A zbog zašto pozatvaraše stare topike?
Jebes BIMMU koja se ne vozi ovako:
Last edited by Fabia_Elegance!; 17-03-11 at 13:01.
TAKUMI
A zbog zašto pozatvaraše stare topike?
zbog previse oftopika..
sad ce da se grabe ko ce da otvori koju temu, mada je kvota na fabiju 1.15 da ce pootvarat vise od pola..
za mene e39 najljepsi bmw svih vremena i velika zelja..
opet smo poceli sa offtopicom
licna pitanja na pm, ako je tema bmw onda pricajte o bmw-u a ne sto ce ko od vas da kupi i sl
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ovaj auto mi je trenutno san
slatki su ti snovi
i vlazni ... :mrgreen:
...
sigurno
RWD = Really Would Drive (properly) ...
Moj skromni (ne kvalitetni) doprinos.
Hvala lepo!
Last edited by cvxcomputers; 20-03-11 at 23:49.
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Baš sam sinoć gledao klipove sa osmicom...
Moć
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
taj rad
Ova Alpina sedmica je prešegana prije par mjeseci, svega 18 hiljada pređenih i 1 od 7 modela sa volanom na desnu stranu a jedina u svijetu sa instrment tablom koja pokazuje milje. Valja je kupit, samo djelovi da se povade i sve prebačit npr u neki 740i
ALPINA 7 je bomba!!
VW GTI no.1
@stefan
kako je dobar sto je ovo... previse mocan auto...
Jes da sam alfista ali neka auta tipa E24 bih vrlo rado restaurirao i vozio Ovaj je shamarchina svim modernim BMW-ovima.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
svaka cast za bmw
http://motopuls.com/component/conten...lidarnost.html
svaka brate....
ne kapiram uopste zasto bi uopste bio šamar ni ljude koji se pala na tamo neki auto kooji je proizveden kad ti ljudi nisu bili ni rodjeni, nikad ga nisu vozili, ni imali
Stari auto bih mogao da volim i da mu se divim samo ako sam ga imao dok je jos bio moderan i ako mi je prirastao srcu ali ni tada ga ne bih vozio prije nekog najnovijeg modela....
E30!!!!!!!!
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Nakon predstavljanja novog BMW-a serije 6 coupe (slede?eg meseca na Salonu automobila u Šangaju) o?ekuje nas i modifikovani BMW Alpina B6 Biturbo coupe.
Kako stvari sada stoje, Alpina B6 Biturbo coupe bi navodno mogao da se pojavi u septembru ove godine, na Salonu u Frankfurtu.
Trenutno najsnažnija fabri?ka "šestica" je model 650i coupe, sa 4,4 litarskim V8 TwinPower Turbo motorom sa direktnim ubrizgavanjem koji razvija 300 kW/407KS i 600 Nm obrtnog momenta. B6 Biturbo coupe ?e imati više od 500 konja, a dobi?e i Alpinin aero body kit, Alpina set to?kova, novi sportski izduvni sistem sa ?etiri izduvne cevi i doterani enterijer.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks