Castrol, Mobil 1, Eneos, Shell LL04 5W30. Filter Hengst, Bosch, UFI, Febi/Blueprint.
Ne znam bizbi, nije trkalica ovo kao to tvoje....
plus je na 290 000km, nije na 100k
Ja sipam to Twin Power, 5W-30, u suštini to je Castrol mislim
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-08-24 at 14:42.
Bilo koje LL04 svako je isto.
Eto tako
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Those about to rock, we salute you!
Evo mali update
2.0
Evo prvo da vidim šta će Užice da kaže, ima li joj lijeka
i javljaj za cijenu ako je budes radio, ili uzimao polovnu...
cisto da znam okvirno, zlu ne trebalo
Cijena black out.
Ako je izdao račun sa qr-om, ok..
Preuzeo sam auto maloprije, maksimalno su korektni bili, slali su slike i video snimke svega što su radili i mislili da bi bilo dobro da se uradi. Tako se namjestilo, primili su me dosta brzo i brzo su uradili i dovezli mi auto skoro do catare.
Što se cijene tiče, što je - tu je, auto mi je trebalo jer brzo idem na brod pa da pozavršavam ovo preostalih obaveza prije ukrcaja. Jedan jastuk od vješanja je bio za zamjenu, mogao je još da ćera ali je pokazivao simptome kraja, usput je svakako nailazio mali servis za 2-3000km, pa je sam kvar zapravio bio pola svega.
Ako su uradili kako treba sve nije skupo
Bolje platit i ovoliko, pa da ne razmišljaš, nego neđe u pola cijene pa da pola ne izmijenjaju.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
razgovor bi tekao ovako...
"Aaaa, neee, neee....nismo se razumjeli, ovo je cijena bez pdv-a, ako želiš račun sa qr kodom, onda ide plus 21% na ovu cijenu"
Mislim, koji će mu klinac račun sa qr kodom, nije da ima firmu pa da će da pravda troškove, jer pdv svakako ne može odbiti na ovaj račun.
bitno da je završio, nadam se da su mu barem neku garanciju dali...i da je zadovoljan urađenim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks