Max Verstappen believed that even on soft tyres he could not have won the Sao Paulo sprint, such was the extreme degradation of his tyres.
Najvjerovatnije zato sto su ostavili 2 nova softa za sjutra, ili mozda zato sto su imali visok deg.
JUSUF
Max Verstappen believed that even on soft tyres he could not have won the Sao Paulo sprint, such was the extreme degradation of his tyres.
Odgledah sad sprint - dobro su se terali.
Mercedes pokazao kako će da izgleda sledeće sezone.
I kakva je kazna za Norisu za ovo? Sve osim 10 sec stop and go je presmijesno.
Vozac mora u pit da udje i mijenja nos.
Evo 5 sekundi dobio. Presmijesno.
Last edited by hercules; 13-11-22 at 18:23.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Max ispade veliko goMno. Pao mi je u ocima...
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ali Max koji neće da pusti Perezu poziciju ...
Kakav bolid od osobice...a prošle godine mu on pola pola sa direkcijom trke donio titulu.
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
Max je trebao sam da uspori i da ga prepusti ali realno gledano Srdja je bio prespor, 4 sekunde je kaskao.
Lekica pikica, misli da ce Sainzu oduzet podij
A svidja mi se sto ih Max nabija sve redom i da ne smiju da se cuju.
Last edited by TAKUMI; 13-11-22 at 20:12.
JUSUF
Cestitke Russelu potpuno zasluzeno.
Hamilton je mozda kaskao zbog kontakta sa Verstapenom. Vidjecemo narednih dana je li bilo ikakvog ostecenja.
Lecler je imao odlicnu trku. Sainz takodje. I neka mu nisu prepustili mjesto, zasluzi to na stazu u deulu.
Kratka je dustanca od Checo is a legend do kolizije sa timskim kolegom na stazi. Ali neka i treba to u F1. Max je pao u ocima mnogih danas vjerovatno.
Inace vozaci koji uniste trku drugim tj izazovu orketanje na stazi treba da se drasticnije kaznjavaju od 5 sekundi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ne komentarises da je lecler bio u losijoj poziciji od maxa...a na kraju zavrsio ispred njega...
u svakom slucaju perez ima razlog da naredni put ignorise bilo kakav zahtjev tima...
a sto se rice ferrarija, kao prvo nije lako oduzeti podijum carlosu, iako ga je posle ovakve trke zasluzivso vise lecler... a i previse rizicno bi bilo obzirom da je alonso bio na manje od 2s...
na kraju ispade dobra trka za ferrari...nadam se da uveliko rade na motoru tj pouzdsnosti i da ce naci rjesenje za gume...
tokom sezone mercedes je po pitanju guma opet izasao na vrh...a to je velika stvar
Ćale je stvorio vrhunskog vozača, ali nikakvog čoeka.
![]()
ćeSme.
“I told you already last time guys, don’t ask that again of me, okay. Are we clear about that? I gave my reasons and I stand by it,” came Verstappen’s angry response.
Perez was left fuming with his team-mate, forcing team principal Christian Horner to step in on team radio: “Thank you for that guys. Thank you,” said Perez.
“I’m sorry about that, Checo,” replied Horner. “We’ll debrief everything afterwards.”
“Yeah. It shows who he really is,” came Perez’s scathing remark.
His race engineer, Hugh Bird, then added: “Don’t know what to say, Checo.”
Ali zato je hamilton kralj...zamolio botasa da ga propusti(bio je brži) i ako ne stigne vozača (?) koji je bio ispred njih da vraća poziciju i to je uradio i još za malo nije izgubio dodatnu poziciju
Koja li je to trka bila
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Evo je....hungary 2017
According to
@ErikvHaren
, Perez deliberately crashed in Monaco qualifying and later admitted it to Helmut Marko and Christian Horner.
This is apparently the reason Verstappen didn't let Perez pass.
Max won't give his reason.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
A evo još jedne neposlušnosti kad je trebala zamjena mjesta sa sajncom(torro rosso) singapore 2015...NO !!!
Sky it ...kako je zgodna federica mmmmmm
Verstapenovo ponasanje tipicno holandsko
Maze oni svakog dok im odgovara i oni su inzad ali kad treba nesto da urade za nekog e onda vidis pravu stranu
Teska splacinada od momka
Sad zavrsih sa gledanjem i bas me nije iznenadilo sto nije proputio.
Mada realno i checo je zarad dobrog tima, plate a i produzetka karijere prihvatio ovakvo istovaranje po njemu
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Max je fino rekao da im je već objasnio zašto ga nije(a vjerov.neće ni nikad) pustiti.Moja pretpostavka je da mu je neđe uzeo kinder jaje koje Maxa sleduje posle trke
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks