Race pace in FP2:
- VER, 30.477
- RUS, +0.348
- PER, +0.355
- HAM, +0.460
- SAI, +0.621
- LEC, +0.749
Strasan tim.
JUSUF
https://www.planetf1.com/news/ferrari-waning-2022-performances-power-unit
TD39 wasn’t the only factor behind Ferrari’s waning 2022 performances
Last edited by E_K_V; 19-11-22 at 15:31.
Kad sam ja rekao da su motori rikavali zbog toga sto su bili na maksimumu, neki tu su se sprdali.
JUSUF
Ovi smećari smrdljivi na Sky i dalje kmece oko proslogodisnjeg sampionata.
Ja mislim da ne postoje vece smrde.
JUSUF
Potpuno opravdano, jedna od najvećih sportskih krađa u modernoj istoriji. Od Masija je ispao jedino gori čovjek koji se odaziva na ime Tom Henning Řvrebř.
ono sto se desilo prosle godine je kradja nevidjna... i tu nema sto ko vise da prica...
mogu samo navijaci maxa to da spore, sto je normalno...al neka probaju da se stave na mjesto bilo kog dugog vozaca da je bio u situaciji kao luis ..ako vec ne vole luisa...
E crni Ferrari…
Necemo ulazit u to, ali moje misljenje je da kao i cijele sezone nisu imali muda i da je ovo puka sreca.
Tacnije odlica voznja Leklera i 2 situacije dje Perez izgubio.
veca muda trebaju za ovo, ostaviti vozaca do kraja nego ici na siguricu i zavrsiti treci...
na kraju samo je ta borba bila i bitna...
lekekekekeker nije zasluzio da bude drugi, sa ovakvim bolidom kaska 150 bodova i to kao vozac no. 1, sramota najveca.
P.S. ove godine crnja je morao da vrati poziciju a prosle nije.
Last edited by TAKUMI; 20-11-22 at 14:41.
JUSUF
Last edited by TAKUMI; 20-11-22 at 14:57.
JUSUF
Max konačno pokazak kolegijalnost.Javio da Čeko može puni gas jer gume če izdržati.Hahaha neko mu je blicnuo ispred očiju onom hemijskom iz "Ljudi u crnom".
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Konačno i on da postane šampion F1.
poruka govori da su ukapirali u tom momentu da su male sanse da uspiju u svojoj namjeri...na kraju je ispalo dobro... mislis li ds bi lecler uspio da pretkene pereze sa sve drs-om?
od petka je prica da ce sve da urade da imaju bokji trkacki tempo... i na to su se koncentrislali, jer nije u fokusu bila samo borba leklera za drugu poziciju nego i ferrarija sa mercedsom...cak mogu reci da im je ta bila i bitnija ..jer da nije ne bi sainca povukli na zamjenu guma ako je mogao da blokira pereza koji krug...
Uh....federica,davide...komentatori carlo i marc gene i sa strane matea i mara
Kako brzo prodje sezona ...za čas posla
Za manje od 105 dana počinje nova sezona
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks