vlage.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
lijep!
je li 3.0?
samo tocak eventualno neki malo ljepsi fali
330d 180KW. Sad je na zimskim i baš su grdne, za ljeto će se tražiti neke 19".
Boja koze seks drkanje svrs.
Obozavam ovaj auto, pogotovo kad mi stoji ispred garaze sa lokvom od ulja ispod.
Pa što ne očistiš više tu lokvu ulja što je ostala od Alfe?
nije to brate lokva od alfe
to bmw znoji konjske snage
ove dvije sive lajsne na donjem dijelu branika su mi...visak.
velike mi izgledaju. mada je ovo prvi put da se zagledam u ovaj auto.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Najgore je sto 118d ima isti lanac kao N57.
Mislis onaj manji 116d sa 200/300Nm obrtnog i n57 sa 500/600Nm obrtnog....pazi al se vrti u smeru anticlockwise najaca fora za lanac i centrifugalnu silu bajo moj...![]()
Sta tu moze da podje po zlu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pa vi meštri bi trebali da se kunete u taj lanac, evo ih puna CG pokidanih, pucaju više no himeni na maturskoj ekskurziji...
Last edited by guvarana; 14-12-24 at 20:07.
Ada cush ko da igras ruski rulet nikad ne znas kad ce puknut 3000 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
otkad sam ga uzeo, migrene imam, kosa mi opada, cir na zeludac...kunem vam se da je taj lanac i to preventivno ulaganje od 700-800e mozda i najsmjeniji kvar na ta auta
a da je auto jebenica, jebenica je...ali ovo mogu da voze samo ljudi s kao mi, s nekim oblikom autizma
samo da cujem nekoga da rece da se alfa kvari, i one fore da iz alfe curi ulje, ima da ga nabodem
ne znate vi sta su muke isusove
Rijetko iskreno
Trece nedjelje stvar se lomi,ili bude napretka ili se besis!! "D![]()
Pozdrav, pomagajte
Na bmw f10, motor n47n, zacepljen dpf...regeneracija vise ne pomaze... da li da probam sa masinskim pranjem ili je to gubljenje vremena i para?
Ili skidanje ili busenje pa softversko gasenje?
Ovo zadnje.
Ja imam taj motor u f31, prethodni vlasnik je potpuno uklonio DPF.
Auto nije uopste bucan u kabini dok se vozi normalno(sijedao u X3 sa istim motorom i dpfom koji je u funkciji)...Medjutim kad predjes 3000 obrtaja pocinje da se cuje i u kabini kao oni "nabudzeni" dizeli.Doduse nije glasno nesto da smeta, ali cujes onaj zvuk malo seljacki, kao kod ovih nabudzenih golf cetvorki.
Cini mi se da je auto nesto zivahniji nego kad ima dpf, ali ja nemam pojma da li je mom samo softverski ugasen ili mu je i uradjen stage 1 remap.(obicno to ljudi urade najedno)
Spolja se cuje dosta glasnije...I cuje se i onaj blagi zvizduk turba.Pogotovo ujutro, ako je hladan start radi prilicno bucno prvi minut, komsije se nisu zalile da ih budim, ali kazu da cuju svako jutro kad upalim auto.
Jedna velika mana svega ovoga je to sto auto toliko smrdi iza, ne moze da se opstane.Pluca bole, oci suze.
Imam kliznu kapiju(ali nemam motor za nju), svaki put kad izadjem iz auta da je otvorim, ocu da se otrujem.
Iskreno, ja DPF ne bih skidao nikako, ako on nije unisten, odnosno da je progoreo unutra.
Skini, ponesi kod nekog, da vidi moze li da se opere, ako moze odradi to...Skidanje nek ti bude poslednja solucija...
Ako ga budes skidao znaj ovo, u loncu dje se nalazi DPF imas dva saca, jedno manje i jedno vece...katalizator i partikularni filter odnosno filter cestica.
Partikularni filter moze da se izvadi bez unistavanja katalizatora ako se lonac okine dijagonalno s obije strane, pa zavari opet.
Samim tim mozes ostavit taj katalizatorski dio, jer on skoro nikad ne strada.
Katalizatorski dio uklanja CO2, ugljenvodonik i ugljen dioksid, dok partikularni filter uklanja cadj.
Kod mene je sve skinuto i auto truje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks