Ima li ko jos kakav link dje se ovo moze gledat sjutra?Ja zvah danas T-com i rekose mi da ce svi kanali koji budu prenosili biti blokirani. Ne mogu da vjerujem da niko nije otkupio prava!!!
Vidjeh taj, no reko ako zasteka da nema neki drugi...Ne mogu da vjerujem da niko prava nije otkupio...Ovo je zemlja cuda.
Ok je da neko ima prava pa se zbog njega zamračuje ali da se zamračuje da ne bi imali mogućnost da gledamo je sprdnja!!!Koliko treba da platimo pa da gledamo ove kanale koje smo dobili ovim paketima???
deuscroix
cekajte znaci uopste nema prenosa u CG?
She is only here to annoy herself!
Evo sad se informisah sa svih strana i nemogu da vjerujem da u ovu smećarsku državu niko ne prenosi F1!!!!!??
Instalirajte READONTV preko neta to je tv program i ima kompletan sport pa se nadam da ću naći i F1.
VW GTI no.1
KOD NAS NEMA PRENOSA. Prenos imaju albanci i kosta 250 eura/god i slovenci, i to je to.
Period.
Dalje, imate BBC iPlayer, imate Justin TV i td...
TAKUMI
Digitalb super sport paket.
TAKUMI
mozda je arena preuzme, posljednji odgovor im je: Još uvek ne možemo sa sigurnošću da potvrdimo da ćemo emitovati direktan prenos trka Formule 1
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Arena ce mozda sledece godine prenositi i PL!
Ti odgovori su vrijedjanje inteligencije,nista imbecilnije nema od njihovih odgovora!Ako uzmu F1 nece ih biti 2012...
boli nas q imamo dvorove velike bratove i ljovisne...jebe nam se za formulu
She is only here to annoy herself!
downloadovao i odgledao FP1 i FP2, Inside GP, OneHD i speed TV specijale, sad cu da se naspavam, onda caskom download kvala i da gledam, 'ebe mi se za prenose u CG :mrgreen: Ako ko hoce, moze da donese externi HDD da mu to sve prebacim (i kvale i trku kad budu)
Sto se tice McLarena, odustali su od komplikovanog octopus auspuha, i eto vec rezultata! Sta ce biti ako srede i taj auspuh i izvuku sav potencijal iz bolida, hmmmm :devil:
(nečitko)
Cuj, nisam imao vremena da dodjem danas
A sto se tice McM, ne znam cemu toliko prasine oko toga?
Pogledaj uslove kad su postavili ta vremena.
Vidjeces sjutra, Button nece biti ni u top 5.
Dalje, jesi vidio DRS danas, ful time dolje, i prazni.
Onda, difuzor mi je cudan.
TAKUMI
u dilemi sam dal da se ustanem u 6 i gledam bbc stream... Dobro radi ovaj Expat Shield, Veetle nisam probao...
DRS koliko ja vidjeh (i cuh) samo RBR nije koristio u FP2 (sem na startno-ciljnoj ravnini), a i nisu bili prazni.
Sto se difuzora tice, cudan ili ne, daje rezultate, that's what matters...
(nečitko)
Frende, prvo instaliraj Expat shield:
http://www.expatshield.com/
Instaliraj to i onda desno na taskbar-u ce se pojavit stit crvene boje, desni klik na njega i connect, onda cekaj da postane zelen.
Onda, kliknes na:
http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
i gledas F1.
Cao.
TAKUMI
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
SAT FREE PRAC:
TAKUMI
Ko ima BBM - RTL su puštili umjesto RAI 1!
Mrijet ćeš kad u ideale svoje počneš sumnjat...
Djed ispade za Q3, 11 mjesto.
Last edited by metabond; 26-03-11 at 14:23.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks